Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Mazda kampanjat

Ajankohtaiset Mazda kampanjat

Apple CarPlay -valmius nyt saatavilla kaikkiin Mazdoihin joissa MZD Connect -järjestelmä!

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Apple CarPlay -valmius nyt saatavilla kaikkiin Mazdoihin
joissa MZD Connect -järjestelmä!

MZD Connect -järjestelmään USB-liitännän kautta yhdistettynä Apple CarPlayta voidaan käyttää Mazdan HMI Commander -kiertosäätimen avulla ja ajoneuvon ollessa paikallaan keskikonsolin kosketusnäytön kautta. Apple CarPlay tarjoaa runsaasti multimedialisäetuja, kuten Siri -käyttöliittymän, älypuhelimen tukemien kielten valikoiman ja paremman navigointiteknologian,
jatkuvat karttapäivitykset ja lisätoimintoja.

m{zd{3 optimum Huippuvarustelu ja automaattivaihteisto vakiona.

Mazda3 Optimum

Nyt vain 299€/kk, korko 0%*

Mazda3 Optimum - mallisto alkaen 23 990€

Esittelyssä tyylikäs ja sporttinen Mazda3 Optimum – vakiona mm. automaattivaihteisto, LED –ajovalot ja älykäs kaupunkijarrutusavustin.

Mazda3 Optimumin dynaaminen muotoilu antaa vaikutelman voimakkaasta eteenpäin vievästä liikkeestä. Auton näyttävä ulkonäkö on Mazdan palkitun KODO: Soul of Motion -muotoilufilosofian tuotosta. Voimakas ja tasapainoinen muotoilu varastaa huomion minne tahansa menetkin.

Mazda3 Optimumin tarkasti viimeistelty ihmiskeskeinen suunnittelufilosofia sisältää laadukkaat materiaalit ja yleellisen tunnelman aina pieniäkin yksityiskohtia myöten. Uudelleen muotoiltu ja käytännöllisen tilava matkustamo sisältää urheilulliset istuimet, sähkötoimisen käsijarrun ja pehmeät materiaalit luoden kuljettajalle miellyttävän ympäristön ajaa. Uudistettu tikattu nahkainen monitoimiohjauspyörä lämmitystoiminnolla sekä kromisomisteilla viimeistelee vaikutelman korkean laatutason ohjaamosta.


Vakiovarusteina muun muassa:

 • LED -etu- ja takavalot
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutustutka
 • Risteävän - ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

Käytä ja palauta 299 €/kk* tai 26.368€


299€/kk

Palauta auto sopimuksen loputtua murehtimatta sen jälleenmyyntiarvoa.


0%,0€,0€/kk

 • Korko 0%,
 • Luoton perustamiskulu 0€
 • Käsittelykulu 0€ /kk
 • Maksimi rahoitusaika 36kk


26.368 €

Hinta sisältää: 

 • Metallivärin
 • Talvirenkaat
 • Toimituskulut
Käytä ja palauta 299 €/kk* tai 26.368€
*All in One rahoitusesimerkki: Mazda3 Sedan 2,0 (120) SKYACTIV-G Optimum 6AT 4ov CX2O, All in One taso 1: Hinta 26 367,24 €
(sisältää: toim. kulut 600 €, metallivärin 926 € ja talvirenkaat 850 €), käsiraha 2 500 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 299,80 €,
luoton määrä yht. 23 867,24 €, viimeinen suurempi erä 13 932,94 €. Kuukausierä sisältää koron 0 %, perustamismaksun 0 € ja
käsittelykulun 0 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 23 867,24 €, todellinen
luottohinta 26 367,24 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Rahoitusesimerkin ajokilometrit 30 000 km. Sopimus sisältää taatun
hyvityshinnan 13 074,70 € sopimuksen päättyessä. Kuvassa Hatchback -malli erikoisvarustein.
Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy.

 

KATSO LISÄÄ MAZDA-MALLISTOSTAMME

 

Ensiesittelyssä uusi Mazda CX-3

 

 

Esittelyssä uusi Mazda CX-3

Uusittu sekä sisältä että ulkoa. Ainutlaatuinen KODO-muotoilu, SKYACTIV-tekniikka ja i-ACTIVSENSE-turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai.

TERVETULOA KOEAJOLLE!

 

VARAA KOEAJO

 

2018 Mazda CX-3. Suunniteltu puhtaaseen ajonautintoon.

Uusittu pienikokoinen katumaasturimme on suunniteltu sinulle, jolle ajonautinto on kaikki kaikessa. Palkittu SKYACTIV-teknologia tuottaa tinkimättömän urheilullisen suorituskyvyn ja dynaamisen sulavat ohjausominaisuudet, minkä ansiosta CX-3 sopii täydellisesti sekä kaupunki että maantieajoon.

2018 Mazda CX-3 on tyylikkäämpi ja hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Käytämme kaikkein laadukkaimpia materiaaleja maksimaalisen mukavuuden tuottamiseksi. Olemme kehittäneet auton muotoja ja piirteitä ja tehneet matkustamosta entistä tilavamman painottamalla samalla sisustuksen yksityiskohtia.

Tyylikkään ulkoasunsa ja urheilullisen suorituskykynsä lisäksi se antaa sinulle vahvan turvallisuuden tunteen. i-ACTIVSENSE-turvateknologiamme tekevät saumatonta yhteistyötä antaakseen paremman kuvan ympäristöstä, pidentääkseen reaktioaikaa ja parantaakseen tilannekuvaa. Uudessa CX-3:ssa on uuden sukupolven turvaominaisuuksia. Ne kaikki kasvattavat itsevarmuuttasi, jotta voisit keskittyä vain ajamisen iloon. Yhdessä jäykän korin kanssa i-ACTIVSENSE-teknologiat takaavat kokonaisvaltaisen suojan kuljettajalle ja matkustajille mukavuutta tai suorituskykyä heikentämättä.

Mazda CX-3:n kuljettajaa ajatellen suunniteltu istuin ei ole ainoastaan täydellisen mukava, vaan myös ainulaatuinen kuljettajan ja ajoneuvon välinen yksikkö. Näin jokainen ajokerta ketterällä ja pienikokoisella katumaasturillamme on erityinen.

 

Esittelyssä uusi Mazda 6

Esittelyssä myös uusi Mazda 6

Esittelyssä uusi Mazda6. Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO-muotoilu, SKYACTIV-tekniikka ja i-ACTIVSENSE-turvallisuus-teknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille.
Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai.

TERVETULOA KOEAJOLLE!

 

VARAA KOEAJO