Etusivu Ajankohtaista Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz huolto ja merkkiedustus ainoastaan Wetterin Limingantullin toimipisteessä

 

Koeaja Uudessa­kaupungissa valmistettu Mercedes-Benz A-sarja tai GLC. Voita matka F1-kisaan Abu Dhabiin!

Nyt meillä suomalaisilla on syytä olla ylpeitä suomalaisuudesta. Koeaja Uudessakaupungissa valmistettu A- tai GLC-sarjan malli, voit voittaa ikimuistoisen matkan kahdelle F1-päätöskilpailuun Abu Dhabiin jännittämään Mercedeksen ja toisen suomalaisen, Valtteri Bottaksen puolesta!

Kilpailu voimassa 31.8.2017 saakka.

Lue lisää kilpailusta

 

Mercedes-Benz A-sarja Suomi 100 Edition

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi saat nyt kattavasti varustellun A-sarjan Suomi 100 Edition -mallin huippu-edulliseen juhlahintaan. Uudessakaupungissa valmistettu A-sarja on kunnianosoitus Suomen itsenäisyydelle, laadulle ja työlle. 

 

Kattavasti varusteltu A-sarja Suomi 100 Edition nyt 27 998 €! Etusi 3 891 €!

  • Vakiovarusteena mm.
  • LED High Performance -ajovalot
  • Kevytmetallivanteet
  • Peruutuskamera
  • Attention Assist-vireystila-avustin
  • Collision Prevention Assist-törmäyksenestoavustin
  • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
  • Thermotronic- ilmastointiautomatiikka
  • Bluetooth handsfree ja Audio Streaming-toiminto
Mercedes-Benz A-sarja Suomi 100 Edition kokonaishinta alk. 27 997,57 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 585 €/kk, käyttöetu 435 €/kk. CO2 -päästöt 127 g/km, EU-keskikulutus 5,5 l/100 km. Huolenpitosopi mus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 27 €/kk. Kuvan auto lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti 

 

Uusi GLA on liikkuvien perheiden auto. Se on näppärä katumaasturi, jossa riittää tilaa ja tehoa kaikenlaisiin ajotilanteisiin. Auto on kotonaan kaikissa ympäristöissä, sillä se on suunniteltu avaamaan maailma sinulle ja perheellesi – oli se sitten millainen tahansa. On aika valita oma polkusi. 

GLA on myös kotonaan lähes millä tahansa ajopinnalla, ja urheilullisen muotoilunsa ansiosta se näyttää hyvältä myös kaupungissa. GLA:n korkean maavaran avulla liikut erämaiden halki ongelmitta. Samaan aikaan se toimii kuitenkin myös salonkikelpoisena kaupunkiautona. GLA yhdistää kahden maailman parhaat puolet. Se vie sinut kaikkialle, mihin elämä kuljettaa.

 

360°-kamera

GLA:han lisävarusteena saatava 360°-kamera auttaa sinua ahtaissa paikoissa ajaessasi ja pysäköidessäsi. Neljän kameran avulla näet, mitä tapahtuu kolmen metrin säteellä autostasi. Aktivoi näkymä keskusnäytössä kytkemällä peruutusvaihde, painamalla kyseistä painiketta tai valitsemalla multimediajärjestelmän valikosta.

 

LED High Performance -ajovalot

Lisävarusteena saatavat LED High Performance -ajovalot tekevät pimeällä ajosta turvallisempaa leveän valokuvion ja päivänvaloa muistuttavan valonvärin ansiosta. Ne valaisevat tien paremmin. Lisäksi niiden energiankulutus on erittäin vähäinen. Coming Home -toiminto toivottaa tervetulleeksi, kun avaat auton lukituksen.

 

EASY-PACK-takaluukku

Lisävarusteena saatava EASY-PACK-takaluukku helpottaa tavaroiden pakkaamista tavaratilaan ja sieltä purkamista. Voit avata ja sulkea takaluukun painamalla avaimessa olevaa näppäintä tai autossa olevaa katkaisinta.

 

4MATIC-mallit ja Offroad-ajo-ohjelma

4MATIC-neliveto varmistaa paremman pidon ja käsiteltävyyden kaikissa ajotilanteissa ‒ erityisesti luistavalla ajoalustalla. Dynaamisuuden, pidon ja tehokkuuden paras mahdollinen suhde on yhdistetty portaattomasti säätyvään voimanjakoon. Voima voidaan jakaa etu- ja taka-akselin välille vaihtelevasti alkaen täysin etuvetoisesta aina voimanjakoon 50 : 50 saakka. Sateella ja jäisillä tai lumisilla teillä ajaessasi hyödyt paremmasta turvallisuudesta.

Mercedes-Benz GLA: Polttonesteen kulutus yhdistetty: 7,4–3,9 l/100 km
CO2-päästöt yhdistetyt: 172–103 g/km

 

A-sarjan

GLA 180 A White Art edition kokonaishinta alk. 42 668,85€

(sis. alv:n, arvioidun autoveron, ja toimituskulut 600€) Vapaa autoetu 795 €/kk, käyttöetu 645€/kk. CO2-päästöt 135 g/km, EU-keskikulutus 5,8 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 30€/kk.

**Rahoituslaskelmaesimerkki: GLA A White edition hinta toimituskuluineen alk. 42 668,85 €, käsiraha 9387,15 €, laina-aika 60 kk, perustamismaksu 165 €, kk-erä 479€/kk. Luoton määrä 33 446,70€. Viimeinen suurempi erä 8900 €. Kk-erä sisältää koron 2,9 % sekä 9,95€ käsittelykulut. Luottokustannus yhteensä 3871,97€, todellinen vuosikorko 3,7%. Luottohinta 46 540,82€. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.
 

B-sarjan

Dynaamisesti muotoiltu etuhelma, viehkeät ajovalot, selkeät linjat keulan tähdestä auton perään saakka – B-sarjan ulkopuolen urheilulliseen ilmeeseen yhdistyvät reilut sisätilat. Mukava, käytännöllinen ja aito Mercedes-Benz.

AMG Line jossa kaksoispakoputkisto

AMG Line -malliversio tekee B-sarjasta erityisen urheilullisen: siihen sisältyvät hiilikuituoptiikkaiset somiste-elementit, urheiluohjauspyörä, jossa on suoristettu alaosa, urheilupolkimet harjattua jaloterästä sekä rei'itetyt jarrulevyt edessä. Etu- ja takahelman AMG Styling -elementit viimeistelevät dynaamisen kokonaisvaikutelman.

 

Monivärinen tunnelmavalaistus

Viihtyisyyden lisäämiseksi B-sarjaan on lisävarusteena saatavana tunnelmavalaistus, joka valaisee sisätilaa miellyttävästi. Voit valita 12 värisävystä tunnelmaan sopivan vaihtoehdon.

 

LED High Performance –ajovalot

Kiehtovan ulkonäkönsä lisäksi lisävarusteena saatavat LED High Performance -ajovalot lisäävät huomattavasti ajoturvallisuutta pimeään aikaan leveämmän valokeilan ansiosta. Niiden muita etuja ovat päivänvaloa muistuttava valonväri ja erittäin vähäinen energiankulutus. Kun avaat auton lukituksen, Coming Home -toiminto tervehtii näyttävällä valoshow'lla, joka muuttuu sinisestä valkoiseksi. LED-tekniikalla toteutetut takavalot ovat visuaalinen kohokohta, ja lisäksi ne parantavat näkyvyyttä.

 

Aktiivinen jarrutusavustin

Tässä ennakoivassa ajoavustinjärjestelmässä on yhdistetty tutka-avusteinen etäisyysvaroitus, jarruvoiman tehostus tilanteen mukaan sekä itsenäinen jarrutus. Mittaristoon syttyy varoitusvalo, jos etäisyys edellä ajavaan ajoneuvoon on liian pieni nopeuden ollessa 30–250 km/h. Jos etäisyys pienenee edelleen, kuuluu myös varoitusääni. Lisäksi aktiivinen jarrutusavustin voi tukea kuljettajaa jarrutuksessa auttaakseen välttämään törmäyksen. Jos kuljettaja ei reagoi lainkaan, järjestelmä voi puuttua tilanteeseen ja vähentää nopeutta käynnistämällä itsenäisen jarrutuksen.

 

Kesäetu CLA -malleihin

Tarjoamme nyt kesäetuna rajoitettuun erään Mercedes-Benz CLA Coupé ja CLA Shooting Brake -malleja kolmen vuoden huollot veloituksetta. Tarjous koskee rajoitettua erää maassa olevia autoja. 

CLA Coupé

Uuden CLA Coupén ilme on vahvan ilmaisuvoimainen ja edistyksellinen. Näyttävän voimakkaat linjat yhdessä sisään- ja ulospäin kaartuvien pintojen kanssa antavat uudelle CLA Coupélle sen edistyksellisen, urheilullisen luonteen.

CLA Shooting Brake

Uusi CLA Shooting Brake inspiroi edistyksellisellä, huomiota herättävällä ulkonäöllään. Shooting Brake -konseptissa urheilullinen, progressiivinen design yhdistyy avariin, muunneltaviin tiloihin.