Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Honda kampanjat

Ajankohtaiset Honda kampanjat

Uusi Honda Civic

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Esittelyssä Hondan uusi Civic

Honda merkkiedustus Kemin, Oulun ja Rovaniemen toimipisteissämme

Honda kannattaa hankkia nyt. Viimeiset autot ennen veromuutosta.

Autojen hinnat nousevat pian. Syynä on EU:n säätämien päästö-mittausten vaikutus autoveroon. Muutoksen suuruus riippuu mallista ja voi olla tuhansia euroja. Saat nyt Hondan vanhan veron hinnalla, ja lisäksi jopa 3500 euron kampanjaedun. Varastossamme on vielä paljon malleja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mutta ei kauaa.

Alusta alkaen täysin uudelleen kehitetty ja muotoiltu uusi Civic Sedan edustaa innovatiivista henkeä ja erinomaisuuden etsintää. Tuloksena on auto, jolle on luotu ainutlaatuinen persoonallisuus ja urheilullinen sielu. Auto, jota on ilo ajaa, joka on jalostunut, mukava ja hienostunut. Ennen kaikkea se on auto, joka on rakennettu Sinulle.

 

VARAA KOEAJO

 

Civic Tourer automaatti manuaalin hinnalla!

Civic Tourer automaatti manuaalin hinnalla!

Automaatti manuaalin hinnalla ja Nordic Pack vain 390 €

Nyt kannattaa tarttua erinomaiseen Honda -tarjoukseen. Automaattivaihteisen Civic Tourer Sportin saa nyt manuaalin hinnalla.

Tourer Sport -mallissa on erinomainen vakiovarustelu, kuten mm. automaattinen kaksoisalueilmastointi, vakionopeudensäädin, peruutuskamera ja Honda Connect–monitoiminäyttö navigaattorilla. Vakiona on myös sporttista lisäherkkua, kuten esimerkiksi tummennetut takaikkunat, urheilullinen etusäleikkö ja 17” Sport Design–erikoisvanteet. Tyylikkään lisäsäväyksen sisätiloissa tarjoaa teräksiset kynnyslistat, Carbon-somiste kojelaudassa ja punainen tikkaus etuistuimissa, ohjauspyörässä ja etuovissa.

Civic Tourerissa on luokkansa suurimmat sisä- ja tavaratilat sekä monipuolinen muunneltavuus Magic Seats–monikäyttöistuimineen. Tilavuutensa lisäksi Tourer Sport on mukavan jämäkkä ja vaivaton ajettava vahvan 1.8 i-VTEC (142 hv) moottorinsa ansiosta. 

Turvallisuutta parantaa vakiovarusteisiin kuuluva ADAS–turvapaketti. Kattavaan turvapakettiin kuuluu kaupunkiliikenteen hätäjarruavustin, etutörmäysvaroitin, kaistavaroitin, liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman avustin ja poikittaisliikennehälytin. Pimeässä ajoa helpottavat kaukovaloautomatiikka ja automaattisesti himmentyvä taustapeili.

Toimi nopeasti, tarjoukset voimassa rajoitetun ajan.

 

KATSO LISÄÄ HONDA-MALLISTOSTAMME

 

Honda HR-V - huippuetu Wetteriltä!

Honda HR-V 1,6d Elegance nyt 23 826 €

Kaikki täydellisesti paikallaan. Rohkea, uusi HR-V tuo elämääsi enemmän. Se on tyylikäs, monipuolinen ja käytännöllinen ja tuottaa moniulotteisen ajokokemuksen, joka ei tingi mistään mutta antaa paljon. Kun coupé-mallin kauniit linjat ja katumaasturin käytännöllinen tila ja sisukkuus yhdistyvät, tuloksena on elämäsi näköinen auto.

  • Ovh. 29 325,92 €
  • Kesäetu - 4 000 €
  • Romutuspalkkio - 1 500 €
  • = 23 825,92 €*

*Sis. tk. 600 €