Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Honda kampanjat

Ajankohtaiset Honda kampanjat

            

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Uusi Honda CR-V

Vain nimi ja idea ovat ennallaan

Honda CR-V siirtyy viidenteen sukupolveen. Uudelle perusrakenteelle tehty maailman suosituin katumaasturi* on paljon aiempaa tilavampi, vaikka ulkomitat ovat lähes ennallaan. Ajo-ominaisuudet ja mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle, minkä lisäksi nelivetoa ja talviominaisuuksia sekä varustelua on kehitetty monin tavoin. Kokonaisuuden viimeistelee uusi tehokkaampi ja taloudellisempi voimalinja.

Vuonna 1995 Honda lähti rohkeasti CR-V-mallillaan valloittamaan aivan uutta autoluokkaa markkinoilla. Parikymmentä vuotta sitten katumaasturien vyöry oli vasta alkamassa ja Honda oli alusta alkaen trendin kärjessä. Neljän ensimmäisen sukupolvensa aikana CR-V on noussut todelliseksi kestosuosikiksi, ja se onkin ollut vuosina 2013-2017 maailman eniten myyty katumaasturi*. Kaiken kaikkiaan CR-V-mallia on myyty maailmanlaajuisesti lähes kymmenen miljoonaa kappaletta. Nyt esiteltävän viidennen sukupolven myötä Honda pyrkii säilyttämään asemansa markkinajohtajana. 

Neljäsosa Hondan myynnistä Euroopassa on CR-V-mallia, mutta Suomessa mallin merkitys on vielä paljon suurempi. Honda CR-V on ollut vuosikausien ajan Suomen eniten myyty nelivetoinen katumaasturi ja uuden mallin avulla on tarkoitus palata tuohon asemaan. Suomessa on liikenteessä yli 25 000 CR-V:tä, joiden käyttäjien asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. 

Uusi Honda CR-V ensiesittelyssä Auto 2018 -tapahtumassa 9.-11.11. Helsingin Messukeskuksessa.

 

LUE LISÄÄ

 

Uusi Honda Civic

Esittelyssä Hondan uusi Civic

Honda merkkiedustus Kemin, Oulun ja Rovaniemen toimipisteissämme

Honda kannattaa hankkia nyt. Viimeiset autot ennen veromuutosta.

Autojen hinnat nousevat pian. Syynä on EU:n säätämien päästö-mittausten vaikutus autoveroon. Muutoksen suuruus riippuu mallista ja voi olla tuhansia euroja. Saat nyt Hondan vanhan veron hinnalla, ja lisäksi jopa 3500 euron kampanjaedun. Varastossamme on vielä paljon malleja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mutta ei kauaa.

Alusta alkaen täysin uudelleen kehitetty ja muotoiltu uusi Civic Sedan edustaa innovatiivista henkeä ja erinomaisuuden etsintää. Tuloksena on auto, jolle on luotu ainutlaatuinen persoonallisuus ja urheilullinen sielu. Auto, jota on ilo ajaa, joka on jalostunut, mukava ja hienostunut. Ennen kaikkea se on auto, joka on rakennettu Sinulle.

 

VARAA KOEAJO

 

KATSO LISÄÄ HONDA-MALLISTOSTAMME