Etusivu Ajankohtaista Esittelyssä uusi Volvo XC40 sekä muut Volvo kampanjat

Esittelyssä uusi Volvo XC40 sekä muut Volvo kampanjat

Volvon uusin tulokas. Tässä on XC40!

Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 - pieni SUV suurilla innovaatioilla, joka on rakennettu kaupunkielämään.

Hinta alkaen 39 953 €. Täydellinen hinta julkaistaan lokakuun alussa.

Turvallisuus

City Safety on vakiovaruste jokaisessa Volvo XC40:ssä. Se tunnistaa toisia kulkuneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä tiellä ja varoittaa vaaratilanteen sattuessa apukuskin tavoin. Mikäli auto ei huomaa reaktiotasi se jarruttaa automaattisesti onnettomuuden estääkseen. Volvo Cars on synonyymi tieturvallisuudelle. Olemme tunnettuja turvallisuuden edelläkävijöitä läpi historian. Innovointimme jatkuu ja visioimme, että vuonna 2020 kukaan ei enää kuole tai loukkaannu vakavasti uudessa Volvo -autossa.

Run-off road Mitigation -toiminto pitää sinut tiellä. Mikäli auto havaitsee, että olet tahattomasti suistumassa tieltä se ohjaa sinut takaisin kaistaviivojen sisään ja mikäli tarve, auttaa se myös jarrutuksessa, jotta pääset jatkamaan matkaa.

Tilaa elämälle

Fiksuilla säilytysratkaisuilla varusteltu Volvo XC40 tekee elämästäsi helpompaa. Liiketunnistimella varustetun tavaratilan lastaus ja purku on nyt entistä helpompaa. Selkeät sisätila ja korkea istuma-asento antavat sinulle hallinnan tunteen. Kauniit yksityiskohdat sekä tarkasti valitut materiaalit ovat merkki ruotsalaisesta ammattitaidosta.

 

Volvo S90

Uraauurtava City Safety järjestelmä, avarat sisätilat, huippulaadukkaat materiaalit ja modernin virtaviivainen design ovat asioita, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista. Palkittu Volvo S/V90 tarjoaa jokaiselle matkallesi ainutlaatuista skandinaavista ylellisyyttä sekä premium-luokan ajettavuutta. Volvo Paketti on uusi ja edullinen ratkaisu auton rahoitukseen. Auto, huollot, autorahoitus ja taattu hyvityshinta – saat kaiken edullisella kiinteällä kuukausihinnalla.

VOLVO PAKETTI

Esimerkki: Volvo S90 D3 Business aut.

Alk. 499 €/kk** TAI 48 336 €

Volvo Paketti 499 €/kk sisältää:

 • Volvo S90 D3 Business Aut. (sis. Connect -varustepaketin)
 • 36 KK / 45 000 km
 • Käsiraha 5 000 €
 • Volvo Sopimus, sis. määräaikaishuollot ja -korjaukset, myös kulumisesta johtuvat kulut
 • Sisä- ja ulkopesut määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Sijaisauto huollon ajaksi
 • Talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden kuntotarkastus, kausivaihdot ja säilytys
*Volvo Paketti rahoitusesimerkki: Volvo V90 D3 Business aut: Hinta toimituskuluineen 50 222,50 €, käsiraha 5 000,00 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 0,90 %, kuukausierä 519,01 €, viimeinen erä 31 226,26 €, perustamismaksu 190,00 €, käsittelykulu 9,00 €/kk, todellinen vuosikorko 1,4 %, luottokustannukset yhteensä 1 549,36 €, rahoitettava osuus yht. 45 412,50 €, luottohinta 51 771,86 €. Rahoitusesimerkin max ajoki- lometrit 45000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätök- sen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.
 

Volvo V90

 

Volvo on rakentanut autoja ja kehittänyt teknologiaa jo 90 vuoden ajan tavoitteenaan tehdä liikenteestä mahdollisimman turvallista meille kaikille. Palkittu uusi Volvo 90 -mallisto on tästä työstä syntynyt mestariteoksemme, jossa ainutlaatuiset turvallisuusinnovaatiot yhdistyvät virtaviivaiseen muotoiluun sekä premium-luokan ajettavuuteen.

Suunniteltu sytyttämään

Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi Volvo V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan.

VOLVO V90 OCEAN RACE

Maailman kovimman purjehduskilpailun inspiroimana V90 Cross Country Volvo Ocean Race tuo autolle uuden identiteetin. Valitse älykkäitä lisävarusteita ja voit olla varma, että seuraava seikkailusi tulee olemaan parempi tie- ja sääolosuhteista riippumatta.

Ylellisyyttä käytännössä

Istuinsuojat, vedenkestävät matot ja kova, vettähylkivä takatilan lattia auttavat pitämään sisätilat ja tavarat siistinä.

Fiksua säilytystä

Takatilan verkkoristikko estää tavaroita liukumasta.

Puhdas matka

V90 Cross Country Volvo Ocean Race –autoon on saatavana lisävarusteena pieni painepesuri, jolla voi pestä tavaroista irtolian pois.

Enemmän lastia

Auton Crystal White -väriin sointuva, lisävarusteena saatava kattolaatikko. Laatikossa myös Flare Orange -väritystä sekä verkko turvalliseen lastaamiseen

Crystal White -väri yhdistettynä Kaolin-harmaisiin koristeisiin ja Flare Orange -yksityiskohtiin on saatavilla ainoastaan V90 Cross Country Volvo Ocean Race -malliin, kuten myös erikoissisäverhoilu ja vettä hylkivä takatilan lattia. Tavaratilaan sijoitetulla, kestävällä LED -taskulampulla on kolme eri valaisuvoimakkuutta. Myös auton matot ovat eritoten suunniteltu V90 Cross Country Volvo Ocean Racea varten.

Volvo XC60

VOLVO XC60 ALKAEN 55 392 €

VOLVO PAKETTI
Volvo XC60 D4 AWD Business Aut.
499 €/kk (Kokonaishinta 60 272 €)

 • 36 kk / 45 000 km
 • Käsiraha 5 000 €
 • Volvo Sopimus, sis. määräaikaishuollot ja -korjaukset, myös kulumisesta johtuvat kulut
 • Sisä- ja ulkopesut määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Sijaisauto huollon ajaksi
 • Talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden kuntotarkastus, kausivaihdot ja säilytys

Volvo XC60 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 43 000 €, autovero 11 792 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 55 392 €. EU-yhd. 2,1-7,7 l/100 km, CO2 49 -176 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Esittely

ULKOASU

Uusi Volvo XC60 yhdistää voiman ja tyylikkyyden. Pitkä konepelti, voimakkaat rengaskaaret sekä muut muotoilun yksityiskohdat luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Ainutlaatuiset t-muotoiset LED-ajovalomme antavat XC60:lle vahvan identiteetin. Aktiiviset kaukovalot takaavat puolestaan aina parhaan näkyvyyden vastaantulijoita sokaisematta. Voit myös valita laajasta vannevalikoimastamme itsellesi mieleisesi vaihtoehdon.

SISÄTILAT

Volvo XC60 on modernin skandinaavisen muotoilun ilmentymä. Luonnolliset ja ylelliset materiaalit kuten aito puu sekä muut yksityiskohdat tekevät jokaisesta matkasta muistettavan. XC60:n kanssa toimiminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Keskikonsolin suuri näyttö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Navigaatio ja viihde ovat vain kosketuksen tai äänikomennon päässä. Kuule musiikki juuri kuten on tarkoitettu Bowers & Wilkinsin äänentoistolla. Nauti immersiivisestä, kristallinkirkkaasta äänestä.

TEKNOLOGIA

Kehittynyt ilmajousituksemme tarjoaa parhaan tasapainon mukavuuden sekä ohjattavuuden välille. Nauti tasaisen sulavasta kyydistä kaikilla tiepinnoilla. Volvo XC60 ja viimeisin turvallisuusteknologiamme auttaa sinua välttämään vaaratilanteita ja törmäyksiä. Korkeammissa tienopeuksissa järjestelmä auttaa sinua pysymään kaistallasi automaattisesti. Löydä tiesi perille Sensus-navigaation avulla. Järjestelmän pystysuuntainen näyttö helpottaa käyttöä ja kohdepalvelut avaavat lisää arvokasta tietoa suoraan eteesi.

 
*Volvo Paketti Rahoitusesimerkki Volvo XC60 D4 AWD Business Aut (A): Hinta toimituskuluineen 60 271,04 €, käsiraha 5 000,00 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 1,5 %, kuukausierä 499,54 €, viimeinen erä 43 130,37 €, perustamismaksu 190,00 €, käsittelykulu 9,00 €/kk, todellinen vuosikorko 1,9 %, luottokustannukset yhteensä 2 732,93 €, rahoitettava osuus yht. 55 461,04 €, luottohinta 63 003,97 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. VARMISTA LASKELMAN TIEDOT MYYJÄLTÄ. EMME VASTAA SANTANDERIN TEKEMISTÄ MUUTOKSISTA VOLVO SOPIMUKSEN JÄÄNNÖSARVOIHIN.