Etusivu Ajankohtaista Mazdan kesäkampanjat!

Mazdan kesäkampanjat!

Mazda BUSINESS EDITION

Nyt kesätarjouksena peruutuskamera ja navigaatio 0€!

2017 Mazda6 Business Edition esittelee uuden ajomukavuutta parantavan G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän. Mazda6 sopii erityisesti niille, jotka nauttivat huomiota herättävän upeasta muotoilusta, innovatiivisesta teknologiasta, innostavasta suorituskyvystä sekä nautinnollisesta ajettavuudesta. Mazdan ajettavuus perustuu Jinba Ittai rider-and-horse-as one –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta. Auto on myös entistä hiljaisempi ja uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat mm. paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Ostaessasi nyt (1.7-31.8.2017) uuden Mazda6 Business Editionin, saat peruutuskameran ja navigaation kaupan päälle!

Erittäin kattavalla vakiovarustelulla! Alk. 32.978€

  • Automaattivaihteisto
  • Kaksois LED -ajovalot
  • Etu- ja takapysäköintitutkat
  • Lämmitettävä ohjauspyörä

 

MAZDA CX-3

Uudistuneen ja todella tyylikkään 2017 Mazda CX-3:n sisätilojen hiljaisuuteen ja laatuun on kiinnitetty entistä enemmän huomiota. Lukuisten turvallisuusjärjestelmien lisäksi uutena ominaisuutena tulee ajomukavuutta parantava G-Vectoring Control (GVC). Tämä ainutlaatuinen järjestelmä tekee ajamisesta entistä  tunnokkaampaa, rennompaa ja nautinnollisempaa. Mazdan ajettavuus perustuu Jinba Ittai rider-and-horse-as one –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta. 2017 Mazda CX-3:n uudistettuihin sisätiloihin kuuluvat mm. paremmalla grafiikalla varusteltu mittaristo, värillinen heijastusnäyttö (ADD) sekä lämmitettävä ohjauspyörä. Ostaessasi nyt (1.7.-31.8.) uuden Mazda CX-3:n, saat peruutuskameran ja navigaation kaupan päälle!

Mazda CX-3  -mallisto hinta alk. 19.968€ + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. EU-yhd. 3,8-7,8 l/100km. CO2 -päästöt 105-150 g/km

 

Tutustu myös uuteen Mazda CX-5 -malliin>>