Etusivu Ajankohtaista Hondan ajankohtaisia etuja - Ajankohtaista Wetterillä

Hondan ajankohtaisia etuja

Civic Tourer automaatti manuaalin hinnalla!

Civic Tourer automaatti manuaalin hinnalla!

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Automaatti manuaalin hinnalla ja Nordic Pack vain 390 €

Nyt kannattaa tarttua erinomaiseen Honda -tarjoukseen. Automaattivaihteisen Civic Tourer Sportin saa nyt manuaalin hinnalla.

Tourer Sport -mallissa on erinomainen vakiovarustelu, kuten mm. automaattinen kaksoisalueilmastointi, vakionopeudensäädin, peruutuskamera ja Honda Connect–monitoiminäyttö navigaattorilla. Vakiona on myös sporttista lisäherkkua, kuten esimerkiksi tummennetut takaikkunat, urheilullinen etusäleikkö ja 17” Sport Design–erikoisvanteet. Tyylikkään lisäsäväyksen sisätiloissa tarjoaa teräksiset kynnyslistat, Carbon-somiste kojelaudassa ja punainen tikkaus etuistuimissa, ohjauspyörässä ja etuovissa.

Civic Tourerissa on luokkansa suurimmat sisä- ja tavaratilat sekä monipuolinen muunneltavuus Magic Seats–monikäyttöistuimineen. Tilavuutensa lisäksi Tourer Sport on mukavan jämäkkä ja vaivaton ajettava vahvan 1.8 i-VTEC (142 hv) moottorinsa ansiosta. 

Turvallisuutta parantaa vakiovarusteisiin kuuluva ADAS–turvapaketti. Kattavaan turvapakettiin kuuluu kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin, kaistavaroitin, liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman avustin ja poikittaisliikennehälytin. Pimeässä ajoa helpottavat kaukovaloautomatiikka ja automaattisesti himmentyvä taustapeili.

Toimi nopeasti, tarjoukset voimassa rajoitetun ajan.

 

KATSO LISÄÄ HONDA-MALLISTOSTAMME

 

Honda HR-V - huippuetu Wetteriltä!

Honda HR-V 1,6d Elegance nyt 23 826 €

Kaikki täydellisesti paikallaan. Rohkea, uusi HR-V tuo elämääsi enemmän. Se on tyylikäs, monipuolinen ja käytännöllinen ja tuottaa moniulotteisen ajokokemuksen, joka ei tingi mistään mutta antaa paljon. Kun coupé-mallin kauniit linjat ja katumaasturin käytännöllinen tila ja sisukkuus yhdistyvät, tuloksena on elämäsi näköinen auto.

  • Ovh. 29 325,92 €
  • Kesäetu - 4 000 €
  • Romutuspalkkio - 1 500 €
  • = 23 825,92 €*

*Sis. tk. 600 €

 

VARAA KOEAJO

 

Vaihda romutuskelpoinen autosi uuteen Hondaan

Vaihda romutuskelpoinen autosi uuteen Hondaan

Kun romutat yli 10 vuotta vanhan autosi ja hankit sen tilalle uuden Hondan, jonka CO2-päästöt ovat enintään 110 g/km, voit hyödyntää 1 500 €:n romutuspalkkion.

Hondan- mallistossa on useita Jazz, Civic 5D ja HR-V -malleja joiden CO2-päästöt ovat alle 110 g/km.

Näihin malleihin on nyt myös voimassa ALL IN ONE –rahoitustarjous 0,9% -korolla. Voit siis hankkia romutuskelpoisen autosi tilalle uuden vähäpäästöisen Hondan huippuedulliseen kuukausihintaan. Romutusautosi voit halutessasi hyödyntää käsirahana. Helppoa!

 

KATSO LISÄÄ HONDA-MALLISTOSTAMME