Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset BMW kampanjat

Ajankohtaiset BMW kampanjat

YLELLINEN BMW 3-SARJAN BUSINESS EXCLUSIVE.

ASIAKASETUSI NYT JOPA 10.555 €*.

 

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/420i sekä 320d/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

BMW 3-sarjan Touring Business Exclusive -mallit saat 1.1.2018 alkaen samaan hintaan kuin 3-sarjan Sedan Business Exclusive -mallit.

 

  • Automaattivaihteisto (automaattimallien yhteydessä (A))
  • xDrive-neliveto (veloituksetta malleihin 320i/320d)
  • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) taakse
  • Nahkaverhoillut urheiluistuimet
  • Nahkainen urheiluohjauspyörä
  • Ohjauspyörän lämmitys
  • LED-ajovalot

= 0 €.

Touring tai Sedan samaan hintaan. Lisävarusteet veloituksetta!

BMW 318i A Business Exclusive alkaen 39.994,30 €. Autoveroton hinta 32.370 €,arvioitu autovero 7.024,30 €, toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. EU-yhd. kulutus 5,3 l/100 km, CO2-päästöt 124 g/km.
BMW 320i A xDrive Touring Business Exclusive 42.888,42 €. Autoveroton hinta 32.630,00 €, arvioitu autovero 9.658,42 €, sis. toimituskulut 600 €. EU-yhd. kulutus 6,1 l/100 km, CO2-päästöt 141 g/km. *Verrattuna Business-malliin.  Ajotietokoneen kieli suomi. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

BMW 5-SARJA

Kattavasti varusteltua BMW 5-sarjan Business-mallia voit täydentää nyt kampanja hinnoitelluilla paketeilla.

WINTER-PAKETTI ALKAEN 990 €.
Paketti sisältää näytöllisen BMW-avaimen ja kaukokäytettävän seisontalämmityksen/-tuuletuksen, jota voit ohjata kätevästi myös puhelimesi kautta.

BMW Connected-TEKNOLOGIAPAKETTI ALKAEN 1.490 €.
BMW Connected-teknologiapaketti sisältää navigointijärjestelmä Professionalin, pysäköintiavustimen sekä Bluetooth Handsfree Professional -varusteen.

BMW 5-sarjan mallisto alkaen 51.351,70 €. Autoveroton hinta 42.370 €, arvioitu autovero 8.381,70 €, toimituskulut 600 €. EU-yhd. kulutus 4,5 l/100 km, CO2-päästöt 119 g/km. (BMW 520d Business Sedan).
Ajotietokoneen kieli suomi. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

 

BMW X1

 

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

 

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d) 85 (116)/4000
Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (sDrive16d) 270/1750
CO2-päästö yhdistetty g/km (sDrive16d) 118
EU-yhdistetty l/100 km (sDrive16d) 4,5

 

Business Pro.

Saat muun muassa automaattivaihteiston, lämmitettävän ohjauspyörän ja urheiluistuimet sisältävän Business Pro -varustelun nyt BMW X1 -malliin erikoishintaan.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé, BMW 5-sarja (alk. 1 490 €) ja BMW X1.

 

BMW 1-sarja

Se tekee vaikutuksen. Se on hauska. Sen huomaa heti. Urheilullisen muotoilunsa, dynaamisten ajo-ominaisuuksiensa ja täydellisen verkottuneisuutensa ansiosta uusi Urban Hero valloittaa sydämet myrskyisästi. Se pääsee nopeasti vauhtiin ja liikkuu myös verkossa rivakasti – joten se selviää mistä tahansa haasteesta. Se on se pieni ero, joka merkitsee niin paljon.

 

Automatic Edition.

Saat kampanjaetuna automaattivaihteiston uuteen BMW 1-sarjaan ilman lisähintaa. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

Muotoilu

Ulkoa dynaaminen. Sisältä ylellinen. Jännittävä muotoilu edustaa äärimmäistä urheilullisuutta, voimakasta dynamiikkaa ja aitoa ajamisen iloa. Progressiivisten linjojensa, atleettisen muotokielensä ja laadukkaiden varusteidensa ansiosta BMW 1-sarja sopii täydellisesti urbaaniin elämäntapaan. Se saa päät kääntymään ja vetää katseet puoleensa.

BMW 1-sarjan keula, sen näyttävä kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot kertovat väkevästä atleettisuudesta ja pitelemättömistä menohaluista. Matalat ajovalot korostavat urheilullista luonnetta entisestään. Jo vakiovanteet tarjoavat dynaamisen ulkonäön ja erinomaisen pidon. Samoin kuin lisävarusteiset, vieläkin urheilullisemmat 18" kevytmetallivanteet 719 M Jet Black, joihin on saatavilla M Sport -jarrut ja siniset jarrusatulat.
Perä ihastuttaa urheilullisiksi muotoilluilla pyöränkoteloilla, näyttävällä puskurilla ja luonteikkailla, L-kirjaimen muotoisilla LED-takavaloilla. Vielä lisää dynamiikkaa tuovat mustakromatut pakoputken päät, jotka kuuluvat BMW M140i ja Business M Sport -mallien vakiovarusteisiin.

Ajodynamiikka ja tehokkuus

Innostavan urheilullinen. Kulutuksen suhteen rauhallinen. Vahvasti vääntävillä ja kierrosherkillä turbomoottoreillaan BMW 1-sarja takaa temperamenttiset ja uskomattoman ketteräliikkeiset ajohetket. Etenkin yhdessä lisävarusteisten adaptiivisen M alustan ja mukautuvan sport-ohjaustehostuksen kanssa. Olitpa liikkeellä kaupungissa, maantiellä tai moottoritiellä. Ja tehokaskin se on: ECO PRO -tilassa auton polttonesteen tarve on ällistyttävän vähäinen, joten huoltoasemalle voi mennä levollisin mielin.