Etusivu Ajankohtaista Dacia Dokker Van Navi Edition

Dacia Dokker Van Navi Edition

Navi Edition -mallissa vakiovarusteina mm. kattokaiteet, korinväriset puskurit ja ulkopeilien kotelot, liukuovi oikealla, kauko-ohjattu keskuslukitus, sähkösäätöiset peilit, ilmastointi, vakiono-peudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä.

NYT NOKIAN-TALVIRENKAAT VELOITUKSETTA. EDUN ARVO 700 €!

Rengastarjous on voimassa erään uusia autoja ja autot on rekisteröitävä 29.12.2017 mennessä, tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan auto erikoisvarustein.

LISÄKSI TARJOAMME 1,9 % RAHOITUKSEN DACIA DOKKER VAN- JA DACIA DUSTER –PAKETTIAUTOIHIN.

Dacia Dokker Van Navi Edition -mallissa vakiovarusteina mm. kattokaiteet, korinväriset puskurit ja ulkopeilien kotelot, liukuovi oikealla, kauko-ohjattu keskuslukitus, sähkösäätöiset peilit, ilmastointi, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä.

Rahoitusesimerkki: auton hinta 18 599 € (sis. tk), vaihtoauto/käsiraha 6 600 €, rahoitettava osuus 12 189 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 1,9 %, kk-erä 188,26 €. Todellinen vuosikorko 4,18%. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 13 554,61 €. Auton todellinen luotto-hinta yhteensä 20 154,61 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Rahoitustarjous on voimassa Dacia Dokker Van- ja Dacia Duster –pakettiautoihin ja autot on rekisteröitävä 29.12.2017 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia.