Etusivu Ajankohtaista Esittelyssä uusi 5-sarjan Touring ja 5-sarjan Plug-In Hybrid

Esittelyssä uusi 5-sarjan Touring ja 5-sarjan Plug-In Hybrid

Esittelyssä uusi 5-sarjan Touring!

Loistava ajodynamiikka, urheilullinen muotoilu, paras mahdollinen mukavuus – BMW 5-sarjan Touring on todellinen mestari luokassaan. Siinä on mitä moderneinta tekniikkaa, huippuluokan toimivuutta ja runsain määrin urheilullisuutta. Tässä uskomattomassa monitaiturissa on reilusti tilaa kaikenlaiseen toimintaan.

 

Ulkopuoli

Tasapainoiset mittasuhteet ja moderni muotokieli ovat leimallisia BMW 5-sarjan Touringin urheilullisen elegantille olemukselle. Jäähdyttimen säleikkö ja ajovalot liittyvät suoraan toisiinsa, mikä tuo mallin atleettisen luonteen vaikuttavalla tavalla esiin. BMW-autoille ominaiset, L-kirjaimen muotoiset takavalot muodostavat yhdessä kummallekin puolelle sijoitettujen pakoputkenpäiden kanssa äärimmäisen modernin ja kompaktin peränäkymän.

BMW Connected

BMW Connected helpottaa liikkuvuutta arjessa. Tärkeät tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhone®-älypuhelimella tai Apple Watch -älykellolla, ja BMW Connectedin ansiosta myös autossa auton omilla järjestelmillä. Remote 3D View -sovellus (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa) mahdollistaa lisäksi pysäköidyn auton ympäristön tarkastelun etäältä älypuhelinta käyttäen.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

Tilavuus

Matkatavaroiden lastaamista tai kuorman purkamista varten voi takalasin avata erikseen, auton avaimen nappia painamalla. Erityisen kätevää: suojaverho nousee avattaessa ylös itsestään, ja kun takalasi suljetaan manuaalisesti, verho peittää tavaratilan jälleen automaattisesti.

Kolmiosainen (40:20:40) takaselkänoja parantaa joustavuutta, kun on kuljetettava ihmisiä ja tavaraa. Siten takaistuimilla on mukavasti tilaa kahdelle matkustajalle, ja samalla voidaan kuljettaa lisäksi pitkiä esineitä kuten suksi- tai lumilautapussia. Kun kaikki takaistuimet käännetään alas, BMW 5-sarjan Touring muuntautuu tilaihmeeksi: kuormatilavuus kasvaa tällöin 570 litrasta jopa 1 700 litraan. Maksimaalisen mukavuuden tarjoaa mahdollisuus avata takaselkänojan lukitus kaukokäyttöpainikkeella.

BUSINESS-VARUSTELU

Vakiovarusteinen Business-varustelu sisältää seuraavat varusteet:

  • Nahkainen urheiluohjauspyörä
  • Sähköisesti kääntyvät ulkopeilit (automaattisesti himmentyvä kuljettajan puolella)
  • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
  • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) eteen ja taakse
  • ConnectedDrive Services (3 vuoden lisenssi palveluille)
  • Varashälytin

BUSINESS COMFORT -VARUSTELU

Lisää mukavuutta Business-varusteluun Business Comfort -lisävarustepaketilla. Business Comfort -varustelu Business-varustelun lisäksi:

  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Peruutuskamera
  • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
  • Active Protection


 

BMW 5-sarjan Touring alkaen 53.717,92 €. Autoveroton hinta 44.380,00 €, arvioitu autovero 9.337,92 €, toimituskulut 600 €.
Vapaa autoetu alk. 955 €/kk, käyttöetu 805 €/kk. EU-yhd. kulutus 4,5 l/100 km, CO2-päästöt 119 g/km. (BMW 520d Business)

 

5-sarjan Plug-In Hybrid

Uusi huippumoderni BMW 530e iPerformance -hybridimalli yhdistää kahden maailman parhaat puolet.  
Voit ajaa jopa 50 kilometrin matkat täysin päästöttömästi sähköllä. Pidemmillä matkoilla nautit BMW 5-sarjan tunnetusta  
suorituskyvystä ja ajamisen iloa lisäävistä innovaatioista.

BMW 530e iPerformancessa sähkömoottori ja nelisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori muodostavat yhdessä erittäin tehokkaan plug-in-hybridi-voimansiirtokonseptin: BMW eDrive. Näin tämä auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja selviää myös pitkistä matkoista ‒ yhdessä nelisylinterisen bensiinimoottorin kanssa.


BMW 5-sarjan hybridi alkaen 60.055,11 €.

Autoveroton hinta 55.750,00 €, arvioitu autovero 3.705,11 €, toimituskulut 600 €.  
Vapaa autoetu alk. 1.035 €/kk, käyttöetu 885 €/kk. EU-yhdistetty kulutus 1,9 l/100 km, CO2-päästöt 44 g/km.  
(BMW 530e A iPerformance Launch Edition).

 

KATSO MYÖS MUITA AJANKOHTAISIA BMW TARJOUKSIA>>