Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Renault kampanjat

Ajankohtaiset Renault kampanjat

Huoleton vuosi alkaa Renault-liikkeessä.

Nyt tarjoamme kolmen vuoden huoltosopimuksen kaupan päälle Renault-henkilöautomallistoon.

Huoltosopimus (3 v – 15.000 km/vuosi) veloituksetta 28.2.2018 mennessä tehtyihin uusiin Renault-henkilöautomalliston asiakastilauksiin yksityishenkilöille. Huoltosopimus on päivitettävissä lisämaksusta suurempiin kilometreihin ja/tai huolenpitosopimukseen. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske Twingo- ja Zoe-malleja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Renault KADJAR – koko perheen crossover  › › hinta alkaen TCe 130 Life nyt 22.990 €.

Renault CAPTUR – kompakti crossover › › hinta alkaen TCe 90 Life nyt 18.690 €.

Hintoihin lisätään toimituskulut 600 €. Takuu 4 vuotta tai 100 000 ja 24 h Tiepalvelu.

 

Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus varmistaa autoilusi huolettomuuden, sillä sen avulla voit ennakoida autosi huoltokustannukset kuukausittain. Huolenpitosopimuksen avulla myös autosi arvo säilyy.

Renault-huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon määräajaksi, joko kolmeksi tai neljäksi vuodeksi. Sopimusta tehtäessä arvioidaan vuosittaiset ajokilometrit, mutta voit muuttaa niitä tarvittaessa myös kesken sopimuskauden.

Huolenpitosopimuksen hintaan sisältyy:

 • auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja nestetäydennykset huoltojen yhteydessä (ei kuitenkaan polttoaine eikä AdBlue)
 • luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset
 • sulakkeet
 • ajoturvallisuuteen liittyvät polttimot myös huoltojen välissä.

Tarkemmin huolenpitosopimuksen eduista ja hinnoista löydät täältä>>

 

Romutuspalkkio tuplana. Hyödynnä etusi heti!

Pienet päästöt – isot säästöt.

Nyt voit hyödyntää 1.500 € romutuspalkkion Renault henkilöautoihin, joiden päästöt ovat enintään 110 g/km*. Renault sähköautoihin saat jopa 2.500 € romutuspalkkion.

Renault tarjoaa sinulle romutuspalkkion lisäksi 1.500 € EKOBONUKSEN. Kokonaisetusi on jopa 3.000 €!

Renault EKOBONUS koskee koko henkilöautomallistoa, pois lukien Twingo ja Zoe. Renault ekobonus koskee uusia asiakastilauksia ja määräerää autoja, jotka rekisteröidään 31.03.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein. Toimi heti!

Autonostajan on mahdollista saada romutuspalkkio, mikäli:

 • romuttaa vähintään 10 vuotta vanhan omistamansa henkilöauton aikavälillä 1.1.-31.8.2018 virallisessa vastaanottopisteessä. Auton romuttaminen on maksutonta virallisten vastaanottopisteiden kautta.
 • toimittaa romutuksesta virallisen romutustodistuksen, joka on päivättynä aikavälille 1.1.-31.8.2018, jälleenmyyjälle kaupan teon yhteydessä.
 • Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton tulee olla henkilöautoja.
 • uuden henkilöauton päästöt ovat enintään 110 g/km
 • virallinen kauppasopimus tehdään aikavälillä 1.1.-31.8.2018 ja uusi auto on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.
 • Romutettavan auton on oltava liikennekäytössä romutushetkellä ja liikennekäytössä vuoden 2017 aikana vähintään yhden päivän. Auton ei tarvitse kuitenkaan olla tieliikennekelpoinen, eli katsastamattomat autot soveltuvat myös romutuspalkkioon. Auton tulee olla myös rekisteröity 2007 tai ennen sitä.
 • Romutuspalkkio myönnetään vain romutettavan auton viimeiselle ajoneuvoliikennerekisteriin merkitylle omistajalle, joka on omistanut auton tai ollut sen haltija yhtäjaksoisesti 12 kk ennen romutusta.
 • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta autosta vain kerran ja uuteen autoon voi hyödyntää vain yhden romutuspalkkion.
 • Romutuspalkkio voidaan myöntää vain yksityishenkilölle.
 • Alkuperäinen romutustodistus on toimitettava autoliikkeelle viimeistään uuden auton luovutusajankohtana.
 • Automyyjä voi tarkistaa romutettavan auton kelpoisuuden ROPA-järjestelmästä auton rekisteritunnuksen tai VIN-numeron perusteella.

Renault-mallistosta romutuspalkkion piiriin kuuluvat henkilöautot löydät täältä>>

 

Renault NAVI EDITION ja rahoitus 1,9 % korolla.

Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Tarjoamme Renault tavara-autoihin rahoituksen 1,9 % korolla *.

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33.190 € (sis. tk 600 €), vaihtoauto/käsiraha 15.000 €, rahoitettava osuus 18.380 €, perustamiskulu 190 €, rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 1,9 %, kk-erä 279,31 €. Todellinen vuosikorko 3,41 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 20.300,09 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 35.110,09 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.
Rahoitus koskee uusia Renault tavara-autotilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

 

 

 

 

Uudistunut Captur on kaunis, ketterä, dynaaminen ja tyylikäs, niin sisältä kuin ulkoa. Renaultin parasta osaamista muotoilun, mukavuuden ja varustelun suhteen. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille. Kyytiin mahtuu!

Jäähdyttäjän säleikkö on muutettu tyyliltään yhtäläiseksi uusimpien Renault-mallien kanssa ja siihen on lisätty kromilista. Capturin kuulumista katumaasturien luokkaan korostetaan entistä näyttävämmillä alleajosuojilla etu- ja takapuskurissa. Capturiin on nyt saatavilla myös kiinteä lasikattoikkuna, mikä lisää sisätilojen valoisuutta.

Valmis seikkailuun

Tyylikkäät ajovaloyksiköt korostavat Capturin yksilöllistä ulkonäköä. Yksi Capturin menestyksen tukijaloista on ollut mahdollisuus kaksivärisyyteen. Nyt vaihtoehtoja on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on 20. Renault Captur on samalla kertaa jykevä, mutta kevyt ja sen virtaviivainen ja hienostunut ulkomuoto kätkee sisälleen tilavan matkustamon. Rakenteen, korkean maavaran, suurikokoisten pyörien ja helmasuojusten ansiosta Captur sopii moneen käyttöön. Avara ja valoisa matkustamo, tyylikäät verhoilun väriyhdistelmät, ergonominen kojelauta… Captur palveluksessasi!

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi muodostuneet C-muotoiset ledipäiväajovalot. Parhaiten varustelluissa malleissa on lediajovalot, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.