Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaisia Dacia kampanjoita - Ajankohtaista Wetterillä

Ajankohtaisia Dacia kampanjoita

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Älä maksa turhasta – Go Duster. Täysin uudessa Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Valitse etuveto tai neliveto – 21 cm:n maavaralla varustettu Duster kulkee mainiosti niin kylällä ja kaupungissa kuin maastossakin. Uusi Duster tarjoaa entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, ja tietysti reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Nyt saatavilla uusi SCe 115 -bensiinimoottori, myös nelivetona. Go Duster!

Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x2 Access, 15 999 €. Duster SCe 115 4x2 Prestige alkaen 19 399 €. Dacia Duster 4x4 -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x4 Comfort, 20 999 €.
Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Duster-malliston CO2- päästöt  123–158 g/km, EU-Yhd. 4,7–7,0 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat voimassa vain 31.8.2018 asti.

 

Uusi Dacia Duster kunnioittaa Dusterin jo omistavia asiakkaita

Dacia Duster

Vaikka auto on kokonaan uusi, se ei tee nykyisistä Dustereista yhdessä yössä vanhanaikaisia. Huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin. Renault-konsernin pääjohtaja Carlos Ghosn kertoi olevansa hämmästynyt siitä, ettei Dusterille ole tullut kilpailijoita. Kommentille on hyvät perusteet, sillä suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Auton korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusia, mutta siitä huolimatta vanha malli ei näytä vanhanaikaiselta. Uuden Dusterin linjat ovat tarkkaan harkitut. Se on entistä jykevämmän näköinen ja autosta huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

Ulkoasu

Uusi Dacia Duster on nyt linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Pienillä yksityiskohdilla korostetaan auton maasturimaisuutta. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan uuden muotoilun ansioista Duster näyttää aiempaa leveämmältä. Uudet etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on entistä suojaavampi. Dusterin takavalot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle.

Sisätilat - mukavuutta ja ergonomiaa

Uudessa Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyväisyys liikenteeseen on erinomainen. Istuimet ja niiden materiaali on uudistettu tyylikkäästi. Matkustamo on päivitetty entistä mukavammaksi, mikä tekee Dusterista käytännöllisemmän sekä arjen ajoissa että vapaa-ajan vietossa.

Uuteen Dusteriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla viimeistelet autosi itsesi näköiseksi. Dusteriin on saatavilla mm. turvakaari, astinlaudat, lisäkattovalot, kromatut putkisarjat, ovilistat ja lokasuojien levikkeet, valaistut kynnyslistat, tekstiilimatot, integroitu liikennekamera tallennusmahdollisuudella, 180° etukamera sekä tehdasasenteinen MultiView-kamera, jonka kuvan auton edestä, takaa ja sivuilta näet navigointinäytössä...

 

KATSO LISÄÄ DACIA-MALLISTOSTAMME

 

Dacia Logan MCV Stepway

Vihdoin varustelu, tilat ja hinta kohtaavat! Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, XXL-koon tavaratila, Media Nav-multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruutustutka, vakionopeudensäädin, ilmastointi ja kattokaiteet. Nämä kaikki siis vakiona tällä hinnalla – sisältää myös toimituskulut! Tervetuloa tutustumaan!

Dacia Logan MCV Stepway -mallisto alk. 15 299 € + toim.kulut 600 € = 15 899 €. Dacia Logan MCV -mallisto alk. 11 399 € + toim.kulut 600 € = 11 999 €.
Malliston CO2-päästöt 100 – 125 g/km. EU-yhd. 3,9 – 5,5 l/100 km. Hinnat voimassa vain 31.8.2018 asti, niin kauan kuin autoja riittää. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

KATSO LISÄÄ DACIA-MALLISTOSTAMME

 

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepwayn tyyli, ajettavuus, kattava vakiovarustelu ja maasturiluokan 20,7 cm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Sandero Stepwayssä on vakiona mm. ilmastointi, suomenkielinen navigaattori, vakionopeudensäädin ja peruutustutka. Nyt saatavilla myös Easy-R automatisoitu vaihteisto vain 999 euron lisähintaan. Hanki omasi heti!

Dacia Sandero Stepway -mallisto alk. 14 399 € + toim.kulut 600 € = 14 999 €.  Sandero-malliston CO2-päästöt 114–127 g/km. EU-yhd. 5,1–5,6 l/100 km.
Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat voimassa vain 31.8.2018 asti.

 

KATSO LISÄÄ DACIA-MALLISTOSTAMME

 

Romutuspalkkio 2018

Nyt voit hyödyntää 1 500 € romutuspalkkion Dacia-henkilöautoihin, joiden päästöt ovat enintään 110 g/km*.

Nyt voit hyödyntää 1 500 € romutuspalkkion Dacia-henkilöautoihin, joiden päästöt ovat enintään 110 g/km*.

Autonostajan on mahdollista saada romutuspalkkio, mikäli:

 • Romuttaa vähintään 10 vuotta vanhan omistamansa henkilöauton aikavälillä 1.1.-31.8.2018 virallisessa vastaanottopisteessä. Katso tästä Suomen Autokierrätyksen viralliset vastaanottopaikat ›.  Auton romuttaminen on maksutonta virallisten vastaanottopisteiden kautta.
 • Toimittaa romutuksesta virallisen romutustodistuksen, joka on päivättynä aikavälille 1.1.-31.8.2018, jälleenmyyjälle kaupan teon yhteydessä
 • Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton tulee olla henkilöautoja.
 • Uuden henkilöauton päästöt ovat enintään 110 g/km
 • Virallinen kauppasopimus tehdään aikavälillä 1.1.-31.8.2018 ja uusi auto on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.
 • Romutettavan auton on oltava liikennekäytössä romutushetkellä ja liikennekäytössä vuoden 2017 aikana vähintään yhden päivän. Auton ei tarvitse kuitenkaan olla tieliikennekelpoinen, eli katsastamattomat autot soveltuvat myös romutuspalkkioon. Auton tulee olla myös rekisteröity 2007 tai ennen sitä.
 • Romutuspalkkio myönnetään vain romutettavan auton viimeiselle ajoneuvoliikennerekisteriin merkitylle omistajalle, joka on omistanut auton tai ollut sen haltija yhtäjaksoisesti 12 kk ennen romutusta.
 • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta autosta vain kerran ja uuteen autoon voi hyödyntää vain yhden romutuspalkkion.
 • Romutuspalkkio voidaan myöntää vain yksityishenkilölle.
 • Alkuperäinen romutustodistus on toimitettava autoliikkeelle viimeistään uuden auton luovutusajankohtana.
 • Automyyjä voi tarkistaa romutettavan auton kelpoisuuden ROPA-järjestelmästä auton rekisteritunnuksen tai VIN-numeron perusteella.

Katso tarkemmat ehdot romutuspalkkiokampanjasta romutuskampanja.fi -sivustolla ›

Dacia-mallistosta romutuspalkkiokampanjan piiriin kuuluvat henkilöautot löydät täältä:

KATSO LISÄÄ