Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaisia Mercedes-Benz kampanjoita

Ajankohtaisia Mercedes-Benz kampanjoita

A-sarja Suomi 100 Edition

Onnea Suomi. Suomessa valmistetut huippusuosittu A-sarja sekä GLC-katumaasturi ovat autoja, joista jokainen suomalainen voi olla syystäkin ylpeä. Mercedes-Benz ja Uudenkaupungin autotehdas tekevät menestyksellistä yhteistyötä, jossa Mercedeksen innovaatiot ja tuotekehitys kohtaavat suomalaisen työnjäljen. A-sarjan Suomi 100 Edition on mahdollisuus nauttia yhteistyöstä juhlahintaan. Varaa omasi pian, rajattu erä on saatavilla vuoden loppuun saakka.

 

A Suomi 100 Edition kokonaishinta alk. 27 997,57 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 585 €/kk, käyttöetu 435 €/kk. CO2-päästöt 127 g/km, EU-keskikulutus 5,5 l/100 km. Huolenpitosopi­mus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 27 €/kk. Ajotietokoneen kieli: englanti. Kuvan auto lisävarustein.

 

 

Made in Uusikaupunki.

Mercedes-Benz GLC. Auto josta jokainen suomalainen voi olla ylpeä. Mercedes-Benz ja Uudenkaupungin autotehdas tekevät menestyksellistä yhteistyötä, jossa Mercedeksen innovaatiot ja tuotekehitys kohtaavat suomalaisen työnjäljen.

Ulkopuoli

Vahva, näyttävä olemus: GLC tekee vaikutuksen heti keulasta lähtien. Sopusuhtaiset mittasuhteet sekä valon ja varjon jännittävä vaihtelu antavat sille voimakkaan säväyksen. GLC:n perä näyttää puolestaan leveältä ja urheilulliselta.

Pysty jäähdyttimen säleikkö, jossa on kaksi lamellia ja Mercedes-tähti keskellä, luo keulan vahvan ja näyttävän ilmeen. Ajo- ja huomiovalojen muotoilu ja alleajosuojan kaivinkoneen kauhan hammas -look ovat myös hyvin ilmeikkäitä.

Sivulta katsottuna lokasuojalevikkeet vahvistavat GLC:n SUV-ilmettä, jota voidaan korostaa vielä lisää lisävarusteena saatavilla alumiinioptiikkaisilla astinlaudoilla. Selkeästi muotoillut pyöränkotelot saavat perän näyttämään leveältä ja urheilulliselta. Kattospoileri korostaa myös urheilullista ilmettä.

Sisäpuoli

Älykkään moderni mahdollisimman puhdasoppisesti: GLC:n sisätilan laadukas design hakee vertaistaan. Aidot materiaalit yhdistettynä soljuviin pintoihin luovat ylellisen kepeyden tunteen, joka tekee GLC:stä niin houkuttelevan.

Kepeyden tunne GLC:ssä syntyy osittain hopeakromin värisistä käyttöelementeistä, joissa on metallinen tuntu. Istuinverhouksissa käytetty villa ja pellava sekä somiste-elementtien avohuokoinen puu luovat luonnollisuuden vaikutelman.

Kookas somiste-elementti jakaa kojelaudan vaakasuunnassa. Kojelaudan ylä- ja alaosaan on valittavissa eri värejä ja materiaaleja, mikä saa sisätilan näyttämään vieläkin laadukkaammalta.

Kaikki on kohdallaan myös kohdissa, jotka eivät heti näy päällepäin: Reilut polvi- ja jalkatilat tekevät matkustamisesta miellyttävää riippumatta siitä, missä istut. Suuri tavaratila, jonka tilavuus on jopa 1600 litraa, antaa paljon mahdollisuuksia pitkilläkin matkoilla. Kaikki on mahdollista.

Mallin tekniset tiedot löydät täältä>>

 

Mercedes-Benz C-sarja.

Mercedes-Benz C-sarjan erikoishintaiset varustepaketit alk. 498 €.

Nyt voit tehdä omasta C-sarjalaisestasi vieläkin ainutlaatuisemman ja täydentää varustetasoa oman makusi mukaisesti erikoishintaisilla varustepaketeilla.

499€

Sisätilan paketit

Sisätilan paketeilla viimeistelet autosi mieleiseksesi valitsemalla tyyliisi sopivan istuinverhoilun ja sisätilan somiste-elementit. Valitse näyttävä Avantgarde, tyylikkään moderni Exclusive tai urheilullinen AMG Line.

Tarkemmat tiedot sisätilan paketeista löydät hinnastosta.

- Avantgarde norm. 1322,-

- Exclusive norm. 1947,-

- AMG Line norm. 1794,-

Voit valita vain yhden paketin.

499€

Audiopaketti

Sisältää:

- Burmester® Surround System (810), norm. 1204,-

- Älypuhelimen integrointi Apple CarPlay™ ja Android Auto (14U) (sis. koodin 16U integrointi iPhonelle ja 17U integrointivalmius Android-puhelimelle), norm. 530,-

Burmester® Surround System on avain unohtumattomaan kuunteluelämykseen autossa. 13 suurtehokaiutinta sekä sisätilaan sovitetut elektroniset ja akustiset elementit saavat aikaan ensiluokkaisen äänentoiston niin etuistuimilla kuin takana. Järjestelmän muodostavat 9-kanavainen DSP-vahvistin yhteisteho 590 W, 13 suurtehokaiutinta ja Dolby® Digital 5.1/DTS® Surround sound -äänijärjestelmä (810).

Älypuhelimen integrointi Apple CarPlay™ ja Android Auto (14U) (sis. koodin 16U integrointi iPhonelle ja 17U integrointivalmius Android-puhelimelle). Apple CarPlay™ tuo iPhonesi ominaisuudet autosi ruudulle. Järjestelmä tukee tärkeimpiä sovelluksia kuten navigointia, musiikkisoitinta, Spotifya, puhelinta ja viestejä. Voit käyttää Sirin avulla suomeksi puheohjauksella ominaisuuksia turvallisesti myös ajon aikana.

Valmius Android-puhelimelle saatavissa Google-ohjelmistopäivityksen jälkeen.

C 160 A Premium Business kokonaishinta alk. 43 079,70  € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 795 €/kk, käyttöetu 645 €/kk. CO2 -päästöt 132 g/km, EU-keskikulutus 5,9  l/100 km. C 160 T A Premium Business kokonaishinta alk. 44 766,57  € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 825 €/kk, käyttöetu 675 €/kk. CO2 -päästöt 135 g/km, EU-keskikulutus 6,0 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 30 €/kk. Kuvan auto lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti.

 

Mercedes-Benz CLA Automatic Edition

Mercedes-Benz CLA 180 Automatic Edition – automaattivaihteisto veloituksetta.

Yhdistämällä Automatic Edition -mallien edun tarjoushintaisiin varustepaketteihin etusi voi olla jopa huimat 4 518 euroa. Edut saatavilla myös B-sarjaan ja GLA:han. 

Automaatti veloituksetta + Varustepaketti 100€/kpl

Etu koskee bensiinimoottorisia B 180, CLA 180, CLA Shooting Brake 180 ja GLA 180–malleja.

Automatic Edition etusi jopa 2295€ - 3 300€

 

Mercedes-Benz  CLA 180 d Automatic Edition kokonaishinta alk. 38 748,18 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 735 €/kk, käyttöetu 585 €/kk.  CO2-päästöt 104 g/km, EU-keskikulutus 4,0 l/100 km. CLA 180 d Shooting Brake Automatic Edition kokonaishinta alk. 39 532,92 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). 
Vapaa autoetu 745 €/kk, käyttöetu 595 €/kk. CO2-päästöt 110 g/km, EU-keskikulutus 4,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 30 €/kk.  Automatic Edition -mallit saatavana myös 180 bensiini-versiona. Kuvan autot lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti. Varustepaketin lopullinen hinta määräytyy auton CO2-arvon perusteella. 

 

Esittelyssä uusi S-sarja

Esittely

Ulkopuoli

Tyyli ja status yhdistyvät tässä autossa suvereenimmin kuin yhdessäkään toisessa luksussedanissa. Hienostuneet linjat ja näyttävät yksityiskohdat voimistavat uuden S-sarjan sedanin läsnäolon tunnetta entisestään ilman, että autosta tulee liian huomiota herättävä. Uudessa jäähdyttimen säleikössä on vakiovarusteisena kolme kaksoislamellia ja korkeakiiltoisen mustat pystysuorat rivat. Lisävarusteena saatavat MULTIBEAM LED -ajovalot, joissa on kolme näyttävää soihdunmallista valoa, antavat keulalle lisää luonteikkuutta. Uusi S-sarjan sedan on vaikuttavan näköinen myös sivulta katsottuna. Elegantti, kupera kattolinja luo tilaa ja tyyliä. Puskurit kookkaine ilmanottoaukkoineen ovat urheilulliset. Takana integroidut pakoputken päätykappaleet sekä kristallioptiikkaiset LED-takavalot hohtavat tyylikkäästi.

Sisätila

Uuden S-sarjan sedanin sisätila kauniine pintoineen ja aistikkaine materiaaleineen saa sinut unohtamaan ulkopuolella olevan maailman. Näytöt, jotka näyttävät leijuvan ilmassa, ja avohuokoiset jalopuusomiste-elementit ovat kiehtovaa katseltavaa. Kaikki, mitä katselet ja kosketat uudessa S-sarjan sedanissa, on ylellinen kokemus. Autosta on selkeästi nähtävissä intohimo autonvalmistusta kohtaan. Energiaa säästävät 300 LED-valoa valaisevat sisätilaa. Yksittäisten LED-valojen kirkkautta voidaan säätää COMAND Onlinen avulla. Tämä on edellytys 64 värisävystä koostuvalle tunnelmavalaistukselle: valaistus on ainutlaatuisesti vaihtelevaa ja korostaa sisätilaa kuin taideteosta.

Turvallisuus

Mercedes-Benzin kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti jakaa autoilun turvallisuuden neljään vaiheeseen:

Pyrimme jatkuvasti parantamaan autojemme turvaominaisuuksia tekemällä määrätietoista kehitystyötä entistäkin paremman turvallisuuden saavuttamiseksi. Yksi tärkeistä merkkipaaluistamme on Béla Barényin 1950-luvulla kehittämä jäykkä turvakori. Nykyään se on yksi osa kattavaa turvallisuuskonseptiamme, joka tuo meitä jatkuvasti lähemmäksi tavoitettamme autoilusta ilman onnettomuuksia. Saatavuus riippuu moottoriversiosta ja valituista varusteista. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin varustetiedoista.

1.Turvallinen ajaminen.

Useimmat onnettomuudet saavat alkunsa kauan ennen varsinaista törmäystä. Syynä voivat olla esimerkiksi tarkkaavaisuuden herpaantuminen, huono näkyvyys tai ennalta arvaamaton vaara. Siksi Mercedes-Benzin turvallisuuskonsepti sisältää turvallisuusjärjestelmiä, jotka helpottavat ajamista joka päivä ja auttavat saamaan kriittiset tilanteet hallintaan.

2. Kriittisissä ajotilanteissa.

Mercedes-Benz on autoilun turvallisuuden esikuva. Tästä syystä automme tukevat matkustajia myös kriittisissä ajotilanteissa, jotta jokainen ajomatka on mahdollisimman turvallinen.

3. Onnettomuuden aikana.

Mercedes-Benzin autoissa on lukuisia turvajärjestelmiä onnettomuuksien estämiseksi. Jos onnettomuus kaikesta huolimatta tapahtuu, runsas turvajärjestelmien määrä voi auttaa pienentämään loukkaantumisriskiä kolarissa merkittävästi. Järjestelmät lisäävät paitsi auton matkustajien myös muiden tienkäyttäjien turvallisuutta.

4. Onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuuden tyypin ja vakavuuden mukaan voidaan ryhtyä useisiin toimenpiteisiin lisä- ja seurausvaurioiden ehkäisemiseksi onnettomuuden jälkeen ja matkustajien pelastamisen helpottamiseksi. Pelastustoimien avustaminen onnettomuuden jälkeen on tärkeä osa Mercedes-Benzin turvallisuusfilosofiaa.

  • Huomiota herättävät valot: varoitusvilkut ja hätäsisävalot voivat kytkeytyä automaattisesti päälle ehkäisemään seurannaisonnettomuuksien syntymistä ja auttamaan onnettomuusauton löytymistä.
  • Automaattinen tuuletus: kun turvatyyny laukeaa, sähkötoimiset lasit aukeavat automaattisesti.
  • Paras mahdollinen suoja: moottori voidaan sammuttaa automaattisesti ja polttonesteen syöttö katkaista.
  • Vankat sarana- ja lukkorakenteet voivat nopeuttaa pelastustyötä, koska ovet on helpompi avata nokkakolarin jälkeen.
  • Helppo avata: onnettomuuden jälkeen ovien lukitus voidaan avata automaattisesti, jotta ovien avaaminen on helpompaa matkustajille tai pelastustyöntekijöille.
  • Apua tuova yhteys: onnettomuuden tai teknisen vian sattuessa Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä pystyy muodostamaan liitetyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen.

 

Made in Uusikaupunki.

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden kunniaksi saat nyt kattavasti varustellun A-sarjan Suomi 100 Edition -mallin huippuedulliseen juhlahintaan. Vakiovarusteena mm. LED High Performance -ajovalot, peruutuskamera, Thermotronic-ilmastointitekniikka ja kevytmetallivanteet.

A Suomi 100 Edition kokonaishinta alk. 27 997,57 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 585 €/kk, käyttöetu 435 €/kk. CO2 -päästöt 127 g/km, EU-keskikulutus 5,5 l/100 km. Huolenpitosopi­mus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 27 €/kk. Kuvan auto lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti.