Etusivu Ajankohtaista Volvo XC60 T8 R-Design on Jesse Puljujärven mieleen - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC60 T8 R-Design on Jesse Puljujärven mieleen

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Kynä sauhuaa ja hymy on herkässä, kun Edmonton Oilersin kiekkotähti Jesse Puljujärvi jakaa nimikirjoituksia onnistuneen treenikauden päätteeksi Oulun Wetterin Volvo-osastolla. Kotona Suomessa vietetty kesä on kiekkoilijan itsensä mukaan sujunut loistavasti tämän harjoitellessa sekä muiden NHL-pelaajien että Oulun Kärppien edustusjoukkueen kanssa.

Töitä on tehty kovasti varsinkin fysiikan kanssa, ja lihaskunnon kasvamisesta huolimatta myös painoa on pudonnut useampi kilo treenaamista varten kuntoon hiotun ruokavalion ansiosta.

- Pohjat tulevalle kaudelle ovat kunnossa, joten nyt vain toivotaan, että mies pysyy ehjänä ja onnistumisia tulee heti alkukaudesta, Puljujärvi kertoo.
 


NHL-tähti Jesse Puljujärvi, Oulun Wetterin Volvo myyntipäällikkö Olli-Pekka Ryyppö sekä uudenkarhea Volvo XC60 T8 R-Design.
 

Puljujärven treenireissut ovat taittuneet tänä kesänä uudella Volvo XC60 T8 R-Design kaupunkimaasturilla. Usein matkoilla mukana olevat kaverit ovat myös päässeet testaamaan huippuluokan uutuutta, urheilijan itse vastatessa tällöin reissun musiikkipuolesta. Varsinkin Bowers & Wilkinsin äänentoisto on herättänyt suurta ihastusta.

- Vielä ei yhtä hyvää audiojärjestelmää ole tullut vastaan.

Auto on muutenkin ollut Puljujärven mieleen: T8 Twin Engine -voimansiirto takaa, että tehoa löytyy tarvittaessa ja myös auton lataaminen alkaa olla tuttua puuhaa. Talveksi auto jää tämän vanhempien käyttöön Tornioon, joten käyttöympäristöä silmällä pitäen autoon valittiin Volvon alkuperäiset 20" alumiinivanteet Continental nastarenkailla.

- Harvoin kohtaavat hinta, laatu ja teho yhtä hyvin kuin Volvon T8-malleissa, Puljujärvi kertoo.

Edmontonissa vietetyn testi- ja harjoituskauden jälkeen Puljujärvi suuntaa jälleen lähelle kotikontujaan, kun Oilersin NHL-pelit alkavat Ruotsissa 6.10. New Jersey Devilsiä vastaan käytävällä ottelulla.

Wetterin väki toivoo Jesselle huippukautta sekä onnea sarja-avaukseen!

 

Tutustu myös Volvo -ostajan tuplaetuun Wetterillä. Rajoitettuun erään Volvo XC60- ja V90-dieselmalleja saatavilla nyt Inscription tai R-Design -huippuvarustelu erikoishintaan 1 990 € sekä jopa tuhansien eurojen veroetu.

 

KATSO LISÄÄ AJANKOHTAISISTA VOLVO KAMPANJOISTAMME