Etusivu Ajankohtaista Volvon hybrid -kiertue

Volvon hybrid -kiertue

Volvo T8 Twin Engine AWD –hybridikiertue

Viikot 19-20 Wetterin toimipisteissä

Kemi ti-to 8.-10.5

Oulu ti-to 8.-10.5

Rovaniemi la-ti 12.-15.5

Ylivieska la-ti 12.-15.5

Kajaani to-la 17.-19-5

 

Tervetuloa koeajamaan Volvon laaja lataushybridimallisto!

 

Koe suorituskykyinen Volvon hybridimallisto

Nelisylinterinen bensiinimoottori ja voimakas sähkömoottori kehittävät tehoa yhteensä 407 hv. Suorituskyky on huomattavasti suuremman moottorin luokkaa, mutta kulutus mer- kittävästi pienempi. 320 hevosvoiman bensiinimoottori käyttää etupyöriä ja sähkömoottori takapyöriä. Kokonaisuus tarjoaa välitöntä kiihtyvyyttä ja tarvittaessa nelivedon. Kun pelkkä sähkömoottori on käytössä, käynti on hiljaista ja päästötöntä. Toimintasäde on jopa 45 km, mikä riittää monien jokapäiväisiin työmatkoihin.

Neljä ajotilaa

Neljä eri ajotilaa tarjoavat tarkkaa voimansiirron hallintaa. Hybrid-tila käyttää bensiini- ja sähkövoimaa ja tuottaa parhaan tasapainon tehon ja taloudellisuuden välillä. Pure-tila käyttää vain sähkömottoria, mikä pitää päästöt nollassa. Power-tila yhdistää bensiini- ja sähkömoottorin täyden tehon ja varmistaa parhaan suorituskyvyn. AWD kytkee jatkuvan nelivedon. Voit yhdistää suosikkielementtisi jokaisesta tilasta ja luoda tilan, joka on räätälöity juuri sinua varten valitsemalla Individual-asetuksen.

Plug-in hybridit

Volvon Twin Engine -tekniikka on käytännössä polttomoottorin ja sähkötekniikan yhdistelmä. Sähköverkosta saatavaa energiaa voidaan taltioida korkeajänniteakkuun. Tekniikka tunnetaan paremmin nimellä plug-in-hybriditekniikka.