Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaisia Dacia kampanjoita

Ajankohtaisia Dacia kampanjoita

 

Dacia Duster. Suomen järkevin maasturi.

Dacia Duster Black Shadow – kaikilla herkuilla, ilman lisähintaa!

Dacia Duster Black Shadow -erikoismallin kattava vakiovarustelu häikäisee. Vakiona mm. MediaNav-multimediajärjestelmä, peruutustutka, nahkapäällysteinen ohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja musta design -paketti sisältäen esimerkiksi 16 kevytmetallivanteet. Moottorivaihtoehdot ovat bensiini TCe 125 etu- tai nelivetoisena ja diesel dCi 110 nelivetoisena. Lisäksi nyt myös etuvetoinen diesel EDC-automaatilla.

Muotoilu korostaa auton seikkailijan luonnetta sekä sen modernia ja dynaamista tyyliä. Näyttävä keula ja sen kromattu säleikkö sekä kauniit ajovaloumpiot päiväajovaloilla sekä kattokiskot. Todellinen järkevyys löytyy auton sisältä: käytännölliset ja muunneltavat sisätilat on suunniteltu uudella ajatuksella, kolme huolella viimeisteltyä verhoiluvaihtoehtoa, joista yksi nahkaverhoilu sekä kojelauta kromisine yksityiskohtineen. Duster on todistus siitä, että hyvä maku ei ole kiinni rahasta.

Tämä on todellinen maastoauto, koeteltu kaikissa olosuhteissa. Nelivetoisen auton maavara on 21 cm, joten auto pärjää lähes missä tahansa olosuhteissa teillä ja poluilla. Auto sopeutuu kaikkiin tilanteisiin helppokäyttöisen nelivetonsa ansiosta. Kun ajoneuvon pitoon liittyvät olosuhteet ovat hyvät, ajamisessa kannattaa hyödyntää 4×2-tilaa. Moottorin vääntö siirretään tällöin kahdelle etupyörälle, jolloin polttoaineenkulutus on optimoitua.

Duster tarjoaa edullisella Dacia-hinnalla runsaasti varusteita, kuten vakionopeussäätimen ja nopeudenrajoittimen, peruutustutkan, kuljettajanpuoleisen impulssitoimisen lasinnostimen ja ulkolämpötilan osoittimen.* Helppokäyttöisen MEDIA NAV -multimediajärjestelmän* ja 7-tuumaisen kosketusnäytön (18 cm) avulla voit selata eri toimintoja: GPS-navigointi, radio, ulkoiset musiikkilaitteet, matkapuhelin Bluetooth®-yhteyden avulla voit soittaa puheluita hands free -yhteyden kautta tai kuunnella musiikkia suoratoistona. Ulkoiset musiikkilaitteet voi myös kytkeä suoraan etupaneelin USB- tai AUX-liitäntään.

Runsaat säilytystilat ovat kätevästi käden ulottuvilla: kojelaudan ja ovien uudet säilytyslokerot, mukitelineet edessä ja takana, valaistu hansikaslokero 1/3–2/3 -suhteessa kääntyvien takaistuinten ansiosta voit muunnella tilaa tarpeen mukaan. Suuri 475-litrainen tavaratila muuntuu 1 636-litraiseksi tilaihmeeksi, kun käytössä on vain kaksi etuistuinta. Suurten tavaroiden kuljetus onnistuu siis hyvin tässä poikkeuksellisen suuressa tilassa. Kuormausta helpottaa myös leveä tavaratilan aukko.

Jokaisella matkustajalla on omat turvallisuusvarusteensa: etu- ja etusivuturvatyynyt (kuljettaja ja etumatkustaja), ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä sivupaikoilla takana ja kolmipisteturvavyöt kaikilla istuinpaikoilla. Auton vahvistettu korirakenne varmistaa matkustajien turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Kuljettajan paikka on korkealla, ajaminen on siis ennakoivaa ja vakaata. Dusterin vakiovarusteena on ABS-järjestelmä, joka on yhdistetty hätäjärrutustehostimeen ja ESC-ajonvakautusjärjestelmään. Järjestelmät takaavat tehokkaan jarrutuksen ja auton entistä paremman vakauden.

 

Dacia Duster Black Shadow -erikoismallin kattava vakiovarustelu häikäisee. Vakiona mm. MediaNav-multimediajärjestelmä, peruutustutka, nahkapääl-lysteinen ohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja musta design -paketti sisältäen esimerkiksi 16 kevytmetallivanteet. Moottorivaihtoehdot ovat bensiini  TCe 125 etu- tai nelivetoisena ja diesel dCi 110 nelivetoisena. Lisäksi Duster saatavana nyt myös automaattivaihteistolla. Tule ja osta oma Dacia Duster Black Shadow!


Duster TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow, hinta 16 999 € + toimituskulut 600 €. CO2-päästöt  138 g/km, EU-yhd. 6,1 l/100 km. TCe 125 S&S 4x4 CO2-päästöt 145 g/km, EU-yhd.  6,4 l/100 km. dCi 110 S&S 4x4 CO2-päästöt 123 g/km, EU-yhd. 4,7 l/100 km. dCi 110 S&S EDC-aut 4x2 CO2-päästöt 116 g/km, EU-yhd. 4,5 l/100 km.  Kuvan auto lisävarustein.

 

 

 

Vihdoin maavara, tilat ja hinta kohtaavat! Uudessa vetovoimaisessa Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, tummanharmaat muotovanteet, XXL-koon tavaratila, Media Nav-multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruustutka, vakionopeudensäädin, kattokaiteet, kromatut puskureiden ala-osat, leveämmät mustat rengakoteloiden kaaret ja kynnyslistat...
Nämä kaikki siis vakiona tällä hinnalla – sisältää myös toimituskulut! Tervetuloa tutustumaan!

Laadun varmistaa Dacia-takuu: 3 vuotta tai 100 000 km, sisältäen 24h Tiepalvelun.

DACIA LOGAN MCV Stepway –mallisto, alk.  14 399 € + toimituskulut 600 € = 14 999 €.
DACIA LOGAN MCV -mallisto alk. 10 999 € + toimituskulut 600 € = 11 599 €.
Malliston CO2-päästöt 90–115 g/km, EU-yhd. 3,5–5,1 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.