Etusivu Ajankohtaista Esittelyssä uusi Subaru XV

Esittelyssä uusi Subaru XV

UUSI SUBARU XV

Uusi Subaru XV näyttää suunnan tulevaisuuden Subaruille. Täysin uusi auto on valmistettu täysin uudelle pohjalevyratkaisulle.

Hiljaisuus, ajomukavuus, laadukkaat sisätilat ja Eyesight-kuljettajan avustinjärjestelmä ovat vakiovarusteina.

Tämä auto ei ole pelkille unelmoijille. Sen sijaan tämä auto on ihmisille, jotka tekevät unelmistaan totta. Jatkuva neliveto, 22 cm:n maavara, X-Mode ja EyeSight ovat vakiona ja valmiina viemään sinut minne ikinä menetkin. Aina.
Älä siis enää vain unelmoi seikkailuista. Seikkaile!

SUBARU XV 1.6 AWD  
31.472,46 €

Kulutus 6,6/100 km (Eu-yhd.) CO2-päästöt 145 g/km. Kuvan autot erikoisvarustein. Subaru tehdastakuu: 3 vuotta/100.000 km.

 

Esittely

Kori

Kun Subaru XV lanseerattiin hieman yli viisi vuotta sitten, se oli jotakin uutta ja erilaista. Malli ja brändi tuli pian suosituksi uusillekin Subaru-kuljettajille. Nyt on uuden sukupolven aika, ja – keulasta perään – Täysin uuden auton. Vaikkakaan uudessa Subaru XV:ssä ei ole pienimpiäkään samoja yksityiskohtia kuin edeltäjässään, sen tunnistaa heti XV:ksi. Olisikin ollut sääli muuttaa muotoilu täysin toiseksi siitä, mitä huippulaadun lisäksi omistajat eniten arvostavat.

Sisätilat

Uusi XV on tietenkin uusi sisältäkin. Sulavat linjat ja pehmeät materiaalit yhdessä viimeisimpien multimedialaitteiden kanssa tekevät ajamisesta nautittavaa. Ohjaamo on huomattavasti edeltäjäänsä hiljaisempi, uusi muotoilu tarjoaa entistä enemmän tilaa. XV onkin jo saanut palkintoja uusista sisätiloistaan.

EyeSight

Useat itsenäiset instituutiot ovat luokitelleet eyesight-järjestelmän maailman parhaaksi. Eyesight ei toimi sijaisenasi, mutta auttaa sinua välttämään onnettomuuksia. Järjestelmä perustuu stereokameraan ja ainutlaatuisesti tarjoaa kaikki toiminnot integroituna yhteen järjestelmään. Järjestelmä tunnistaa tiellä olevan auton, polkupyörän tai jalankulkijan ja jarruttaa automaattisesti mikäli kuljettaja ei reagoi ajoissa vaaraan. Eyesightilla on värinäkö, jolla se tunnistaa syttyvän jarruvalon ja lisäksi toimintoihin kuuluu mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin sekä kaistavahti.

 

Uusi Subaru XV menestyi Euro NCAP-törmäystestissä

Uusi XV sai täydet 5-tähteä Euro NCAP törmäystestissä ja on katumaasturiluokassa luokkansa turvallisin!
Lapsimatkustajien sekä jalankulkijoiden turvallisuudesta XV sai huippupisteet.

 

Subaru Forester

 

Nelivetoapua - perille asti. Subaru Forester - nyt alennetuin hinnoin Wetteriltä!

Katso Subaru Foresterin mainosvideo tästä>>

 

Todellinen lujuus on sekoitus vaatimattomuutta, voimaa ja joustavuutta. Foresterissa nämä ominaisuudet näkyvät myös vakavasti otettavassa, rohkeassa muotoilussa. Entistäkin särmikkäämpi ja tyylikkäämpi Forester miellyttää silmää elegantin tasapainoisella ulkomuodollaan, joka kuvastaa sen varmaa suorituskykyä.

Foresterin sisätiloissa kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia moderneista mukavuuksista – tilaa on runsaasti, ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Foresterissa kaikki tarvittava on erilaisia tilanteita ja tarpeita varten sijoitettu ajatuksella juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tilava, älykäs asettelu tekee tehtävistä yksinkertaisempia ja ajamisesta mukavampaa.

Harva katumaasturi toimii ajettaessa niin luotettavasti ja reagoi niin hyvin kuin Forester. Suurin syy tähän on konepellin alla: SUBARU BOXER moottori.

Foresterin alennetut hinnat alkaen

2.0i X MT6 32 219 €

2.0i XS CVT vs XS Edition 37 432 €

2.0i XS CVT Eyesight 39 558 €

 

SUBARUN MERKKIEDUSTUS KAJAANIN, KEMIN JA ROVANIEMEN TOIMIPISTEISSÄ!