Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Mazda kampanjat!

Ajankohtaiset Mazda kampanjat!

Mazda 50 vuotta Suomessa!

JUHLAVUODEN TARJOUKSET JATKUVAT

Juhlistamme tänä vuonna Mazdan 50 -vuotista taivalta Suomessa huikeilla tarjouksilla!

Ostaessasi uuden Mazda6 Business Editionin tai Mazda CX-5:n, tarjoamme sinulle lämpöpaketin, navigaattorin ja  talvirenkaat puoleen hintaan.

  • Lämpöpaketti -50%
  • Navigaattori -50%
  • Talvirenkaat -50%

Mazda6 Business Editionissa etusi arvo jopa 5 400€**

Businessmalliston hinta-etu n. 4 000€ + varuste-etu n. 1 400 €

Mazda CX-5:ssä etusi jopa 1 900 €**

**Tarjous voimassa 20.10.-15.12. ja se koske rajattua 50 auton erää, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

Mazda BUSINESS EDITION

2017 MAZDA 6 BUSINESS EDITION


Tiesitkö, että premium -tasosta ei tarvitse maksaa premium -hintaa?
Erittäin kattavasti varusteltu Mazda6 Business Edition sopii erityisesti niille, jotka nauttivat huomiota herättävän upeasta muotoilusta, innovatiivisesta teknologiasta, innostavasta suorituskyvystä sekä nautinnollisesta ajettavuudesta. Mazda6:n ajettavuus perustuu Jinba Ittai rider-and-horse-as one –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta.


KODO : Soul of Motion -muotoilu on hakenut inspiraationsa luonnon liikkeestä ja se kuvastaa sekä jännitettä, että vapautuvaa voimaa. Mazdan muotokieli herättää innostuksen ja vie ajatukset nautinnollisille mutkateille jo autoa katsoessa. Useita palkintoja kerännyt KODO -muotoilu tekee Mazda6:sta yhden luokkansa edustavimmista vaihtoehdoista.
Mazda6:n muotoilun, luotettavuuden, suorituskyvyn ja taloudellisuuden yhdistelmä on jotain ainutlaatuista. Uusi Business Edition -malli parantaa  vetovoimaa entisestään, lisäämällä automaattivaihteiston huippuluokan varustelun jatkoksi. 2017 Mazda6 Business Edition on saatavana myös murealla 2.2l (150hv) SKYACTIV -D dieselmoottorilla.


 

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-5

Koe Jinba Ittai - kuljettajan ja auton välinen täydellinen harmonia. Kun ajat Mazda CX-5:llä, et koskaan aja yksin.  CX-5:n ajettavuus perustuu Jinba Ittai rider-and-horse-as one –filosofiaan, jossa kuljettajan ja auton välinen vuorovaikutus on saumatonta.


Siinä yhdistyvät uuden sukupolven KODO -muotoilu, ensiluokkainen valmistustyö ja innovatiivinen SKYACTIV -teknologia, joka parantaa ajotuntumaa, lisää ajomukavuutta ja luo kestävän siteen auton ja kuljettajan välille. KODO-muotoilun kehitystä ja ainutlaatuista käsityötaitoa hyödyntävä kaunis ulkoasu on rohkea ja erottuva uuden Soul Red Crystal – premium metallivärin ansiosta. Väri on 20% kirkkaampi ja 50% syvempi, kuin verrattuna tavallisiin metalliväreihin. Tilava ja ihmiskeskeinen matkustamo on hiljainen, erittäin tarkasti suunniteltu ja uskomattoman mukava sinulle ja jokaiselle matkustajalle. Se on täydellinen pitkiin, viihtyisiin matkoihin yksin, perheen tai ystävien kanssa. Täysin uusi Mazda CX-5 tuo kuljettajan ja auton lähemmäs toisiaan kuin yksikään aikaisempi malli, sekä sisältä että ulkoa.