Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Renault kampanjat

Ajankohtaiset Renault kampanjat

Renault 120 vuotta - juhlakiertue

Juhlistamme Renaultin 120-vuotista historiaa mittavalla koeajokiertueella, jossa tuomme koko laajan Renault-henkilöautomalliston 10 suurimmalle Renault-paikkakunnalle koeajettavaksi.

OULUN WETTERILLE KIERTUE SAAPUU 8.-9.5.2018, TERVETULOA!

Kiertueaikataulu:

 • Pori, Autotalo Pelttari 17. – 18.4.
 • Raisio, Autotalo Pelttari 20. – 21.4.
 • Tampere, Käyttöauto 26. – 28.4.
 • Jyväskylä, Hämeen Auto 3. – 5.5.
 • Oulu, Wetteri 8. – 9.5.
 • Seinäjoki, Käyttöauto 14. – 15.5.
 • Lahti, Autosalpa 18. – 19.5.
 • Vantaa, Autoverkkokauppa 23. – 26.5.
 • Lappeenranta, Auto-Kilta 30. – 31.5.
 • Kuopio, Avain Vaunu 6. – 8.6.

Jälleenmyyjien jo laajan Renault-malliston lisäksi seuraavat autot ovat koeajettavissa:

 • Twingo
 • Clio R.S.
 • Scenic
 • Grand Scenic
 • Talisman Sport Tourer
 • Koleos
 • Espace

Sähköautot:

 • Zoe
 • Twizy

Kietueen aikana paljon hyviä erikoisetuja:
• Talvipaketti veloituksetta, sis. talvirenkaat, lohkolämmitin, sisäpistoke ja sisätilanlämmitin. Etusi jopa 2600 €.
• Tarkasta ajankohtaiset paikkakuntakohtaiset kiertuetarjoukset kiertueen lähestyessä!
 

Tarjoukset on voimassa kiertueen aikana tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Autot rekisteröitävä 30.6.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

Renault täyttää 120 vuotta

Paljon on muuttunut ensimmäisen Renaultin esittelyn jälkeen 120 vuodessa, mutta auton suhteen perusasiat ovat ennallaan. Renault suhtautuu niihin edelleen tunteella ja intohimolla. Tärkeintä on tehdä asiakkaiden jokapäiväinen elämä liikkumisen osalta auton avulla helpommaksi.

 

TALVIPAKETTI VELOITUKSETTA – ASIAKASETU JOPA 2 600 €

Tarjoamme 26.3. - 31.5. välisenä aikana tehtäviin uusiin asiakastilauksiin talvipaketin veloituksetta.

Talvipaketissa on Nokian HKPL 8 talvirenkaat alkup. vantein (Kadjar 17”), lohkolämmitin, sisäpistoke ja  sisälämmitin. 

Kampanja on voimassa koko Renault-henkilöautomallistoon yksityishenkilöille 31.5. mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Autot rekisteröitävä 30.6.2018 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus varmistaa autoilusi huolettomuuden, sillä sen avulla voit ennakoida autosi huoltokustannukset kuukausittain. Huolenpitosopimuksen avulla myös autosi arvo säilyy.

Renault-huolenpitosopimus tehdään uuteen autoon määräajaksi, joko kolmeksi tai neljäksi vuodeksi. Sopimusta tehtäessä arvioidaan vuosittaiset ajokilometrit, mutta voit muuttaa niitä tarvittaessa myös kesken sopimuskauden.

Huolenpitosopimuksen hintaan sisältyy:

 • auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja nestetäydennykset huoltojen yhteydessä (ei kuitenkaan polttoaine eikä AdBlue)
 • luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset
 • sulakkeet
 • ajoturvallisuuteen liittyvät polttimot myös huoltojen välissä.

Tarkemmin huolenpitosopimuksen eduista ja hinnoista löydät täältä>>

 

Renault MEGANE

Renault Megane – huippuvarusteltu perheauto

Alk. Hatchback TCe 100 Life 20 390 € / Sport Tourer TCe 100 Life 21 690 €. Hinnat sis. tk 600 €.
Kulutus 5,4 l/100 km, CO2 120 g/km.

Talvipaketti sisältää talvirenkaat alkuperäisvantein, lohkolämmitin,
sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin. Megane-etusi 2 240 €.

Kampanja on voimassa koko Renault-henkilöautomallistoon yksityishenkilöille 31.5. mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Autot rekisteröitävä 30.6.2018 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. Katso muut mallikohtaiset edut renault.fi.

 

Romutuspalkkio tuplana. Hyödynnä etusi heti!

Pienet päästöt – isot säästöt.

Nyt voit hyödyntää 1.500 € romutuspalkkion Renault henkilöautoihin, joiden päästöt ovat enintään 110 g/km*. Renault sähköautoihin saat jopa 2.500 € romutuspalkkion.

Renault tarjoaa sinulle romutuspalkkion lisäksi 1.500 € EKOBONUKSEN. Kokonaisetusi on jopa 3.000 €!

Renault EKOBONUS koskee koko henkilöautomallistoa, pois lukien Twingo ja Zoe. Renault ekobonus koskee uusia asiakastilauksia ja määräerää autoja, jotka rekisteröidään 31.03.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein. Toimi heti!

Autonostajan on mahdollista saada romutuspalkkio, mikäli:

 • romuttaa vähintään 10 vuotta vanhan omistamansa henkilöauton aikavälillä 1.1.-31.8.2018 virallisessa vastaanottopisteessä. Auton romuttaminen on maksutonta virallisten vastaanottopisteiden kautta.
 • toimittaa romutuksesta virallisen romutustodistuksen, joka on päivättynä aikavälille 1.1.-31.8.2018, jälleenmyyjälle kaupan teon yhteydessä.
 • Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton tulee olla henkilöautoja.
 • uuden henkilöauton päästöt ovat enintään 110 g/km
 • virallinen kauppasopimus tehdään aikavälillä 1.1.-31.8.2018 ja uusi auto on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.
 • Romutettavan auton on oltava liikennekäytössä romutushetkellä ja liikennekäytössä vuoden 2017 aikana vähintään yhden päivän. Auton ei tarvitse kuitenkaan olla tieliikennekelpoinen, eli katsastamattomat autot soveltuvat myös romutuspalkkioon. Auton tulee olla myös rekisteröity 2007 tai ennen sitä.
 • Romutuspalkkio myönnetään vain romutettavan auton viimeiselle ajoneuvoliikennerekisteriin merkitylle omistajalle, joka on omistanut auton tai ollut sen haltija yhtäjaksoisesti 12 kk ennen romutusta.
 • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta autosta vain kerran ja uuteen autoon voi hyödyntää vain yhden romutuspalkkion.
 • Romutuspalkkio voidaan myöntää vain yksityishenkilölle.
 • Alkuperäinen romutustodistus on toimitettava autoliikkeelle viimeistään uuden auton luovutusajankohtana.
 • Automyyjä voi tarkistaa romutettavan auton kelpoisuuden ROPA-järjestelmästä auton rekisteritunnuksen tai VIN-numeron perusteella.

Renault-mallistosta romutuspalkkion piiriin kuuluvat henkilöautot löydät täältä>>

 

 

Renault Captur – kompaktien katumaasturien ykkönen

Renault CAPTUR – kompakti crossover - Nyt talvipaketti veloituksetta

TCe 90 Life 19 290 € sis. tk 600 €. Kulutus 5,1 l/100 km, CO2 113 g/km.
Talvipaketti sisältää talvirenkaat alkuperäisvantein, lohkolämmitin, sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin. Captur-etusi 1 900 €.

Kampanja on voimassa koko Renault-henkilöautomallistoon yksityishenkilöille 31.5. mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Autot rekisteröitävä 30.6.2018 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein.Takuu 4 vuotta tai 100 000km sisältäen 24 h Tiepalvelun. 

 

Uudistunut Captur on kaunis, ketterä, dynaaminen ja tyylikäs, niin sisältä kuin ulkoa. Renaultin parasta osaamista muotoilun, mukavuuden ja varustelun suhteen. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille. Kyytiin mahtuu!

Jäähdyttäjän säleikkö on muutettu tyyliltään yhtäläiseksi uusimpien Renault-mallien kanssa ja siihen on lisätty kromilista. Capturin kuulumista katumaasturien luokkaan korostetaan entistä näyttävämmillä alleajosuojilla etu- ja takapuskurissa. Capturiin on nyt saatavilla myös kiinteä lasikattoikkuna, mikä lisää sisätilojen valoisuutta.

Ulkoasu

Tyylikkäät ajovaloyksiköt korostavat Capturin yksilöllistä ulkonäköä. Yksi Capturin menestyksen tukijaloista on ollut mahdollisuus kaksivärisyyteen. Nyt vaihtoehtoja on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on 20. Renault Captur on samalla kertaa jykevä, mutta kevyt ja sen virtaviivainen ja hienostunut ulkomuoto kätkee sisälleen tilavan matkustamon. Rakenteen, korkean maavaran, suurikokoisten pyörien ja helmasuojusten ansiosta Captur sopii moneen käyttöön. Avara ja valoisa matkustamo, tyylikäät verhoilun väriyhdistelmät, ergonominen kojelauta… Captur palveluksessasi!

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi muodostuneet C-muotoiset ledipäiväajovalot. Parhaiten varustelluissa malleissa on lediajovalot, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.

Easy Life -vetolaatikon tilavuus on 11 litraa: reilusti tilaa arvotavaroille. Kojelaudan yläosassa on myös kannellinen säilytyslokero, ja keskellä olevaa irroitettavaa säilytyslaatikkoa* voivat käyttää sekä etu- että takamatkustajat. Etuistuimien selkänojissa on lehtitaskut* esim. kirjojen, karttojen ja muistivihkojen säilytykseen. Syvät istuimet antavat hyvän sivuttaistuen, mikä saa pitkätkin ajomatkat sujumaan miellyttävästi. Monikäyttövälipohjan voi säätää lastauskynnyksen korkeudelle, jolloin sen alle jää kätevä tila tavaroille, tai ala-asentoon, kun halutaan lisää käytännöllistä säilytystilaa. Tavaratilan tilavuus 359–455 dm³ takaistuimen asennosta riippuen. Maksimissaan 1 235 dm³.

 

 

Renault Koleos – Kookas ja tyylikäs katumaasturi

Uusi Renault Koleos on isokokoinen ja edustava crossover, jonka suuret sisätilat luovat upeat puitteet mukavalle matkustamiselle. Koleoksen korkealuokkaiset ajo-ominaisuudet sekä mukavuus ovat sen kantavia elementtejä ja siksi se sopii luonteensa puolesta niin kaupunkiin kuin haastavimmille teillekin.

Huomion herättämisen taito

Tämän karismaattisen katumaasturin yksityiskohdat ja luonne pääsevät oikeuksiinsa voimakkaan ulkonäön ja urheilullisten linjojen myötä. Kromisomisteet korostavat tyylikkäästi auton dynaamista ja voimakasta ilmettä. Valaistuksen ja LED Pure Vision -valojen tyylikäs muotoilu vangitsee katseet ja piirtyy mieliin. Koleoksen tyyliin sopiva vannevalikoima viimeistelee auton ulkonäön.

Karkumatka arjen pyörteistä alkaa sisätiloista

Uuden Koleoksen tarjoama ajokokemus on sukellus tekniseen ja hienostuneeseen maailmaan, joka vie sinut karkumatkalle arjen pyörteistä. Kaikki on suunniteltu sinun ajonautintoasi silmällä pitäen. Keskikonsolin ergonomia tuo tärkeimmät kytkimet helposti käden ulottuville ja R-LINK 2 -multimediajärjestelmän jopa 8,7” kosketusnäytön avulla ohjaat teknisiä järjestelmiä helposti. Myös digitaalinen mittaristo on mahdollista muokata yksilöllisesti. Innovatiiviset, kuljettajaa avustavat järjestelmät mahdollistavat ainutlaatuisen mukavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Renault KOLEOS –Suorituskykyä ja nautintoa

Koe uuden Koleoksen ALL MODE 4×4-i -nelivetotekniikan tehokkuus, eri moottorivaihtoehdot ja uusi X-Tronic -vaihteisto, sen lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät ja ainutlaatuinen Bose®-äänentoistojärjestelmä. Uudessa Koleoksessa on suorituskykyä, joka vie sinut aina vain syvemmälle kaupunkien seikkailuihin tai päällystämättömien teiden tuolle puolen.

Voimakkaat ja taloudelliset moottorit sekä täysin uusi X-Tronic-automaattivaihteisto takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

 

 

Crossover by Renault - Uusi KADJAR
Nyt talvipaketti veloituksetta!

Renault KADJAR – koko perheen crossover

TCe 130 Life alk. 23 590 € sis. tk 600 €. 
Kulutus 5,6 l/100 km, CO2 126 g/km.

Talvipaketti sisältää talvirenkaat alkuperäisvantein, lohkolämmitin, 
sisäpistoke sekä sisätilanlämmitin. Kadjar-etusi 2 340 €.

Kampanja on voimassa koko Renault-henkilöautomallistoon yksityishenkilöille 31.5. mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Autot rekisteröitävä 30.6.2018 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. Katso muut mallikohtaiset edut renault.fi.
Takuu 4 vuotta tai 100 000km sisältäen 24 h Tiepalvelun. 

 

Renault Trafic – ylivoimainen varustelu on nyt entistäkin täydellisempi.

Nyt kaikkiin Trafic-malleihin Renault 120 v  -juhlapaketti veloituksetta.

Renault 120 v -juhlapaketti sisältää:
• Nokian talvirenkaat
• Vanerointi (seinät ja lattia)
• Vetokoukku
• Pysäköintitutka eteen
• Tavaratilan LED-valaistus
• Lisälämmittimen kauko-ohjain Eber EasyStart Remote+

Asiakasetusi lähes 4 000 €.

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.5.2018 saakka. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Tarjoamme Renault tavara-autoihin rahoituksen 1,9 % korolla *.

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33.190 € (sis. tk 600 €), vaihtoauto/käsiraha 15.000 €, rahoitettava osuus 18.380 €, perustamiskulu 190 €, rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 1,9 %, kk-erä 279,31 €. Todellinen vuosikorko 3,41 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 20.300,09 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 35.110,09 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Rahoitus koskee uusia Renault tavara-autotilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia.

 

Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km, sisältäen 24 h tiepalvelun.