Etusivu Ajankohtaista Dacia pakettiautojen 0 % korkokampanja

Dacia pakettiautojen 0 % korkokampanja

DACIA DOKKER VAN RAHOITUSTARJOUS 0 %

Ei muita kuluja, myös ilman käsirahaa!

Dacia Dokker Van Navi Edition.
Navi Edition -mallissa vakiovarusteina mm. kattokaiteet, korinväriset puskurit ja ulkopeilien kotelot, liukuovi oikealla, kauko-ohjattu keskuslukitus, sähkösäätöiset peilit, ilmastointi, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä.

Dacia Dokker Van on kevyt tavara-auto, joka on erityisen käytännöllinen jakelutyössä tai esimerkiksi rakennustarvikkeiden kuljetuksissa. Lastaustilan koko, ajo-ominaisuudet ja sisätilojen helppokulkuisuus sekä käytettävyys tekevät Dacia Dokker Vanista hyvän tavara-auton. Saat kaikkea hieman enemmän… esimerkiksi 3,3 m3* tavaratilaa 2,5 kuutioisen hinnalla. Dacia Dokkerin pienet polttoainekulut ovat ammattilaisen mieleen… eikä 90-hevosvoimainen 1.5 dCi -dieselmoottori jää kilpailijoista jälkeen ainakaan suorituskykynsä puolesta! Tekniset varusteet ja sisätilan suunnittelu takaavat, että Dacia Dokker Van kestää sekä katseet että kovan käytön työmaasta riippumatta. Dacian nimi velvoittaa: luotettavuus ja lujatekoisuus vakuuttavat! Dacian perinteiseen tapaan Dokker Van tarjoaa nerokasta käytännöllisyyttä ja laadukkuutta edulliseen hintaan. Dokker Vanissa on 3 vuoden / 100 000 km:n Dacia-takuu.

 

DOKKER VANIN OMINAISUUKSIA

 

SUURET OVIAUKOT

Yksi tai kaksi sivuliukuovea, joka mahdollistaa helpon lastauksen.

SUURET LASTAUSTILAT JÄRKIHINTAAN

Hyötykuorma 695 kg*, hyötytilavuus 3,3 m3, kuljetettavan esineen korkeus jopa 1,27 m.

MONTA KÄYTTÖTARKOITUSTA

Dacia Easy Seat -istuin, joka voidaan myös poistaa ajoneuvosta ja näin saadaan lisää tilaa entisestään. 

MODERNI JA TEHOKAS

Ajanmukaiset perusvarusteet: Dacia Plug & Radio*, etusumuvalot* ja ESC- ajovakauden hallintajärjestelmä, ilmastointilaite, media Nav -multimediajärjestelmä, 7" kosketusnäyttö, GPS-navigointijärjestelmä, USB- ja AUX-liitäntä sekä runsaasti säilytystilaa.

LUOTETTAVA

Kaikille mekaanisille osille on tehty erittäin vaativan hyötyajoneuvospesifikaation mukaiset ja äärimmäisen tiukat testit, joten tähän autoon voit luottaa. Renault-konsernin valmistamat moottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan.

TALOUDELLINEN

Alhainen polttoaineenkulutus ja pienet CO2 -päästöarvot. Dokker Van on saavuttanut luokkansa parhaat kulutusarvot – ilman monimutkaista ja kallista moottoriteknologiaa.

 

Rahoitusesimerkki: auton hinta 18 599 € (sis. tk), vaihtoauto/käsiraha 6 600 €, rahoitettava osuus 11 999 € (sis. perustamiskulun 0 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 0 %, kk-erä 199,98 €. Todellinen vuosikorko 0 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 11 999 €. Auton todellinen luotto-hinta yhteensä 18 599 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous on voimassa 31.8.2017 asti Dacia Dokker Van- ja Dacia Duster -tavara-autoihin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Laadun varmistaa Dacia-takuu: 3 vuotta tai 100 000 km, sisältäen 24h Tiepalvelun.