Etusivu Ajankohtaista Volvon ajankohtaiset edut

Volvon ajankohtaiset edut

Täysin uusi Volvo V60 Sportswagon - nyt ennakkomyynnissä

Koeajettavaksi auto saapuu myöhemmin, josta tiedotamme sitten erikseen.

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön. V60 Sportswagon yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Olemme yli 60 vuoden ajan rakentaneet farmariautoja rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

 

Ennakkohinnat ovat saapuneet

Volvo V60 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 35 500 €, autovero 6 389,53 €, toimituskulut 600 €,
kokonaishinta 42 489,53 €. EU-yhd. 2,1-7,5 l/100 km, CO2 47-174 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

Katso hinnasto täältä>>

 

Volvo V60 Sportswagonin kohokohdat

Enemmän ajamista, vähemmän päästöjä

T8 Twin Engine plug-in hybridi tarjoaa lähes äänetöntä, sähköistä ja nollapäästöistä matkantekoa poikkeuksellisella polttoainetehokkuudella.

Tilaa viidelle

Viisi mukavaa istuinta tuovat mukavuutta kaikille. Takaistuimessa on 60/40 -jakotoiminto. Sähköisesti taittuva takaistuimen selkänoja on valinnainen varuste.

Tilaa kuormalle

Uusi V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on 529 litraa.

 

Vuoden Auto Euroopassa 2018 – Täysin uusi Volvo XC40

Ensimmäinen kompakti katumaasturimallimme Volvo XC40 on äänestetty selvin numeroin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018. Tuomaristo kiitti erityisesti mallimme laatua, muotoilua, jykevyyttä sekä tietenkin turvallisuutta.

 

Volvon uusi tulokas. Tässä on XC40

Tervetuloa koeajolle tutustumaan uutuuteen!

Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 - pieni SUV suurilla innovaatioilla, joka on rakennettu kaupunkielämään.

Turvallisuus

City Safety on vakiovaruste jokaisessa Volvo XC40:ssä. Se tunnistaa toisia kulkuneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä tiellä ja varoittaa vaaratilanteen sattuessa apukuskin tavoin. Mikäli auto ei huomaa reaktiotasi se jarruttaa automaattisesti onnettomuuden estääkseen. Volvo Cars on synonyymi tieturvallisuudelle. Olemme tunnettuja turvallisuuden edelläkävijöitä läpi historian. Innovointimme jatkuu ja visioimme, että vuonna 2020 kukaan ei enää kuole tai loukkaannu vakavasti uudessa Volvo -autossa.

Run-off road Mitigation -toiminto pitää sinut tiellä. Mikäli auto havaitsee, että olet tahattomasti suistumassa tieltä se ohjaa sinut takaisin kaistaviivojen sisään ja mikäli tarve, auttaa se myös jarrutuksessa, jotta pääset jatkamaan matkaa.

Tilaa elämälle

Fiksuilla säilytysratkaisuilla varusteltu Volvo XC40 tekee elämästäsi helpompaa. Liiketunnistimella varustetun tavaratilan lastaus ja purku on nyt entistä helpompaa. Selkeät sisätila ja korkea istuma-asento antavat sinulle hallinnan tunteen. Kauniit yksityiskohdat sekä tarkasti valitut materiaalit ovat merkki ruotsalaisesta ammattitaidosta.

Volvo XC40 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 32 300 €, autovero 7 426,87 €, toimituskulut
600 € kokonaishinta 40 326,87 €. EU-yhd. 4,9–7,1 l/100 km, CO2 127-166 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

 

 

Volvo V90 D3- ja D4 -versioihin AWD-neliveto erikoishintaan 990 €

Volvo on noussut vuoden 2017 aikana Suomen suosituimmaksi nelivetoautoksi. Teknisesti kehittynyt AWD-nelivetojärjestelmämme tarkkailee jatkuvasti renkaiden pyörimistä, moottorin vääntöä sekä nopeutta ja jarruja. Optimaalinen voimanjako pyörien välillä varmistaa etenemisesi kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Juuri nyt voit valita V90-menestysmalliimme AWD-nelivedon erikoishintaan 990 €!

Volvo V90 -mallisto alk. 47 911 €

VOLVO V90 D3 AWD Momentum aut. alkaen: autoveroton hinta 40 620 €, autovero 9 474,23 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 50 694,23 €. EU-yhd. 4,9 l/100 km, CO2 128 g/km.


VOLVO V90 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 39 500 €, autovero 7 810,40 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 47 910,40 €. EU-yhd. 2,0-7,4 l/100 km, CO2 46 -169 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Seikkailullinen, käytännöllinen ja erittäin ylellinen:

V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Nauti täydellisestä varustelusta, älykkäistä säilytysratkaisuista sekä näyttävän skandinaavisesta designista jokaisella matkallasi. V90 Cross Country Volvo Ocean Race -mallin Crystal White -ulkoväri sekä Flare Orange -yksityiskohdat luovat säväyttävän puhdaslinjaisen kokonaisuuden, joka on valmiina seikkailuun.

Ylellisyyttä käytännössä

Istuinsuojat, vedenkestävät matot ja kova, vettähylkivä takatilan lattia auttavat pitämään sisätilat ja tavarat siistinä.

Fiksua säilytystä

Takatilan verkkoristikko estää tavaroita liukumasta.

Puhdas matka

V90 Cross Country Volvo Ocean Race –autoon on saatavana lisävarusteena pieni painepesuri, jolla voi pestä tavaroista irtolian pois.

Enemmän lastia

Auton Crystal White -väriin sointuva, lisävarusteena saatava kattolaatikko. Laatikossa myös Flare Orange -väritystä sekä verkko turvalliseen lastaamiseen

 

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race -mallisto alkaen: autoveroton hinta 56 450 €, autovero 15 770,11 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 72 220,11 €. EU-yhd. 5,2-7,8 l/100 km, CO2 138-177 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

 

VOLVO S60/V60 CLASSIC -MALLISTO

Valitse mielesi mukaan. Urheilullinen Volvo R-Design -varustelu on yhdistelmä optimoituja ajo-ominaisuuksia, tiukempaa käsiteltävyyttä sekä näyttäviä yksityiskohtia (esim. voimakkaampi etumaski, nupukki/nahka -sisustus, sport-istuimet sekä näyttävät alumiinivanteet). Summum-varustelu tarjoaa puolestaan bisnesluokan arvoista ajomukavuuttaa niin kuljettajalle kuin kaikille matkustajillekin. Cross Country -mallisto on varustelultaan aina Summum-tasoinen.

 

S60 Classic alkaen 37 560 €

V60 Classic alkaen 39 463 €

S60 Cross Country Classic alkaen 41 676 €

V60 Cross Country Classic alkaen 43 691 €

VOLVO S60/V60 CLASSIC R-DESIGN VAKIONA MM:

Alumiinivanteet Ixion 18", madallettu sport-alusta (15 mm), 
R-Design etusäleikkö, etupuskuri, hopeanväriset ulkopeilit,
kromatut pyöreät tuplapakoputkenpäät, takadiffusori,
urheilulliset etuistuimet ja ohjauspyörä.VOLVO S60/V60 CLASSIC SUMMUM VAKIONA MM:

Alumiinivanteet 17", automaattisesti himmenevä taustapeili
digital mittaristo, pysäköintitutka taakse, nahkaverhoilu 
sähkötoiminen kuljettajan istuin muistilla.

 

Volvo XC60

Esittely

 

ULKOASU

Uusi Volvo XC60 yhdistää voiman ja tyylikkyyden. Pitkä konepelti, voimakkaat rengaskaaret sekä muut muotoilun yksityiskohdat luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Ainutlaatuiset t-muotoiset LED-ajovalomme antavat XC60:lle vahvan identiteetin. Aktiiviset kaukovalot takaavat puolestaan aina parhaan näkyvyyden vastaantulijoita sokaisematta. Voit myös valita laajasta vannevalikoimastamme itsellesi mieleisesi vaihtoehdon.

SISÄTILAT

Volvo XC60 on modernin skandinaavisen muotoilun ilmentymä. Luonnolliset ja ylelliset materiaalit kuten aito puu sekä muut yksityiskohdat tekevät jokaisesta matkasta muistettavan. XC60:n kanssa toimiminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Keskikonsolin suuri näyttö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Navigaatio ja viihde ovat vain kosketuksen tai äänikomennon päässä. Kuule musiikki juuri kuten on tarkoitettu Bowers & Wilkinsin äänentoistolla. Nauti immersiivisestä, kristallinkirkkaasta äänestä.

TEKNOLOGIA

Kehittynyt ilmajousituksemme tarjoaa parhaan tasapainon mukavuuden sekä ohjattavuuden välille. Nauti tasaisen sulavasta kyydistä kaikilla tiepinnoilla. Volvo XC60 ja viimeisin turvallisuusteknologiamme auttaa sinua välttämään vaaratilanteita ja törmäyksiä. Korkeammissa tienopeuksissa järjestelmä auttaa sinua pysymään kaistallasi automaattisesti. Löydä tiesi perille Sensus-navigaation avulla. Järjestelmän pystysuuntainen näyttö helpottaa käyttöä ja kohdepalvelut avaavat lisää arvokasta tietoa suoraan eteesi.