Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Hyundai edut

Ajankohtaiset Hyundai edut

Palkittu testivoittaja – erikoisvarusteltu i20 fresh.

Moninkertainen testivoittaja Hyundai i20 on saanut uuden raikkaan fresh-mallin, jossa on enemmän varusteita tingittyyn hintaan. i20 fresh -varusteluun sisältyy mm. tyylikkäät tummat 15 tuuman pölykapselit, musta kattoverhoilu sekä lämmitettävä monitoimiohjauspyörä, jossa Bluetooth- ja audiojärjestelmän säätimet. Kaksi moottorivaihtoehtoa – suorituskykyinen 1,0 turbo ja 1,2 litrainen.

 

i20 5d 1,0 T-GDi 5MT fresh 15 990 €    |    i20 5d 1,2 5MT fresh 14 990 €

 

Hinnat sis. toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. i20-malliston EU-yhd. kulutus 3,5–6,4 l/100 km, CO2 92–148 g/km.

Rahoitusesimerkki: hinta 14 990 €, käsiraha 4 332,20 €, rahoitettava osuus 10 852,8 € (sis. perustamiskulun 195 €), rahoitusaika 60 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0,5 %, kk-erä 199 €. Todellinen vuosikorko 4,7 %. Luottokustannukset yht. 1 281,47 €. Auton todellinen luottohinta 16 271,47 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi, Satamaradankatu 5, 00500 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Etuun ei voi yhdistää muita asiakasetuja. *Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

 

Uusi erikoisvarusteltu i30 fresh plus automaattivaihtein.

Hyundai i30 uutuus on jo kiilannut testitulosten kärkeen ja saanut kiitosta mm. tehokkaasta moottorista, reiluista tiloista ja moderneista varusteista. Fresh plus -mallissa on lisäksi mm. automaatti vaihteet, pysäköintitutka ja 15 kevytmetallivanteet. Kaiken kruunaa 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Uusi i30 5d 1,4 7DCT fresh plus 24 590 €


Sisältää toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. i30 malliston EU-yhd. kulutus 3,6–5,5 l/100 km, CO2 95–126 g/km.
*Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilo metrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajo neuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

 

Uusi Hyundai Tucson

Palkittu Tucson

Hyundai Tucson on saanut kansainvälistä tunnustusta rohkeasta ja erottuvasta muotoilustaan. Tucson on myös Auto Bild-lehden testivoittaja, yksi turvallisimmista ja parhaiten varustelluista autoista luokassaan. MYös iF Design Award 2016 -palkinto myönnettiin täysin uudelle Tucsonille rohkeasta ja erottuvasta muotoilusta. Yhdysvaltalaisen IIHS:n (The Insurance Institute for Highway Safety) suoritti törmäystestin seitsemälle katumaasturille, jonka vain Tucson läpäisi.

Takuu viisi vuotta ilman kilometrirajaa

Hyundai-takuu sisältää myös viiden vuoden tieturvan ja kuntotarkastukset. *Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

Turvallisuus

Monipuoliset, edistykselliset ajamisen apujärjestelmät pitävät turvallisesti tiellä myös hankalissa tilanteissa. Kattava turvavarustelu varmistaa turvallisuuden myös ääritilanteissa, mm. kuolleen kulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, hätäjarrutusjärjestelmä ja aktiivinen konepelti.

Mukavuus ja huolettomuus

Monipuolinen varustelu ja hyvät tilat tarkoittavat kaikille mukavaa ajomatkaa ykkösluokassa. Automaattinen takaluukun avaus tekee matkatavaroiden lastaamisesta helppoa. Hyundai MapCareTM tarjoaa maksuttomat karttapäivitykset jopa kymmeneksi vuodeksi merkkihuollosta määräaikaishuollon yhteydessä. TomTom Live -palvelu kertoo ajankohtaista tietoa mm. liikenteestä, tietöistä, säästä ja paikallisista palveluista.

 

Tucson 1.6 6MT ISG Comfort 30 990 € | Mallisto alk. 27 990 €


Hinnat sis. toimituskulut. EU-yhd. kulutus 6,3 l/100 km, CO2 147 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein. Etu voimassa 31.7.2017 saakka uusiin asiakas tilauksiin, ei yhdistettävissä muihin etuihin. **Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilo metrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajo neuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai- jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.

 

Uusi Hyundai i30 vie sinut seuraavalle tasolle. Täysin uusi Hyundai i30 puhuttelee kaikkia – sinkkuja, perheitä, nuoria ja nuorekkaita. Ajaton muotoilu, kehittyneet yhdistettävyystoiminnot ja kattava paketti Hyundain turvallisuusteknologiaa lisäävät vetovoimaa. i30 on meidän aikamme auto.

i30:n tarkasti muotoillut pinnat, laskeva silhuetti ja muotoilun ilmeikkäät yksityiskohdat luovat yksinkertaisen tyylikästä hienostuneisuutta sekä tyyliä ja aerodynaamista tehokkuutta.

 

Turvallisuus

  • Driver Attention Alert, DAA huomaa kuljettajan huomion herpaantumisen ja hälyttää sekä äänimerkillä että kuvalla kojetaulussa. Järjestelmän herkkyyttä voi säätää.
  • Järjestelmä (Blind Spot Detection, BSD) hälyttää  kuvalla kuljettajan puolella ulkopeilissä havaitessaan ajoneuvon kuolleessa kulmassa ja äänimerkillä, jos vilkku kytketään.
  • Törmäysvaroitin (Forward Collision Warning System, FCWS) seuraa etukameralla mahdollista törmäysriskiä ja varoittaa kuljettajaa vaarasta. Automaattinen hätäjarrutus (Autonomous Emergency Braking, AEB) toimii törmäyksen välttämiseksi tai törmäysvaikutusten minimoimiseksi. Törmäysvaroittimeen voidaan lisätä tutka, joka helpottaa jalankulkijoiden havaitsemista. Uusi moottorivalikoima, takajousituksen multi-link-monivarsituenta ja rakenteellinen jäykkyys  saavat aikaan todella miellyttävän ajokokemuksen.
  • Auton keulaan sijoitetut tutka- ja kamerajärjestelmät seuraavat tietä edessä olevien ajoneuvojen ja jalankulkijoiden varalta. Järjestelmä (Autonomous Emergency Braking, AEB) toimii kolmivaiheisesti, varoittaa kuljettajaa visuaalisen ja äänimerkein ja sitten jarrutusvoimaa vaiheittain lisäämällä vähentääkseen vakavan törmäyksen vaaraa. Varustetason mukaan järjestelmässä on joko vakiona jalankulkijan tunnistustoiminto.
  • Aktiivinen vakionopeudensäädin (Adaptive Smart Cruise Control, ASCC) ylläpitää valitun ajonopeuden ja säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Jos liikenne pysähtyy, järjestelmä jarruttaa automaattisesti pysähdykseen asti ja kiihdyttää valittuun nopeuteen, kun tie edessä on vapaa.
  • Järjestelmä (Lane Keeping Assist System, LKAS) edistää aktiivista turvallisuutta estämällä turhia kaistaviivan ylityksiä. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sekä äänimerkillä ja kuvalla mittaristossa ennen kaistalle palauttavaa ohjausliikettä.

 

Mukavuus

Uusi i30 tarjoaa runsaasti ajoa avustavia järjestelmiä, jotka edistävät stressitöntä ajomatkaa  –  kuten sisätilojen levolliseen tyyliin sopiikin. Varusteet vaihtelevat autoon valitun varustetason mukaan. Saatavana olevia varusteita ovat muun muassa pysäköintitutkat, sähköinen pysäköintijarru sekä navigointijärjestelmä.

 

Sisätilat

Uusi i30 seuraa ja analysoi ajon aikana esimerkiksi ohjauskulman muutoksia, ohjaustuntumaa, sijaintia kaistalla ja ajoaikaa.
Kuljettajan vireystilan tunnistin on järjestelmä, joka hälyttää havaitessaan merkkejä kuljettajan väsymisestä. Navigointijärjestelmään kuuluu LIVE-palvelut seitsemäksi vuodeksi. Tiedot näkyvät kahdeksan tuuman värillisellä kosketusnäytöllä. Se on sijoitettu kellumaan kojetauluun niin, että sitä voi seurata sekä kuljettajan että etumatkustajan paikalta. Automaattisen kaksialueilmastoinnin avulla kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää haluamansa lämpötilan omalle puolelleen automaattisen kaksi-alueilmastoinnin säätimistä. Varustetasosta riippuen autossa on Apple Car Play ja Android Auto –valmiudet sekä langaton lataus Qi-yhteensopiville älypuhelimille. Seitsenvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto edistää polttoainetehokkuutta.Vaihtaminen käy nopeasti, pehmeästi ja nautittavasti. Ajoasetuksen voi valita kolmesta vaihtoehdosta: Normal, Eco ja Sport.

 

Ajovalot

Kapeassa ajovaloryhmässä on LED-projektorit sekä lähi- että kaukovaloille. LED-lamput ovat sekä kirkkaammat että energiatehokkaammat kuin perinteiset lamput. Tyylikkäät pystysuuntaiset LED-päiväajovalot toimivat myös sivuvilkkuina. Vaakasuuntaan ryhmitellyt takavalot korostavat vaikutelmaa voimasta, leveydestä ja vakaudesta. Varustetasosta riippuen on saatavana myös LED-ajovalot, jotka ovat paitsi tehokkaat myös näyttävät hyvältä.Takaosan heijastinten ja sumuvalojen nostettu sijainti korostaa laajaa ja vakaata kokonaisvaikutelmaa.

 

Katto ja vanteet

Laajasti avautuva lasikatto tuo avaruutta ja valoa. Saatavana Style-varusteluun Luxury -varustepaketin osana,
yhdessä nahkaverhoiltujen, tuuletettujen etuistuinten kanssa. Vanteet saatavana 15-tuumaisista teräsvanteista 17 tuuman kevytmetallivanteisiin.

 

Uusi i30 alkaen 19 990 € (sis. toimituskulut) Autoveroton hinta alk. 15 735,25 + arvioitu autovero 3 654,75 = 19 390 + tk 600 = 19 990 €. EU-yhd. kulutus 5,4 l/100 km, CO2 126 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein. *Hyundain viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään.