Etusivu Ajankohtaista Honda Civic Summer Challence

Honda Civic Summer Challence

Honda Civic Summer Challence
KOEAJA UUSI CIVIC JA VOITA LISÄILOA KESÄÄSI!

Lähde kesäiselle koeajolle uudella urheilullisella Honda Civicillä. Osallistu Summer Challenge kisaan jakamalla koeajokuvasi Honda Finlandin Facebook-sivulla ja osallistut mahtavien palkintojen arvontaan. Palkitsemme joka viikko parhaan postauksen Rayban Aviator –aurinkolaseilla. Koko kesän paras koeajokuva palkitaan Honda NSC50 skootterilla. Lisäksi kaikki koeajajat saavat Ärrältä kaksi Magnum-jäätelöpuikkoa. 

Honda Civic -koeajokuvakisa säännöt:
1. Järjestäjä

NCG Import Finland Oy, Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, ajokortin omistavat luonnolliset henkilöt, jotka ovat koeajaneet uuden Honda Civicin. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävässä yrityksessä tai sen sidosryhmissä.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 3.7.–3.9.2017

4. Palkinnon arvonta

Palkinnon voittaja valitaan viikoittain arpomalla niiden kuvien joukosta, jotka on ladattu Honda Finlandin Facebook-sivulle kilpailupostauksen alle. Koko kesän paras koeajokuvapostaus arvotaan kilpailuajan loputtua.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

5. Palkinnot

Viikkokisan palkinnot: yhdeksän viikon ajan arvotaan viikottain 1 kpl Ray-Ban Aviator Classic -aurinkolaseja (yksittäisen palkinnon arvo 165 €), kesäkisan pääpalkinto: Honda NSC50 Vision -skootteri (arvo 2690 €).

6. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun voi ottaa osaa julkaisemalla kuvansa Honda Civicin koeajotilanteesta Honda Finlandin Facebook-sivulla kilpailupostaukseen kommentoimalla.

7. Ei ostopakkoa

Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.

8. Palkintoa koskevat ehdot

Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.
Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia.
Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5. 

9. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin kaikista arvontaa koskevista tai siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

11. Käyttöoikeudet

Honda saa halutessaan käyttää viralliseen kilpailupostaukseen postattuja kuvia omassa markkinoinnissaan kaikilla sosiaalisen median alustoillaan määrittelemättömän ajan.

 

ESITTELY: UUSI HONDA CIVIC

Hondan kaikkien aikojen suurimman suunnittelu-panostuksen tuloksena uusi Civic on muotoilultaan, suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan täysin uusi urheilullinen auto, joka tarjoaa isot tilat ja ennen näkemättömät ominaisuudet. Kaikissa  Civiceissä on vakiona mm. Sensing-turvajärjestelmä, jonka mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistavahdin ja aktiivisen törmäyksen varoitus-järjestelmän avulla ajaminen on turvallisempaa ja leppoisampaa. Uuden sukupolven bensiiniturbo-moottorit tarjoavat huikeat tehot pienellä keski-kulutuksella, 1.5 VTEC 182 hv ja  5.8 l/  100 km,1.0 VTEC 129 hv ja 4.8 l/100 km.

 

Muotoilu

Malli erottuu joukosta matalan, aerodynaamisen profiilin ansiosta. Auton tyylikkäät ja urheilulliset linjat takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Keulan suuret ilmanottoaukot ja kapea etusäleikkö luovat autolle ärhäkän ulkoasun. Auton sulavat linjat jatkuvat aina katon yli leveään takaluukkuun asti. Sen jokainen yksityiskohta on suunniteltu ajamista ajatellen.

Auton urheilullisuus jatkuu sisätiloissa, joista löytyy digitaalinen valaistu mittaristo, kevytmetallipolkimet ja nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Sisätilat ovat myös miellyttävät, sillä jalkatilaa on runsaasti, materiaalit ovat pehmeitä ja istuimet ylellisiä.

Monipuolisesti muunneltavat, 60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet lisäävät Civicin kuljetustilaa. Leveän takaluukun ansiosta tavaroiden lastaaminen ja purkaminen on todella helppoa. Ja takuulla yllätyt, miten paljon tavaraa tähän autoon mahtuu.

Civicin sisätiloista on muotoiltu entistäkin tilavammat. Jalka- ja pääntilaa on runsaasti, mikä luo ilmavan ja avoimen tunnelman auton sisälle.

Avattava lasikatto tarjoaa panoraamanäkymän auton sisältä käsin. Kun avaat lasikaton, voit tuntea ulkoilman raikkaan tuulahduksen päivin öin.

Näet helposti kaikki ajamisen kannalta olennaiset tiedot, tärkeät viestit ja ilmoitukset suoraan kuljettajan tietonäytössä painamalla ohjauspyörään sijoitettuja painikkeita.

Paikallaanpitotoiminto pitää auton pysähdyksissä ilman, että sinun tarvitsee käyttää seisontajarrua tai painaa jarrupoljinta. Voit jatkaa matkaa painamalla vain kaasupoljinta.

Ilmastointijärjestelmä tarkkailee ilmavirtausta ja ylläpitää halutun lämpötilan kuljettajan ja matkustajan puolella. Vaikka lämpötila vaihtelee ulkopuolella, auton sisäpuolella lämpötila pysyy aina sopivana.

 

Suoristuskyky

Uusimpaan Civiciin on saatavilla kaksi eri kokoista turboahdettua moottoria, joiden tehot vastaavat mallin urheilullista ulkonäköä. Voit valita joko urheilullisen 182 hevosvoimaisen 1,5-litraisen tai tehokkaan 129 hevosvoimaisen 1,0-litran VTEC TURBO -moottorin. Molemmat takaavat nautinnollisen ajokokemuksen.

Molemmat Earth Dreams -tekniikkaa hyödyntävät moottorit tuottavat suuren tehon, pienestä tilavuudesta huolimatta Tämän ansiosta urheilullinen suorituskyky on voitu yhdistää polttoainetaloudellisuuden kanssa. Nämä moottorit takaavat elämyksellisen ajokokemuksen ja alhaisen polttoaineenkulutuksen.

Manuaalivaihteistojen ystäville on tarjolla 6-vaihteinen vaihteisto, jolla vaihteiden vaihto käy sulavasti ja urheilullisesti kaikilla kierrosluvuilla.

Rennompaan ajoon on tarjolla uusi 7-vaihteinen CVT-automaattivaihteisto. Vaihteisto takaa tehokkaan ja tasaisen kiihdytyksen, ja sporttiseen tunnelmaan pääsee käyttämällä ohjauspyörään sijoitettuja vaihteenvalitsimia. Valinta on sinun.

 

Turvaominaisuuksia

  • Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä
  • Liikennemerkin tunnistus
  • Kaistavaroitin
  • Älykäs nopeusrajoitin
  • Tieltä suistumisen ennakointi
  • Älykäs mukautuva vakionopeussäädin
  • Kaistavahtijärjestelmä
  • Mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla

 

Honda Civic 5D 1.0 VTEC Comfort 6MT,
autoveroton hinta 19.840 €, autovero 3.575,98 €,
kokonaishinta 23.415,98 € + toimituskulut, CO2-päästöt
110 g/km, EU-keskikulutus 4,8 l/100 km.