Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Dacia kampanjat Wetterillä!

Ajankohtaiset Dacia kampanjat

Uusi Dacia Duster- Nyt ennakkomyynnissä uusi  SCe 115 -bensiinimoottori,  myös nelivetona.  Hanki omasi heti!

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Älä maksa turhasta – Go Duster.

Täysin uudessa Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan.

Valitse etuveto tai neliveto – 21 cm:n maavaralla varustettu Duster kulkee mainiosti niin kylällä ja kaupungissa kuin maastossakin. Uusi Duster tarjoaa entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, ja tietysti reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Nyt saatavilla uusi SCe 115 -bensiinimoottori, myös nelivetona. Go Duster!

 

VARAA KOEAJO

 

Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x2 Access, 16 499 €. Neliveto alkaen: Duster SCe 115 4x4 Comfort, 21 499 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Duster SCe -malliston uuden mittaustavan (WLTP) mukaiset CO2-päästöt 176–192 g/km, yhd.kulutus 7,8–8,5 l/100 km. Viimeisimmät hinta- ja päästötiedot löydät osoitteesta dacia.fi. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Dacia Duster

 

Uusi Dacia Duster kunnioittaa Dusterin jo omistavia asiakkaita

Vaikka auto on kokonaan uusi, se ei tee nykyisistä Dustereista yhdessä yössä vanhanaikaisia. Huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin. Renault-konsernin pääjohtaja Carlos Ghosn kertoi olevansa hämmästynyt siitä, ettei Dusterille ole tullut kilpailijoita. Kommentille on hyvät perusteet, sillä suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Auton korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusia, mutta siitä huolimatta vanha malli ei näytä vanhanaikaiselta. Uuden Dusterin linjat ovat tarkkaan harkitut. Se on entistä jykevämmän näköinen ja autosta huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

Ulkoasu

Uusi Dacia Duster on nyt linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Pienillä yksityiskohdilla korostetaan auton maasturimaisuutta. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan uuden muotoilun ansioista Duster näyttää aiempaa leveämmältä. Uudet etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on entistä suojaavampi. Dusterin takavalot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle.

Sisätilat - mukavuutta ja ergonomiaa

Uudessa Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyväisyys liikenteeseen on erinomainen. Istuimet ja niiden materiaali on uudistettu tyylikkäästi. Matkustamo on päivitetty entistä mukavammaksi, mikä tekee Dusterista käytännöllisemmän sekä arjen ajoissa että vapaa-ajan vietossa.

Uuteen Dusteriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla viimeistelet autosi itsesi näköiseksi. Dusteriin on saatavilla mm. turvakaari, astinlaudat, lisäkattovalot, kromatut putkisarjat, ovilistat ja lokasuojien levikkeet, valaistut kynnyslistat, tekstiilimatot, integroitu liikennekamera tallennusmahdollisuudella, 180° etukamera sekä tehdasasenteinen MultiView-kamera, jonka kuvan auton edestä, takaa ja sivuilta näet navigointinäytössä...

 

KATSO LISÄÄ DACIA-MALLISTOSTAMME

 

Nyt 0 % rahoituskorko koko Dacia-mallistoon, ei muita kuluja!

Kertaluoton rahoitusesimerkki:

• Auto: Dacia Sandero Stepway TCe 90
• Auton hinta 14 999 € (sis. toim.kulut)
• Vaihtoauto/käsiraha 5 450 €
• Sopimusaika 60 kk
• Kk-erä 159,15 €
• Luoton määrä yht. 9 549 €
• Luottokustannukset yhteensä 0 €
• Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 9 549 €
• Todellinen luottohinta 14 999 €
• Todellinen vuosikorko 0,00 %
• Max rahoitusaika 60 kk
• Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.
• Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.
• Kampanja koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja se on voimassa määräerään autoja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.
• Autot on rekisteröitävä 31.12.2018 mennessä.

Laadun varmistaa Dacia-takuu: 3 vuotta tai 100 000 km, sisältäen 24 h Tiepalvelun.