Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Mazda kampanjat!

Ajankohtaiset Mazda kampanjat!

Vielä on talvea jäljellä!
TALVIPAKETIT ERIKOISHINNOIN ALLA OLEVIIN MAZDA -MALLEIHIN


Talvipaketti sisältää moottorilämmittimen, sisätilalämmittimen ja talvirenkaat alumiinivantein. Tarjous koskee uuden asiakastilauksen yhteydessä ostettua talvipakettia. Autoja on rajattu erä.

 

Mazda CX-5

Mazdan Jinba Ittai -ajokokemus on viety uudessa Mazda CX-5:ssä pidemmälle kuin koskaan. Mazda haluaa, että myös matkustajat pääsevät paremmin osallisiksi ihmiskeskeisestä suunnittelufilosofiasta, joka pohjautuu kuljettajan ja auton saumattomaan vuorovaikutukseen. Ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa alustan ja voimalinjan parannusten ansiosta, sisätilat ovat entistä hienostuneemmat ja ergonomiaan ja mukavuuteen on panostettu kokonaisvaltaisesti: autossa on mm. väsymystä ehkäisevät istuimet, lämmitettävä ohjauspyörä, kaistallapitoavustin, peruutuskamera, tuulilasin pyyhkimien sulatustoiminto, merkittävästi parantunut äänieristys ja täysin suomenkielinen puheohjaus.

Mazda CX-5  AWD Edition hinta 43.685€ + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu. EU-yhd. 5,8 l/100km. CO2 -päästöt 152 g/km

 

Mazda 2

Mazda  2 alk. 14.806€

Mazda 2 on tavanomaista laadukkaampi ja hauskempi kaupunkiauto. Se valloittaa autoilijoiden sydämet modernilla tekniikalla, suorituskyvyllään ja ajettavuudellaan. Urheilullisen luonteensa ja KODO – Soul of Motion-muotoilun ansiosta Mazda2 edustaa kokoluokkaansa suurempaa konseptia.

*Talvipaketti sisältää 15” talvirenkaat alumiinivanteilla, sisätila- ja moottorilämmittimen. Tarjous koskee rajattua erää manuaalivaihteisia Mazda2 -malleja ja on voimassa toistaiseksi.

UUSI MAZDA2 -mallisto: hinta alk. 14.806 e + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu.  EU-yhd. 4,5-4,9 l/100km. CO2 -päästöt 105-115 g/km

Romutuskampanja

Valtio ja autoala toteuttavat romutuspalkkiokampanjan 1.1.2018-31.8.2018. Kampanjan tarkoitus on saada liikenteeseen vähäpäästöisiä ajoneuvoja ja uudistaa autokantaa. Romutuspalkkio on suuruudeltaan 1500€ ja se myönnetään autoon jonka CO2 –päästöt ovat enintään 110g/km. Palkkion saamiseksi on myös muita ehtoja kuten:

  • Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen. Sijainnit löydät osoitteesta: www.autokierratys.fi
  • Romutettavan auton oltava ollut liikennekäytössä sekä 2017 aikana ainakin jonkin aikaa. Lisäksi auton pitää olla romutushetkellä liikennekäytössä.
  • Palkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana vuoden ennen romutusajankohtaa.
  • Romutettavan auton pitää olla henkilöauto ja ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.
  • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.
  • Romutustodistus ja auton tilaussopimus pitää olla päivätty ajankohdalle 1.1.-31.8.2018

Tarkemman listauksen Mazdan mallistosta, johon romutuskampanjan voi hyödyntää löydät täältä>>

 

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-5

Aja yhdessä, nauti yhdessä

Koe ajonautinnon uusi ulottuvuus uuden Mazda CX-5:n avulla. Keskikokoinen katumaasturimme on uudistettu täysin niin sisältä kuin ulkoa, ja se on yhtä mukava ja miellyttävä matkustajille kuin kuljettajallekin. Täysin uusi Mazda CX-5 on suunniteltu ja valmistettu juhlistamaan ajamisen iloa. Parannellut ajo-ominaisuudet luovat täydellisen harmonian kuljettajan ja auton välille, tätä vahvaa yhteyttä kutsumme Jinba Ittaiksi.

KODO-muotoilun kehitystä ja ainutlaatuista käsityötaitoa hyödyntävä kaunis ulkoasu on rohkea ja erottuva uuden Soul Red Crystal – premium metallivärin ansiosta. Tilava ja ihmiskeskeinen matkustamo on hiljainen, pikkutarkasti suunniteltu ja uskomattoman mukava sinulle ja jokaiselle matkustajalle. Täydellinen pitkiin, viihtyisiin matkoihin perheen ja ystävien kanssa. Sisältää edistynyttä
i-ACTIVSENSE-turvallisuusteknologiaa, jotta kaikki voivat rentoutua ja nauttia matkasta.

Jaa erinomaisen ajonautinnon ilo.