Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Škoda edut

Ajankohtaiset Škoda edut

UUSI ŠKODA OCTAVIA RS

Urheilullinen OCTAVIA RS on saumaton yhdistelmä vaikuttavaa suorituskykyä, turvallisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Tämä on jälleen kerran todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

Octavian tavoin myös tämä auto sisältää runsaasti avustinjärjestelmiä, jotka tekevät ajamisesta entistä turvallisempaa ja mukavampaa. Se tarjoaa käyttöösi uusimmat liitettävyysratkaisut, joiden avulla voit liittää älypuhelimen autoosi. Näihin lukeutuvat muiden muassa ŠKODA Connect ja SmartLink+. Muita avustinjärjestelmiä ovat muun muassa ennakoiva jalankulkijasuoja, mukautuva vakionopeuden säädin, kaistanvaihtovaroitin, mukautuva alustan säätö (DCC), perävaunuavustin sekä ŠKODA Connect.

RS:n kummankin moottoriversion keskeisiä tunnuspiirteitä ovat suuri teho ja alhainen polttoaineen kulutus. 2.0 TSI -bensiinimoottori tuottaa 230 hv:n tehon ja tarjoaa huippunopeuden 250 km/h. 2.0 TDI 184 -dieselmoottorin huippunopeus on puolestaan 232 km/h.

ŠKODA Octavia RS alkaen 33 277,24 €, CO2 -päästöllä 119 g/km, yhdistetty EU-kulutus 4,5 l/100 km.

 

UUSI ŠKODA OCTAVIA SCOUT


Vankan ja monipuolisen ŠKODA OCTAVIA 4x4 SCOUT -mallin Offroad-piirteet ovat selvät, ja niitä täydentävät innovatiivinen neliveto, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja monikäyttöisyys. SCOUT -mallin uudistuneeseen ilmeeseen lukeutuvat konepellin korostettu muotoilu, entistä leveämpi jäähdyttimen säleikkö, uudet ajovaloyksiköt ja kokonaan LED-valoin toteutetut ajotilanteeseen sopeutuvat ajovalot (AFS-valot).

Uudistuneet sumuvalot ja takavalot on myös toteutettu LED-valoin. Scoutin erilaisuutta tehostavat korin alaosan hopeanväriset suojukset keulassa ja perässä. Vakiovarustus sisältää huonontien paketin, joka käsittää pohjan sekä jarru- ja polttoaineputkien muovisuojukset.

Mallin sisätilat ovat tässä autokokoluokassa poikkeuksellisen suuret. Scoutin vahvuuksiin lukeutuvat myös sisätilojen monikäyttöisyys, tekniikan ja varusteiden erinomainen toimivuus ja hyvä ajettavuus. Eteneminen myös vaikeammissa olosuhteissa onnistuu suuremman maavaran ja elektronisesti ohjatun, hydraulisella monilevykytkimellä toteutetun nelivedon ansiosta.  

Scoutin etu- ja taka-akselin tasauspyörästöihin liittyy sähköinen tasauspyörästönlukko (EDL). EDL varmistaa auton liikkeellelähdön ja etenemisen huonosti pitävillä pinnoilla, kun voima pystyy välittymään paremmin pitäville pyörille. Huonompia teitä varten ŠKODA OCTAVIA Scoutissa on vakiona Offroad-toiminto. Sitä käytettäessä esimerkiksi alamäkiajossa järjestelmä säilyttää auton nopeuden vakiona ilman että kuljettajan tarvitsee tehdä mitään. Tämä moderni moottorinohjaus lisää alamäkiajon turvallisuutta käyttämällä jarruja ja helpottaa siten kuljettajaa.

 

ŠKODA Octavia Scout alkaen 38 607,54 €, CO2 -päästöllä 130 g/km, yhdistetty EU-kulutus 6,8 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €.

Kuvan autot erikoisvarustein.

 

Škodan uusin malli edustaa kaikkia merkin vahvuuksia: luonteikasta muotoilua, erinomaisia sisätiloja, käytännön älykkyyttä ja innovatiivista teknologiaa.


Kuusi syytä miksi Škoda Kodiaq

 

Uusi aluevaltaus

Katumaasturisegmentissä valloilleen päästetyn Škodan muotoilukieli kuvastaa auton monipuolisuutta: dynaamista voimaa, kestävyyttä ja eleganssia.

Tilavuus

Tilavan sisustan merkittävimpiä ominaisuuksia ovat seitsemän istumapaikkaa ja luokan suurin tavaratila. On sanomattakin selvää, että tilaa on runsaasti etuistuimilla ja toisella istuinrivillä.

Kattavat yhteysominaisuudet

Uuden Kodiaqin liitettävyys monenlaisiin mobiililaitteisiin ja sovelluksiin on huippuluokkaa. ŠKODA Connect on täysin uusi toiminto ŠKODA-autojen liitettävyydessä. Kaikki tiedot näkyvät 6,5 tai 8 tuuman kapasitiivisilla lasikosketusnäytöillä.

Turvallisuus

ŠKODA Kodiaqissa esitellään keskikokoisten katumaastureiden luokkaan runsaasti turvallisuusominaisuuksia ja -apujärjestelmiä, jotka ovat yleensä olleet luksusautojen etuoikeus. Suurlujuusteräksen runsas käyttö korirakenteessa auttaa matkustajien suojaamisessa.

Mukavuus

Materiaalien erinomaisen laadun ja esimerkillisen äänieristyksen lisäksi käytettävissä on hyödyllisiä toimintoja, kuten lämmitettävä ohjauspyörä ja virtuaalinen poljin takaluukun avaamiseen ja sulkemiseen. Lisäksi kaikki säätimet ovat oikeilla paikoillaan ja ulottuvilla.

Off Road -moodi

Suuren katumaasturin odotetaan olevan varsin kyvykäs auto. Älykäs nelivetojärjestelmä ja reilu maavara sopivat erinomaisesti maastoajoseikkailuihin. Maastotilan voi valita napin painalluksella (saatavana nelivetomalleihin yhdistettynä ajoasetuksen valintaan).


ŠKODA KODIAQ toimituskuluineen alk. 30 627,16 € CO2 -päästöllä 139 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 5,0–7,4 l/100 km ja CO2 -päästöt 131–170 g/km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy myös ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.