Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Mazda kampanjat

Ajankohtaiset Mazda kampanjat

Ensiesittelyssä uusi Mazda CX-3

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Esittelyssä uusi Mazda CX-3

Uusittu sekä sisältä että ulkoa. Ainutlaatuinen KODO-muotoilu, SKYACTIV-tekniikka ja i-ACTIVSENSE-turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai.

TERVETULOA KOEAJOLLE!

 

VARAA KOEAJO

 

2018 Mazda CX-3. Suunniteltu puhtaaseen ajonautintoon.

Uusittu pienikokoinen katumaasturimme on suunniteltu sinulle, jolle ajonautinto on kaikki kaikessa. Palkittu SKYACTIV-teknologia tuottaa tinkimättömän urheilullisen suorituskyvyn ja dynaamisen sulavat ohjausominaisuudet, minkä ansiosta CX-3 sopii täydellisesti sekä kaupunki että maantieajoon.

2018 Mazda CX-3 on tyylikkäämpi ja hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Käytämme kaikkein laadukkaimpia materiaaleja maksimaalisen mukavuuden tuottamiseksi. Olemme kehittäneet auton muotoja ja piirteitä ja tehneet matkustamosta entistä tilavamman painottamalla samalla sisustuksen yksityiskohtia.

Tyylikkään ulkoasunsa ja urheilullisen suorituskykynsä lisäksi se antaa sinulle vahvan turvallisuuden tunteen. i-ACTIVSENSE-turvateknologiamme tekevät saumatonta yhteistyötä antaakseen paremman kuvan ympäristöstä, pidentääkseen reaktioaikaa ja parantaakseen tilannekuvaa. Uudessa CX-3:ssa on uuden sukupolven turvaominaisuuksia. Ne kaikki kasvattavat itsevarmuuttasi, jotta voisit keskittyä vain ajamisen iloon. Yhdessä jäykän korin kanssa i-ACTIVSENSE-teknologiat takaavat kokonaisvaltaisen suojan kuljettajalle ja matkustajille mukavuutta tai suorituskykyä heikentämättä.

Mazda CX-3:n kuljettajaa ajatellen suunniteltu istuin ei ole ainoastaan täydellisen mukava, vaan myös ainulaatuinen kuljettajan ja ajoneuvon välinen yksikkö. Näin jokainen ajokerta ketterällä ja pienikokoisella katumaasturillamme on erityinen.

 

Esittelyssä uusi Mazda 6

Esittelyssä myös uusi Mazda 6

Esittelyssä uusi Mazda6. Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO-muotoilu, SKYACTIV-tekniikka ja i-ACTIVSENSE-turvallisuus-teknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille.
Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai.

TERVETULOA KOEAJOLLE!

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda3 Optimum

Mazda3 Optimum

Mazda3 Optimum - mallisto alkaen 23 990€

Esittelyssä tyylikäs ja sporttinen Mazda3 Optimum – vakiona mm. automaattivaihteisto, LED –ajovalot ja älykäs kaupunkijarrutusavustin.

Mazda3 Optimumin dynaaminen muotoilu antaa vaikutelman voimakkaasta eteenpäin vievästä liikkeestä. Auton näyttävä ulkonäkö on Mazdan palkitun KODO: Soul of Motion -muotoilufilosofian tuotosta. Voimakas ja tasapainoinen muotoilu varastaa huomion minne tahansa menetkin.

Mazda3 Optimumin tarkasti viimeistelty ihmiskeskeinen suunnittelufilosofia sisältää laadukkaat materiaalit ja yleellisen tunnelman aina pieniäkin yksityiskohtia myöten. Uudelleen muotoiltu ja käytännöllisen tilava matkustamo sisältää urheilulliset istuimet, sähkötoimisen käsijarrun ja pehmeät materiaalit luoden kuljettajalle miellyttävän ympäristön ajaa. Uudistettu tikattu nahkainen monitoimiohjauspyörä lämmitystoiminnolla sekä kromisomisteilla viimeistelee vaikutelman korkean laatutason ohjaamosta.


Vakiovarusteita:

  • Automaattivaihteisto
  • LED – ajovalot
  • 16” kevytmetallivanteet
  • 7” MZD-Connect multimediajärjestelmä
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • RCTA – Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä
  • BSM – kuolleen kulman varoitusjärjestelmä
  • Sähkötoiminen käsijarru
  • SCBS – Älykäs kaupunkijarrutusavustin

 

KATSO LISÄÄ MAZDA-MALLISTOSTAMME