Etusivu Ajankohtaista Tutustu uuteen BMW 6-sarjan Gran Turismoon

Tutustu uuteen BMW 6-sarjan Gran Turismoon

Voimakas kannanotto.

BMW 6-sarjan Gran Turismo ihastuttaa ainutlaatuisella estetiikallaan ja sisätilalla, joka on yhtä avara kuin ylellinenkin. Sen suvereenit ajo-ominaisuudet takaavat urheilullisen dynamiikan – ja pitkillä matkoilla erinomaisen matkustusmukavuuden. Tämä auto on voimakas kannanotto – modernin muotoilun ja Gran Tourin herättämän ilon puolesta.

Veistokselliset muodot ja pitkänomainen siluetti tekevät BMW 6-sarjan Gran Turismon olemuksesta vaikuttavan läsnäolevan. Tiukasti muotoillut pinnat muodostavat kontrastin loivasti alas kaartuvalle kattolinjalle, joka välittää eleganssia ja urheilullisuutta. Näyttävä perä korostaa tämän tavallisuudesta poikkeavan autokonseptin dynamiikkaa.

Estetiikan, tilavuuden ja mukavuuden yhdistelmä tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta uranuurtajan tyylivarmassa pitkänmatkan ajossa. Aktiivinen alustatekniikka päästää suvereenit ajo-ominaisuudet todella oikeuksiinsa – tämän auton ohjattavuus tekee vaikutuksen kaikissa nopeuksissa.

 

Kuljettajan avustinjärjestelmät

Luotettavat apulaiset matkassa mukana: BMW ConnectedDrive tarjoaa lukuisan joukon älykkäitä palveluja ja tuotteita, jotka tekevät ajamisesta BMW 6-sarjan Gran Turismolla vieläkin mukavampaa ja turvallisempaa. BMW Personal CoPilot tarjoaa kuljettajan käyttöön innovatiivisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, jotka ovat hänen tukenaan luotettavasti jokaisessa ajotilanteessa.

Kaikki nähtävissä: BMW Personal CoPilot -järjestelmään kuuluva Driving Assistant Plus -ajoavustin on oma apulaisesi, joka ei koskaan jää kyydistä. Älykkäistä kuljettajan avustinjärjestelmistä koostuva paketti on tukenasi sekä yksitoikkoisissa että vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa parantaen BMW 6-sarjan Gran Turismon turvallisuutta ja mukavuutta.

BMW Personal CoPilot -järjestelmän älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät ja BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tuovat pysäköintiin uuden laadun. Unohda aikaa vievä pysäköintipaikan haeskelu, liian niukat pysäköintipaikat ja auton hankala kääntely ahtaissa pysäköintitaloissa: rentoudu ja usko nämä tehtävät jatkossa BMW-autollesi.

 

CONNECTED DRIVE -PALVELUT

  • Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging

  • Näytöllinen avain

  • BMW Head-Up -näyttö

  • Concierge Service

  • Microsoft Exchange

  • WLAN Hotspot