Etusivu Ajankohtaista Esittelyssä uusi BMW X2

Esittelyssä uusi BMW X2

Ehdottoman ainutkertainen. Äärimmäisen poikkeuksellinen. BMW X2 tekee urheilulliset pyrkimyksensä selviksi ensi vilkaisulta. Rohkealla atleettisuudellaan se tarjoaa dynaamisen ja hallittavan suorituskyvyn, joka hakee vertaistaan tässä autoluokassa. Kun tämä yhdistetään laadukkaaseen sisätilaan ja moniin innovatiivisiin teknisiin ratkaisuihin, tulokseksi saadaan uuden ajan ekstrovertti päähenkilö. Oletko valmis?

 

5 FAKTAA:

1. BMW X -mallin vahva tyyli yhdistyy Coupé-mallin urheilullisuuteen

2. Ensi kertaa saatavilla M Sport X -varustelu

3. Ylivoimainen ajodynamiikka ja suorituskykyiset moottorit

4. Innovatiivinen käyttökonsepti ja saumaton verkottuneisuus

5. Erinomainen muotoilu ja käytännöllisyys kohtaavat

 

Ilmanottoaukot

Mukaansatempaava ensi silmäyksellä: itsevarma keula voimakkaine puskureineen ja kookkaine, kolmiosaisine ilmanottoaukkoineen, jotka jäähdyttävät jarruja ja moottoria entistäkin paremmin. Lisäksi ilmanottoaukkoihin integroidut Air Curtainit auttavat alentamaan korin ilmanvastusta.

Pyöränkotelot

Urheilullinen kokonaisvaikutelma: Business M Sport X -mallin näyttävät, Frozen Grey -väriset pyöränkotelot muodostavat upeille vanteille erityisen dynaamiset kehykset. Aivan kuten voimakasmuotoiset sivuhelmat, ne ovat muista erottuva tuntomerkki, joka kertoo, että BMW X2 on X-perheen täysivaltainen perheenjäsen.

Sivuhelmat

Minkä BMW X2 aloittaa, sen se vie loppuun saakka: sen todistavat myös uudenlaiset sivuhelmakatteet Frozen Grey. Ne muodostavat sulavan yhteyden niin ikään Frozen Grey -väristen pyöränkoteloiden välille ja jatkavat ulkovärin ja koriste-elementtien väkevää yhteispeliä johdonmukaisesti aina perään saakka.

M takaspoileri

Dynamiikkaa yksityiskohtia myöten: lisävarusteena saatava M takaspoileri korostaa pitkänomaisen coupémaisen siluetin urheilullista muotoa entisestään. Väkevien muotojensa ansiosta se on myös katseenvangitsija, joka luo täydellisen loppusilauksen BMW X2 -mallin leveään perään.

Perän muotoilu

Harkittu huolellisesti loppuun saakka: ainutkertainen muotokieli ulottuu aina perään asti. Takaluukku päättyy siihen, mistä helma alkaa, mikä luo tavallisuudesta poikkeavan esteettisen ilmeen. Siihen yhteensopivasti on takaluukun kahva integroitu huomaamattomasti BMW-tunnukseen.

Paniraamalasikattoluukku

Suljettunakin avoin valoefekteille: lisävarusteena saatava kaksiosainen panoraamalasikattoluukku kattaa BMW X2 -mallin kattoalan lähes kokonaan. Näin se tarjoaa auton sisätilaan lisää valoa ja lumoavan avaran tilantunteen. Ja etuosa voidaan avata portaattomasti.

 

BMW X2 alkaen 41.418,13 €. Autoveroton hinta 32.990,00 €, arvioitu autovero 7.828,13 €, toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 775 €/kk, käyttöetu 625 €/kk. EU-yhd. Kulutus 5,6 l/100 km, CO2-päästöt 129 g/km. (BMW X2 sDrive 18i). Kuvan auto erikoisvarustein.