Etusivu Ajankohtaista Škodan kesäkampanjat - Ajankohtaista Wetterillä

Škodan kesäkampanjat

METALLIVÄRI NYT 0 €

Metalliväri veloituksetta

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Hyväkään painojälki ei toista näitä värejä niin upeina kuin miltä ne uudessa Škodassasi näyttävät.
Nyt metalliväri kaupan päälle!

Kuvan väri Rallye Green. Etu on voimassa rajoitetun ajan. Etu ei koske FABIA CLEVER- ja RAPID CLEVER -mallistoja eikä Premium-metallivärejä. ŠKODA-mallisto alkaen 13 233,78 €, CO2 -päästöllä 96 g/km. ŠKODA-malliston CO2 -päästöt 82–170 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 3,9–7,4 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kysy myös ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältä tai lue lisää skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME
 

Uusi ŠKODA KODIAQ

Škoda KODIAQ - Vahvasti itsevarma. Nyt metalliväri 0€*

Iso katumaasturi on yhä monipuolisempi uusien SPORTLINE- ja SCOUT-mallistojen ansiosta. Saatavilla myös nelivetona ja jopa 7-paikkaisena. Tervetuloa tutustumaan lähimmälle ŠKODA-jälleenmyyjällesi.

ŠKODA Yksityisleasing esim. 467 €/kk.

KODIAQ-mallin tyylikäs muotoilu näyttää, millainen katumaasturi upeimmillaan voi olla. Sen neliveto kuljettaa vaivatta läpi vaikeampienkin tilanteiden. Sen monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet ovat uusinta uutta. Sen erinomainen mukavuus houkuttelee koko perhettä tekemään seikkailuretkiä autolla. Tuttuun ŠKODA-tapaan lukuisat Simply Clever -ratkaisut lisäävät mainiota käytännöllisyyttä.

Valmis vaativiin olosuhteisiin.

KODIAQ säteilee vahvaa voimaa. Täsmälliset ja terävät linjat tekevät korin muotoilusta edukseen erottuvan, tunteisiin vetoavan ja ajattoman. Muotoilun yksityiskohtia ja kokonaisuutta tarkasteltaessa käy heti selväksi, että muoto ja toiminnallisuus ovat täydellisessä sopusoinnussa. Kodiaqin karhumainen kauneus henkii mainioita offroad-ominaisuuksia.

Ajovalot ja sumuvalot

Ajovaloyksiköiden toteutus on yksi KODIAQ-mallin muotoilun omaleimaisista piirteistä. Terävämuotoiset sumuvalot on sijoitettu jäähdyttimen säleikön alareunan korkeudelle korostaen auton offroad-luonnetta.

ŠKODA KODIAQ alkaen 31 124,10 €, CO2-päästöllä 139 g/km. ŠKODA KODIAQ -malliston CO2-päästöt 131–170 g/km. Malliston yhdistetty EU-kulutus 5,0–7,4 l/100 km. ŠKODA KODIAQ 1.4 TSI ACT AMBITION DSG Autom alk. 35 754,31 €, CO2 -päästöllä 143 g/km, ŠKODA Yksityisleasinghinta esim. 466,16 €/kk, sopimuskausi 48kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 22 375,68 €. * Metallivärietu on voimassa rajoitetun ajan. Etu ei koske FABIA CLEVER- ja RAPID CLEVER -mallistoja eikä Premium-metallivärejä. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy myös ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME

 

ŠKODA OCTAVIA

Nyt valittuihin malleihin Winter-paketti kaupan päälle sekä metalliväri 0€!

Nyt valittuihin malleihin Winter-paketti kaupan päälle***

Winter-paketti sisältää mm. polttoainetoimisen lisälämmittimen, lämmitettävän tuulilasin sekä lämmitettävät takasivuistuimet.****

ŠKODA Yksityisleasing esim. 364 €/kk.

Tutustu eri Škoda Octavia -malleihin>>

ŠKODA OCTAVIA -mallisto alk. 22 644,89 €, CO2 -päästöllä 110 g/km. ŠKODA OCTAVIA COMBI -mallisto alk. 23 410,84 €, CO2 -päästöllä 110 g/km. ŠKODA Octavia -malliston CO2 -päästöt 98–158 g/km. Kulutus 3,9–6,8 l/100 km. *Lähde: Trafi 1–12/2017. **Metallivärietu on voimassa rajoitetun ajan, eikä koske FABIA CLEVER- ja RAPID CLEVER -mallistoja eikä Premium-metallivärejä. ***Winter-pakettietu voimassa toistaiseksi. Etu koskee vain uusia kauppasopimuksia ja vain niitä Octavia -malleja, joihin paketti on saatavilla. Etu ei koske 1.4 TSI G-TEC -moottoreita. ****Katso Winter-paketin saatavuus ja mallikohtainen sisältö skoda.fi. ŠKODA OCTAVIA LB 1.0 TSI AMBITION alk. 24 018,85 €, CO2 -päästöllä 110 g/km, yhdistetyllä EU-kulutuksella 4,8 l/100 km. Yksityisleasinghinta esim. 363,67 €/kk, sopimuskausi 48kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 17 456,16 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME

 

ŠKODA SUPERB  BUSINESSLINE

Uusi ŠKODA SUPERB BusinessLine - nyt metalliväri veloituksetta

Uusi upea ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE -mallisto vastaa vaatimuksiin ja ylittää odotukset.

Vakuuttava varustelu, runsaat sisätilat. Tervetuloa koeajamaan.

Yksityisleasinghinta esim. 453 €/kk.

 

Avustinjärjestelmät

 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist
 • Kaistanvaihtovaroitin
 • Ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist
 • Kuljettajan vireystilan tunnistusjärjestelmä
 • Kaista-avustin
 • Liikenneruuhka-avustin
 • Emergency Assist - Hätätilanneavustin
 • Esc ja Multi-Collision Brake -monitörmäysjarrutusjärjestelmä

 

ŠKODA SUPERB 1.4 TSI ACT ACTIVE BUSINESSLINE alk. 28 971,19 €, CO2 -päästöllä 119 g/km. ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE -malliston CO2 -päästöt 110–164 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 4,2–7,2 l/100 km.
ŠKODA Yksityisleasinghinta esim. 453 €/kk, sopimuskausi 48kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 21 744 €. *Metallivärietu on voimassa rajoitetun ajan. Etu ei koske FABIA CLEVER- ja RAPID CLEVER -mallistoja eikä Premium-metallivärejä. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME

 

ŠKODA RAPID CLEVER

Vakiovarustus

 • Ilmastointilaite
 • Kauko-ohjattava keskuslukitus
 • Vakionopeuden säädin
 • Front Assist - automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
 • Pysäköintitutkat takana
 • Halogeeniajovalot ja LED-päivävalot
 • Evora-kevytmetallivanteet 7J × 16"
 • Mäkilähtöavustin
 • Clever-logot kyljissä
 • Ulkopeilien sähkötoiminen säätö ja lämmitys
 • Ulkopeilikotelot ja ovien ulkokahvat korin väriset

Sisätilat

 • Swing-audiojärjestelmä, 6,5" värillinen kosketusnäyttö
 • Sähkötoimiset lasit edesä ja takana
 • Clever-sisustus: kangasverhoilu
 • Ilmasuuttimissa kromikoristeet
 • Jalkatilan kangasmatot (mustat)
 • Kynnyslistat
 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä (koristeosa Piano Black)
 • Nahkainen vaihdevivun nuppi ja käsijarrun kahva
 • SmartLink+
 • Sateenvarjo istuimen alla
 • Kuljettajan istuimen korkeussäätö
 • Keskikyynärnoja edessä
 • Tumman harjatun metallin väriset koristelistat
 • Säilytystaskut etuistuinten selkänojien taustoissa
 • Aurinkolasilokero
 • Takaistuimen selkänoja kaksiosainen (60:40) ja eteen käännettävissä
ŠKODA RAPID SPACEBACK 1.0 TSI 95 CLEVER alk. 17 991,20 €, CO2 -päästöllä 103 g/km. ŠKODA Rapid Clever -malliston CO2 -päästöt 103–115 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 4,5–4,9 l/100 km. ŠKODA Yksityisleasinghinta esim. 292 €/kk, sopimuskausi 48kk/40 000, hinta sopimuskaudelta 14 016 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus. ŠKODA Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME

 

ŠKODA Yksityisleasing

Škoda yksityisleasing

ŠKODA Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin. Kaikki kulut kattava kuukausivuokra on helppo budjetoida taloutesi kokonaismenoihin.

ŠKODA Yksityisleasing on suunniteltu olemaan helppo, riskitön ja vaivaton. Sinulle tämä merkitsee mm. sitä, että kuukausihinnalla saat polttoaineita ja pesuja lukuun ottamatta kaiken autoiluun tarvitsemasi. ŠKODA Yksityisleasing sisältää auton, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot ja uusimiset, sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi sekä halutessasi myös vakuutuksen (liikenne- & kaskovakuutus).

Sopimusajan (12–60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000– 200 000 km) huomioiden laskemme mieleisellesi ŠKODA-mallille juuri sinun tilanteeseesi sopivan kuukausivuokran.

Hintaesimerkkejä. Sopimusikausi 48kk / 40 000 km.

ŠKODA CITIGO 1.0 60 AMBITION 5-ov. esim. 264 €/kk

ŠKODA FABIA 1.0 CLEVER esim. 279 €/kk

ŠKODA RAPID SPACEBACK 1.0 TSI 95 CLEVER esim. 292 €/kk

ŠKODA OCTAVIA 1.0 TSI AMBITION esim. 364 €/kk

ŠKODA KAROQ 1.0 TSI AMBITION esim. 377 €/kk

ŠKODA SUPERB 1.4 TSI ACT ACTIVE BUSINESSLINE esim. 453 €/kk

ŠKODA KODIAQ 1.4 TSI ACT AMBITION DSG Autom. esim. 467 €/kk

ŠKODA Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy.

 

ŠKODA Yksityisleasing sisältää:

Autoon liittyvät rahoituskustannukset

Määräaikaishuollot

Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi

Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)

Auton öljyt ja jäähdytysnesteet

Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset

Kesärenkaat vanteineen

Talvirenkaat vanteineen

Renkaiden vaihdot

Renkaiden uusinnan

Katsastukset

ŠKODA Yksityisleasing -tiepalvelun 24/7

Halutessasi myös: Liikennevakuutuksen sekä kaskovakuutuksen

 

Škoda romutuskampanja

Saat reilun romutuspalkkion, kun viet vanhan autosi romutettavaksi ja vaihdat sen uuteen taloudelliseen Škodaan. Sopiva ŠKODA löytyy varmasti, sillä – kuten otsikkokin kertoo – valittavanasi on 109 mallia, joiden CO2-päästö on alle romutuspalkkiorajan 110 g/km.

Romutuspalkkiosi on vähintään 1 500 €. Kun vaihdat biokaasukäyttöiseen Škodaan (Octavia ja Citigo G-TEC –mallit), palkkiosi suuruus on 2 500 €.

Katso tästä lista niistä ŠKODA-malleista, joihin vaihtaessasi sinulla on oikeus romutuspalkkioon.

Tutustu allaolevaan tarkistuslistaan. Jos autosi täyttää romutuspalkkion ehdot, toivomme näkevämme sinut pian lähimmällä ŠKODA-jälleenmyyjällä.

 

Auton ostajan tarkistuslista romutuskampanjassa

1. Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen. Auton romuttaminen on Suomessa maksutonta. Valtuutettujen vastaanottopisteiden sijainnin voi tarkistaa Suomen Autokierrätyksen nettisivuilta.

2. Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton pitää olla henkilöautoja. Romutettavan auton pitää olla ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.

3. Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa vuoden 2017 aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä.

4. Romutustodistus ja uuden auton tilaussopimus on päivätty aikavälille 1.1.–31.8.2018.

5. Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.

6. Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen romutusta.

7. Romutuspalkkio myönnetään vain sellaisen uuden auton hankintaan, jonka hiilidioksidipäästöt ovat enintään 110 g/km tai jonka käyttövoimana on metaani (maa- tai biokaasu).

 

LISÄTIETOJA KAMPANJASTA