Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Renault kampanjat

Ajankohtaiset Renault kampanjat

Renaultin juhlavuoden kunniaksi varusteita juhlahintaan!

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Renault 120 vuotta -juhlavuoden kunniaksi saat lisävarusteita ja lisäpalveluja huippuedullisesti, 120 €/kpl. Poimi parhaat varusteet tai palveluetu autoosi, valitse yksi tai useampi, saatavuuden mukaan - kokonaishyötysi on jopa yli 7 000 €. Tarjous voimassa määräerään Clio-, Captur-, Megane-, Kadjar-, Talisman- ja Scenic -malleja. Hyödynnä juhlaetusi heti, autoja on rajoitetusti!

Tarjoukset on voimassa uusiin asiakastilauksiin, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Autot rekisteröitävä 31.8.2018 mennessä. Kuvien autot erikoisvarustein.

Hyödynnä juhlaetusi heti, autoja ja saatavilla olevia lisävarusteita on rajoitetusti!

 

LASKE ETUSI

 

Renault TWINGO nyt 9 990 €

9 990 € romutuspalkkiosetelillä, 10 990 € ilman romutuspalkkioseteliä. Etu jopa 3 338 €!

Hinta sisältää myös Twin´Go-paketin sekä toimituskulut.

TWINGO SCe 70 Expression normaalihinta 13 328 €, sis. Twin´Go-paketin sekä toimituskulut. Kulutus 4,2 l/100 km, CO2 95 g/km.

Tarjoukset ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Autot on rekisteröitävä 31.8.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein.
Renault takuu 4 vuotta tai 100 000 km sisältäen 24 h Tiepalvelun.

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA RENAULT-VALIKOIMASTAMME

 

Renault ZOE

Renault ZOE -sähköauto on yksinkertaisesti vallankumouksellinen!

Renault-sähköautot ovat jo Suomessa. Uudistuneen Renault ZOE:n toimintamatka on 400 km!

Pitkän toimintamatkan sähköautot ovat toistaiseksi olleet vain harvojen yksinoikeus. Nyt, kiitos uuden Renault Zoen oikeasti pitkän ja käytännön elämässä riittävän toimintamatkan sähköauto on entistä useamman saavutettavissa. Uuden Renault Zoen NEDC-syklin toimintamatka on jopa 400 km* ja oikeassa vaihtelevassa ajossa on n. 300 km! Tämä on enemmän kuin tarpeeksi tuomaan mielenrauha sähköautoiluun. Mene minne vain haluat, milloin haluat. Ja nauttia tasaisesta, hiljaisesta ajokokemusta!

* NEDC, uuden eurooppalaisen testisyklin mukainen toimintamatkalukema. Esimerkinomainen arviolukema toimintamatkasta lämpimissä olosuhteissa on 280-300 km. Oikeassa elämässä toimintamatkaan vaikuttaa lukuisat seikat aina lämpötiloista (sisä- ja ulko) ja ajotavasta kuormaukseen sekä rengaspaineisiin.

Pienet päästöt – isot säästöt.


Renault ZOE -sähköautoon saat jopa 2 500 € romutuspalkkion tai hankintatuen 2 000 €.

Sähköauton hankkiminen on tänä vuonna edullisempaa kuin aiemmin. Mikäli käytössäsi on romutuspalkkioseteli, saat 2 500 € alennuksen auton hinnasta. Ilman romutuspalkkioseteliä olet yksityishenkilönä oikeutettu valtion sähköauton 2 000 € hankintatukeen. Tämä 2 000 €:n tuki on hyödynnettävissä myös silloin, kun vuokraat auton vähintään 3 vuoden sopimuksella. Nyt on siis oivallinen aika hankkia uusi Renault ZOE -sähköauto. Pitkän toimintamatkan Renault ZOE (400 km/NEDC) on saatavilla toimitukseen Suomen markkinoilla nyt lyhyelläkin toimitusajalla eikä vasta tulevaisuudessa.

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA RENAULT-VALIKOIMASTAMME

 

Romutuspalkkio tuplana. Hyödynnä etusi heti!

 

Romutuspalkkio tuplana. Hyödynnä etusi heti!

Pienet päästöt – isot säästöt.

Nyt voit hyödyntää 1.500 € romutuspalkkion Renault henkilöautoihin, joiden päästöt ovat enintään 110 g/km*. Renault sähköautoihin saat jopa 2.500 € romutuspalkkion.

Renault tarjoaa sinulle romutuspalkkion lisäksi 1.500 € EKOBONUKSEN. Kokonaisetusi on jopa 3.000 €!

Renault EKOBONUS koskee koko henkilöautomallistoa, pois lukien Twingo ja Zoe. Renault ekobonus koskee uusia asiakastilauksia ja määräerää autoja, jotka rekisteröidään 31.03.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein. Toimi heti!

Renault tarjoaa sinulle romutuspalkkion lisäksi 1.500 € EKOBONUKSEN. Kokonaisetusi on jopa 3.000 €!

Autonostajan on mahdollista saada romutuspalkkio, mikäli:

 • romuttaa vähintään 10 vuotta vanhan omistamansa henkilöauton aikavälillä 1.1.-31.8.2018 virallisessa vastaanottopisteessä. Auton romuttaminen on maksutonta virallisten vastaanottopisteiden kautta.
 • toimittaa romutuksesta virallisen romutustodistuksen, joka on päivättynä aikavälille 1.1.-31.8.2018, jälleenmyyjälle kaupan teon yhteydessä.
 • Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton tulee olla henkilöautoja.
 • uuden henkilöauton päästöt ovat enintään 110 g/km
 • virallinen kauppasopimus tehdään aikavälillä 1.1.-31.8.2018 ja uusi auto on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.
 • Romutettavan auton on oltava liikennekäytössä romutushetkellä ja liikennekäytössä vuoden 2017 aikana vähintään yhden päivän. Auton ei tarvitse kuitenkaan olla tieliikennekelpoinen, eli katsastamattomat autot soveltuvat myös romutuspalkkioon. Auton tulee olla myös rekisteröity 2007 tai ennen sitä.
 • Romutuspalkkio myönnetään vain romutettavan auton viimeiselle ajoneuvoliikennerekisteriin merkitylle omistajalle, joka on omistanut auton tai ollut sen haltija yhtäjaksoisesti 12 kk ennen romutusta.
 • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta autosta vain kerran ja uuteen autoon voi hyödyntää vain yhden romutuspalkkion.
 • Romutuspalkkio voidaan myöntää vain yksityishenkilölle.
 • Alkuperäinen romutustodistus on toimitettava autoliikkeelle viimeistään uuden auton luovutusajankohtana.
 • Automyyjä voi tarkistaa romutettavan auton kelpoisuuden ROPA-järjestelmästä auton rekisteritunnuksen tai VIN-numeron perusteella.

Renault-mallistosta romutuspalkkion piiriin kuuluvat henkilöautot löydät täältä:

 

KATSO LISÄÄ