Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset BMW kampanjat - Ajankohtaista Wetterillä

Ajankohtaiset BMW kampanjat

Ensimmäinen BMW X7

Täysin uusi BMW X7 koeajettavissa 11.5. alkaen

Luksusluokan ilmestys: ensimmäinen BMW X7 yhdistää elegantisti vahvan ilmeen ja persoonallisuuden. Vaikuttavasta koostaan huolimatta tämä auto henkii selkeän designin ja atleettisen muotokielen ansiosta keveyttä ja ripeyttä. Upean väljissä sisätiloissa yhdistyvät edistyksellinen ylellisyys, mainio toiminnallisuus ja liikkumisen vapaus vertaansa vailla olevaan mukavuuteen, jonka voi kokea myös kolmannella istuinrivillä. Sulava on sen olemus. Elegantti on sen luonne.

 

 

VARAA KOEAJO

 

BMW X7. 265-400 hv. Uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 216-256 g/km ja kulutus 8,4-12,2 l/100 km. 

 

BMW X1 Business Pro 18i A alkaen 399 €/kk

Rajoitettu erä BMW EasyLease -yksityisleasingrahoituksella!

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

Business Pro varusteet vakiovarusteiden lisäksi:

 • Automaattivaihteisto (8-vaihteinen, 18i / 20 i sDrive 7-vaihteinen)
 • LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Takaluukun automatiikka
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Urheiluistuimet edessä
 • Lämmitettävä ohjauspyörä

 

VARAA KOEAJO

 

Leasing-vuokran esimerkkilaskelma (36kk/30 tkm) : 1.isompi erä 4200 euroa, kk-erä (2-36) 399,00 eur sis.alv, vuokrakustannus koko sopimusajalta (erät 1-36 ) yhteensä 18 165,00 eur sis.alv. Leasingvuokra tasaerin 510 eur/kk sis.alv. Vuokra sisältää: huolenpitosopimuksen, takuun ja BMW talvirengaspaketin. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Tulossa uusi BMW 3-sarja

Täysin uusi BMW 3-sarja

Tekee historiaa huomennakin.

Heti ensi metreistä tien päällä uusi BMW 3-sarjan Sedan jättää tavallisuuden taakseen ja täyttää kaikki odotukset. Luokkansa suursuosikki osoittaa jälleen kerran, että täydellistä voi parantaa. Tyylikäs muotokieli viestii uuden aikakauden alusta. Ehdottoman urheilullisen sedanin voimanlähteenä ovat entistäkin voimakkaammat ja taloudellisemmat moottorit.

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin kohokohdat

 • Uuden BMW 3-sarjan sedanin uusi muotoilu
 • Tunnistaa äänesi ja kuuntelee toiveesi
 • Intuitiivisempi ja nopeampi
 • Parhaat avustinjärjestelmät
BMW 3-sarjan Sedan, alk. 39.816,81 €. Autoveroton hinta 33.200 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 6.016,81 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 148 g/km ja kulutus 6,4 l/100 km. Vapaa autoetu 770 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW 320d A Business). Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Katso video: Täysin uusi BMW 3-sarjan Sedan
 

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin liitettävyys.

"Hey BMW". Uusien liitettävyystekniikoiden ansiosta BMW 3-sarjan Sedanin kanssa voi nyt myös keskustella. Yhdessä teknologiapaketin BMW ConnectedDrive ja palvelujen kuten Connected Music tai ohjelmien etäpäivitys (Remote Software Upgrade) kanssa BMW-auto ja maailma ovat aina yhteyksissä

BMW 3-sarjan Sedanin nerokkaat kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW 3-sarjassa on toteutettu lukuisia nerokkaita kuljettajan avustinjärjestelmiä ja innovatiivista tekniikkaa, jotka tekevät matkanteosta vieläkin turvallisempaa ja mukavampaa. Ruuhka-ajoavustin, pysäköintiavustin ja eleohjaus – BMW Live Cockpit Professional ja sen täysin digitaalinen 12,3-tuumainen mittaristonäyttö kertoo kaiken tarpeellisen yhdellä silmäyksellä.

BMW 3-sarjan Sedanin ajodynamiikka.

Tarkka tuntuma tiehen, täydellinen hallittavuus ja erinomainen ohjattavuus: BMW 3-sarjan Sedan nostaa ajodynamiikan uudelle tasolle. Edelleen kehitetyt ja vieläkin tehokkaammat moottorit, niiden ominaisuuksiin upeasti sovitetut alustan komponentit ja optimoitu painonjakauma leimaavat tätä ehdottoman sporttista sedania.

Uuden BMW 3-sarjan Sedanin mukavuus.

Myös mukavuudessa uusi BMW 3-sarja on entistäkin parempi ja käytännöllisempi. Auton lukituksen käyttö älypuhelimella, ääniä vaimentavat akustiikkalasit tai takaistuimien kääntyvät selkänojat – jokainen yksityiskohta on suunniteltu helpottamaan auton käyttämistä ja parantamaan ajo- sekä matkustusmukavuutta.

 

VARAA KOEAJO

 

 

BMW X3 Business xLINE

Voimakas luonne.

Business xLine korostaa BMW X3:n voimakasta luonnetta. Tätä ilmentävät muun muassa matta-alumiiniset designelementit jäähdyttimen BMW-säleikön pitkittäisirivoissa, sivuhelmasuojuksissa ja etu- ja taka-alleajosuojassa. Mallin muita kohokohtia ovat lisävarusteena saatavat 20" kiiltosorvatut kevytmetallivanteet Y-spoke 695 Orbit Grey, kuljettajan ja etumatkaustajan ensiluokkaiset urheiluistuimet ja ylelliset 'Fineline' Cove -sisäkoristelistat.

Business xLine -varusteet, mm.

 • LED sumu- ja ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • BMW xLine -yksityiskohdat
 • BMW 19" Kevytmetallivanteet
 • Ambient-valopaketti
 • Urheiluistuimet edessä
 • Osanahkaverhoilu

Winter-paketti, nyt erikoishintaan 990 €.

Voit hallita autosi tuuletusta tai lämmitystä kätevästi Connected-sovelluksella tai BMW älyavaimella. Varustepaketin täydentää lämmitettävä ohjauspyörä.

Connected-paketti, nyt erikoishintaan 1 490 €.

BMW X3 Connected-pakettiin kuuluu mm. Professional-navigointijärjestelmä, jolla saat reaaliaikaiset liikennetiedotukset. Puhelinvarustus, jossa langaton lataus. Virtuaalimittaristo. Eleohjaus. Lisätiedot bmw.fi/kampanjat.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW X3 xDrive 20d A Business xLine alk. 59.829 €. BMW X3 mallisto alk. 58.291,01 €. Autoveroton hinta 43.600 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 14.091,01 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 179 g/km ja kulutus 6,8 l/100 km. (BMW X3 xDrive 20d A Business). Kuvan auto erikoisvarustein.
 

 

BMW Yksityisleasing - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW Yksityisleasing

BMW EasyLease – Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW EasyLease on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan, sillä BMW EasyLease sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. Voit valita haluatko maksaa isomman ensimmäisen maksuerän, joka pienentää leasing-kuukausimaksua, tai vaihtoehtoisesti tasaerin alusta alkaen. Valitset miten vain, me haluamme varmistaa, että saat nauttia ajamisen ilosta uudella BMW-autollasi!

Valitse haluamasi malli ja arvioi vuosittainen ajomääräsi.

Kuukausierälaskurillamme voit arvioida autoilusi kustannuksia vuotuisen ajomääräsi ja tarpeidesi mukaan. BMW-jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan unelmiesi auton ja räätälöimään siihen haluamasi varustelun.

Allekirjoittamalla leasingsopimuksen voit saada uuden BMW autosi käyttöön muutaman päivän kuluttua tai erikseen määritellyn toimitusajan jälkeen.

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ
 

BMW EasyLeasy sopimukseen kuuluu:

 • Sovittu ajokilometrimäärä
 • BMW Liikkuvuuspalvelu (lue lisää tästä)
 • CBS-järjestelmän mukaiset määräaikaishuollot
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat
 • Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi (a/b-kokoluokka / max 1 vkr/100 km)
 • Öljyn vaihdot ja -lisäykset sekä jäähdytysnesteiden lisäykset
 • Pyyhkimien sulat ja polttimot vain määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Ensirekisteröinti ja katsastusmaksu
 • Uuden auton toimituskulu
 • Arvonlisävero

 

 SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI. Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa

SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI.

Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Olemme valmistaneet sähköautoja yli 40 vuoden ajan, joten tiedämme, mistä puhumme. Kestävä kehitys ja ympäristö ovat lähtökohtamme ja olemme luoneet tuotantoketjun, jonka ansiosta meistä on kehittynyt suurin sähköisten autojen valmistaja Euroopassa. Maailman teillä liikkuu tällä hetkellä yli 320 000 ladattavaa BMW-autoa – enemmän kuin muita vastaavia premium-autoja yhteensä.

Vihreä on ajamisen uusi väri. Ladattavien autojen erojen ymmärtäminen ja omiin tarpeisiin sopivan auton valitseminen voi olla joskus vaikeaa. Tähän on siksi koottu tarvittavat tiedot sähköisistä autoista ja yleisesittely koko sähköautomallistostamme. Täältä löydät myös yleiskatsauksen mittavasta ympäristö- ja kestävyystyöstämme, jolla pyritään luomaan vihreämpää autokantaa.

SÄHKÖAUTO – KUN HALUAT ASETTAA YMPÄRISTÖN YKKÖSEKSI.

Kaikki sähköautot saavat käyttövoimansa ainoastaan akusta. Ne ladataan helposti niin kotona kuin matkan varrella hyväksytyillä latausasemilla. Sähköautot ovat vähäpäästöisiä, sillä ne eivät tuota lainkaan päästöjä fossiilisista polttoaineista. Lisäksi ne ovat perinteisiä autoja helpommin huollettavia. Ne kiihtyvät portaattomasti ja siten uskomattoman pirteästi sekä ovat lähes äänettömiä.

PLUG-IN-HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in-hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in-hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.

MONTA SYYTÄ VALITA SÄHKÖAUTO.

 • Ympäristöystävällisin vaihtoehto.
 • Tasainen vääntö ja nopea kiihtyvyys.
 • Edullisempi perinteisiin autoihin verrattuna.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa
 • Hiljainen moottori lisää kaupunkien viihtyisyyttä.
 • Valtion hankintatuki.

PLUG-IN-HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO?

Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Valinnan tekeminen voi olla joskus vaikeaa. Aloita miettimällä todelliset autotarpeesi. Miten pitkiä matkoja ajat yleensä? Mitä latausmahdollisuuksia sinulla on kotona ja muualla? Tutustu sen jälkeen alla olevan linkin mallivalikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva ladattava hybridi.

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN-HYBRIDI.

 • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
 • Voit ajaa niin lähipäiväkotiin kuin tunturilomalle.
 • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.
 • Valtion hankintatuki.
LISÄTIETOJA MALLEISTA
 

Täysin uusi BMW X5

BMW uutuus - Täysin uusi BMW X5

Muotoilu

Tyypillisesti BMW X5 – jokainen yksityiskohta on statement. Alkaen auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.

Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -tuoksutusjärjestelmän neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Tavaratilat

BMW X5:n tavaratilan käyttömukavuus on täysin uutta tasoa. Kaksiosaisen takaluukun alempi ja ylempi osa voidaan avata ja sulkea sähkötoimisesti, joten tavaratilan kuormaaminen ja kuorman purkaminen on äärettömän vaivatonta. Comfort Access -järjestelmän yhteydessä takaluukun avaamiseen riittää jalan heilauttaminen takapuskurin alla. Tavaratilapaketti varmistaa hyvän järjestyksen ja turvallisuuden: Takaluukun avaamisen myötä tavaratilan sähkötoiminen peite avautuu myös, ja napin painalluksella peite kätkeytyy tavaratilan välipohjan alle. Integroidut liuku- ja liukuestekiskot pitävät tavarat ajon aikana turvallisesti paikallaan.

BMW X5:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät

Digitaalinen avain

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, kun älypuhelin on aina mukana? Digitaalisella avaimella voit avata ja lukita BMW:n keskuslukituksen ja jopa käynnistää moottorin. Lataat vain BMW Connected -sovelluksella Android-älypuhelimeesi digitaalisen avaimen, jonka voit myös jakaa perheenjäsenillesi ja ystävillesi.

Suorinta tietä perille kohteeseen

Perillä täsmällisesti ja stressittä. Navigate Door to Door -toiminto opasta perille ovelta ovelle saakka, siis myös autolta kohteeseen ja takaisin. Pääset nopeasti käyttämään älypuhelimen jalankulkunavigointia, ja apunasi ovat BMW Connected -sovelluksen Connected Onboard -näytöt ja Push-ilmoitukset.

 

Seuraa ilmoitteluamme millon BMW uutuudet ovat saapuneet liikkeisiimme!

 

BMW uutuus X7

Ensimmäinen BMW X7

Luksusluokan ilmestys: ensimmäinen BMW X7 yhdistää elegantisti vahvan ilmeen ja persoonallisuuden. Vaikuttavasta koostaan huolimatta tämä auto henkii selkeän designin ja atleettisen muotokielen ansiosta keveyttä ja ripeyttä. Upean väljissä sisätiloissa yhdistyvät edistyksellinen ylellisyys, mainio toiminnallisuus ja liikkumisen vapaus vertaansa vailla olevaan mukavuuteen, jonka voi kokea myös kolmannella istuinrivillä. Sulava on sen olemus. Elegantti on sen luonne.

Täysin uusi BMW X7 lanseerataan Suomessa maaliskuussa 2019.

BMW:n uutuus X7

UUSIN TEKNIIKKA LUO VERTAISTAAN HAKEVAN MUKAVUUDEN

Edistyksellinen tekniikka ja upeat innovaatiot synnyttävät poikkeuksellisen hienon ajoelämyksen. Liitettävyys ja digitaaliset palvelut muodostavat yhden BMW X7:n ehdottomista kohokohdista. Auton keskuslukituksen saa kätevästi avattua ja lukittua lataamalla älypuhelimeen Digital Key -avaimen. Auton järjestelmiä on intuitiivisen helppo käyttää uuden käyttökonseptin ansiosta. Ajamisen ja pysäköimisen avustimet sekä pysäköintipaikka-avustin ja peruutusavustin helpottavat auton käyttöä: Erilaiset toiminnot ja avustimet sekä BMW Personal CoPilot -avustinjärjestelmien innovatiiviset ominaisuudet tekevät jokaisesta ajomatkasta yksilöllisten toiveidesi mukaisen ja varmistavat maksimaalisen mukavuuden.

BMW X7 M50d säteilee voimaa ja itsevarmuutta. Huomiota herättävä ulkonäkö ja tehokas moottori ovat adrenaliinitasoa nostava yhdistelmä, jolla moottoriurheilun ystävän sydän alkaa lyödä tiheämmin. Tyylikäs ja voimakas – muotoilussa ja toimivuudessa.

VARUSTEET

Huippuunsa viety persoonallisuus: BMW Individual -varusteet nostavat BMW X7:n ylellisyyden ja ainutlaatuisuuden aivan erityiselle tasolle. Metalliväri Ametrin tekee autosta kiehtovan ja huomiota herättävän. Sisätiloissa korkealaatuisen nahkan ja kontrastikoriste-elementit luovat vertaansa vailla olevan ilmapiirin.

 

BMW X1 BUSINESS PRO- Talvirenkaat + LÄMMITINPAKETTI nyt 490 €.

BMW X1 BUSINESS PRO.

Talvirenkaat + LÄMMITINPAKETTI nyt 490 €.

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

Business Pro -varustelu

 • Automaattivaihteisto
 • LED-ajovalot
 • vakionopeudensäädin
 • etupenkkien urheiluistuimet
 • automaattinen 2-alueilmastointi
 • pysäköintietäisyyden valvonta (PDC)
 • takaluukun automatiikka
 • Lisäetuna Connected -paketti alkaen 990 €.
BMW X1 alkaen 40.133,62 €. Autoveroton hinta 32.560 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 6.973,62 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 156 g/km ja kulutus 6,9 l/100 km. Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW X1 sDrive18i A Business Pro). Kuvan auto erikoisvarustein

 

BMW X2 - Talvirenkaat + LÄMMITINPAKETTI nyt 490 €.

BMW X2 - Talvirenkaat + lämmitinpaketti nyt 490 €.

Yllätä talvi täysin uudella BMW X2:lla, joka on omillaan niin kaupungin sykkeessä kuin metsäteiden seikkailuilla.
Kattavasti varustellun uutuuden voit täydentää myös kampanjahinnoitelluilla paketeilla.

Comfort-varustepaketti tekee matkaan lähdöstä ja matkasta miellyttävämmän. Nyt erikoishintaan 961 €.

 • Suurempi polttoainesäiliö (10 l)
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Comfort Access
 • Tavaratilan väliverkko
 • Sähkötoiminen istuinsäätö muistitoiminnolla
 • Lastenistuimen ISOFIX-kiinnikkeet
 • Ristiselän tuki kuljettajalle ja etumatkustajalle
 • HiFi-kaiutinjärjestelmä

Connected-varustepaketilla yhdistät älypuhelimesi palvelut saumattomasti autoosi. Nyt erikoishintaan 1.436 €.

 • Remote Services
 • Apple CarPlay
 • Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging
 • Navigointijärjestelmä Professional
 • Head-Up -näyttö

Innovation-varustepaketin älykkäät järjestelmät avustavat ja helpottavat ajamista. Nyt erikoishintaan 961 €.

 • Peruutuskamera            
 • Automaattisesti himmentyvät tausta- ja ulkopeilit           
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC)
 • Pysäköintiavustin
 • Driving Assistant
BMW X2 alkaen 39.799,12 €. Autoveroton hinta 35.090 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 4.109,12 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 128 g/km ja kulutus 4,9 l/100 km. Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW X2 sDrive 16d). Kuvan auto erikoisvarustein.

 

BMW X3 - WiNTER-paketti, nyt erikoishintaan 490 € Wetteriltä.

BMW X3 - WiNTER-paketti, nyt erikoishintaan 490 €.

Business-varusteet:

 • LED ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Säilytystilapaketti
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Tavaratilan väliverkko
 • Automaattinen ilmastointi (3-alue)
 • Pysäköintietäisyyden valvonta eteen ja taakse
 • ConnectedDrive Services (3v. lisenssi palvelulle. BMW Online -palvelu toimii toistaiseksi vain englannin kielellä)

BMW X3 Winter-pakettiin kuuluu BMW Remote Services -etätominnot, joilla hallitset autoasi mistä tahansa. Kosketusnäytöllisellä BMW Display Key -monitoimiavaimella sekä BMW Connected -sovelluksella voit etäkäyttää autosi järjestelmiä, kuten keskuslukitusta ja seisontalämmitystä.

BMW X3 xDrive 20d A Business alk. 59.862 €.

BMW X3 xDrive 20d A Business 59.862,26 €. Autoveroton hinta 43.350,00 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero
15.912,26 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 179 g/km ja kulutus 6,8 l/100 km. Vapaa autoetu
1035 €/kk, käyttöetu 885 €/kk. (BMW X3 xDrive 20d A Business). Ajotietokoneen kieli suomi ja ruotsi. Kuvan auto erikoisvarustein.

VARAA KOEAJO

 

Ensiesittelyssä uusi BMW X4

Täysin uusi BMW X4 xDrive 20d A Business

alk. 64.810 €.

BMW X4 xDrive 20d A Business 64.809,65 €. Autoveroton hinta 47.150 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 17.059,65 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 178 g/km, WLTP-kulutus EU-yhd. 6,8 l/100 km. Vapaa autoetu 1.105 €/kk, käyttöetu 955 €/kk. (BMW X4 xDrive 20d A Business).
Kuvan auto erikoisvarustein.

Uusi BMW X4

5 KOHOKOHTAA

1.Atleettinen ulkonäkö yhdistettynä tyylikkään coupémaisiin linjoihin

2.Poikkeuksellinen suorituskyky 353 hv:n ja 500 Nm:n ansiosta (M40i)

3.Urheilullisen hienostunut sisätila ja Sensatec-verhoiltu kojelauta

4.Driving Assistant Plus tarjoaa käyttöön yhden älykkäimmistä kuljettajan avustinjärjestelmistä

5.Aina täsmällinen ja optimaalisesti verkottunut innovatiivisten digitaalisten palvelujen ansiosta

BMW merkkiedustuksen löydät Oulun, Kemin, Rovaniemen sekä Kajaanin toimipisteistä.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 5-sarja - PUHTAASTI BUSINESS-LUOKASSA.

BMW 5-sarja

CO2-PÄÄSTÖT VAIN 139 g/km. BMW 5-SARJA ALK. 47.464 €.

PIENEMPI KULUTUS.
Uudessa BMW 518d Business Sedan -moottorivaihtoehdossa kulutus vain 5,3 l/100 km ja CO2-päästöt 139 g/km. Kattavasti varusteltuja Business-malleja voit täydentää nyt kampanjahinnoitelluilla paketeilla.

WINTER-PAKETTI ALKAEN 990 €.
Paketti sisältää näytöllisen BMW-avaimen ja kaukokäytettävän seisontalämmityksen/-tuuletuksen, jota voit ohjata kätevästi myös puhelimesi kautta.

BMW Connected-TEKNOLOGIAPAKETTI ALKAEN 1.490 €.
BMW Connected-teknologiapaketti sisältää navigointijärjestelmä Professionalin, pysäköintiavustimen sekä Bluetooth Handsfree Professional -varusteen.

BMW 5-sarja Business alkaen 47.463,92 €. Autoveroton hinta 39.890 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 6.973,92 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 139 g/km ja kulutus 5,3 l/100 km. Vapaa autoetu 855 €/kk, käyttöetu 705 €/kk. Ajotietokoneen kieli suomi. Kuvan auto erikoisvarustein. (BMW 518d A Business).

VARAA KOEAJO

 

BMW 530e CHARGED EDITION PLUG-IN HYBRID ALKAEN 54.355 €.

BMW 530e Plug-In Hybrid

Sähköistävän epäsovinnainen.

BMW 530e Plug-in Hybrid.

Ajattele luovasti. Pysy ajan hermolla. Kaksi keskeistä konseptia kestävään menestykseen. BMW 530e iPerformance toteuttaa molempia täydellisesti ja on siten edellä aikaansa. Se luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo plug-in-hybridivoimansiirtokonseptinsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta.

BMW 530e iPerformance:
Polttonesteen kulutus l/100 km (yhdistetty): 1,9
CO2-päästö g/km (yhdistetty): 44

BMW 530e Charged Edition.

Huippumoderni BMW 530e iPerformance -Plug-in Hybridimalli yhdistää kahden maailman parhaat puolet. Voit ajaa jopa 50 kilometrin matkat täysin päästöttömästi sähköllä. Pidemmillä matkoilla nautit BMW 5-sarjan tunnetusta suorituskyvystä ja ajamisen iloa lisäävistä innovaatioista.

BMW 530e Charged Edition on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 54.355 €.

Latauskaapeli ja BMW Wallbox -pikalatausasema nyt vain 990 €.

BMW 530e A Charged Edition -varustelu:

 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Active Protection -turvallisuuspaketti
 • Navigointijärjestelmä Professional
 • Pysäköintiavustin
 • Bluetooth handsfree Professional ja USB -liitäntä
 • eDrive Services
BMW 530e A Charged Edition alkaen 54.354,05 €. Autoveroton hinta 51.880 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.874,05 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 46 g/km ja kulutus 2,1 l/100 km. Vapaa autoetu 955 €/kk, käyttöetu 805 €/kk. (BMW 530e A Charged Edition). Ajotietokoneen kieli suomi. Kuvan auto erikoisvarustein.

VARAA KOEAJO

 

BMW uutuus X5 - huippuvarusteet vakiona

BMW X5 - Täysin uusi BMW X5

Täysin uusi BMW X5. Sen asema ja arvo on kirjoitettu keulaan – ylväs, vahva ja tyylikäs. Jäähdyttimen yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Valonheittimien terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. Uusimmalla tekniikalla varustettuna uusi BMW X5 on entistä turvallisempi ja suorituskykyisempi kaikenlaisilla teillä ja teiden ulkopuolella. Se kulkee edellä.

BMW X5:N ULKOPUOLEN JA SISÄTILOJEN MUOTOILU.

Tyypillisesti BMW X5 – jokainen yksityiskohta on statement. Alkaen auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.
 

Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -tuoksutusjärjestelmän neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

BMW X5 auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.                   BMW uutuus X5

  BMW X5 sisätilat                 BMW X5 Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla.

PERFECT MANAGEMENT.

BMW X5:n tavaratilan käyttömukavuus on täysin uutta tasoa. Kaksiosaisen takaluukun alempi ja ylempi osa voidaan avata ja sulkea sähkötoimisesti, joten tavaratilan kuormaaminen ja kuorman purkaminen on äärettömän vaivatonta. Comfort Access -järjestelmän yhteydessä takaluukun avaamiseen riittää jalan heilauttaminen takapuskurin alla. Tavaratilapaketti varmistaa hyvän järjestyksen ja turvallisuuden: Takaluukun avaamisen myötä tavaratilan sähkötoiminen peite avautuu myös, ja napin painalluksella peite kätkeytyy tavaratilan välipohjan alle. Integroidut liuku- ja liukuestekiskot pitävät tavarat ajon aikana turvallisesti paikallaan.

BMW X5 Exclusive Edition alkaen 85.012,79 €. Autoveroton hinta 64 860 €, arvioitu autovero 20.347,33 €, toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 1.395 €/kk, käyttöetu 1.245 €/kk. EU-yhd. kulutus 5,6 l/100 km, CO2-päästöt 146 g/km. (X5 xDrive25d A Exclusive Edition). Ajotietokoneen kieli suomi.

VARAA KOEAJO

 

YLELLINEN BMW 3-SARJAN BUSINESS EXCLUSIVE. ASIAKASETUSI NYT JOPA 10.555 €*.

BMW 3-sarja

YLELLINEN BMW 3-SARJAN BUSINESS EXCLUSIVE.

ASIAKASETUSI NYT JOPA 10.555 €*.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/420i sekä 320d/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

BMW 3-sarjan Touring Business Exclusive -mallit saat 1.1.2018 alkaen samaan hintaan kuin 3-sarjan Sedan Business Exclusive -mallit.

 • Automaattivaihteisto (automaattimallien yhteydessä (A))
 • xDrive-neliveto (veloituksetta malleihin 320i/320d)
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) taakse
 • Nahkaverhoillut urheiluistuimet
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • Ohjauspyörän lämmitys
 • LED-ajovalot

= 0 €.

BMW 318i A Business Exclusive alkaen 42.993,46 €. Autoveroton hinta 33.650 €,
arvioitu autovero 8.743,46 €, toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 795 €/kk, käyttöetu 645 €/kk. EU-yhd. kulutus 5,9 l/100 km, CO2-päästöt 134 g/km.
BMW 320i A xDrive Touring Business Exclusive 43.976,08 €. Autoveroton hinta 32.630 €, arvioitu autovero 10.746,08 €, sis. toimituskulut 600 €. EU-yhd. kulutus 6,6 l/100 km, CO2-päästöt 151 g/km. *Verrattuna Business-malliin. Ajotietokoneen kieli suomi. Kuvan autot erikoisvarustein.

VARAA KOEAJO

 

BMW 225xe CHARGED EDITION.

BMW 225xe ACTIVE TOURER
CHARGED EDITION ALKAEN 39.734 €.

Aivan kuin elämä kaupungissa, BMW 2-sarjan Active Tourer on täynnä energiaa. Se kiihdyttää arkesi ja ideasi
6,7 sekunnissa nollasta sataan. Nyt saatavilla Charged Edition, joka tarjoaa suosituimmat lisävarusteet vakiovarusteiden
lisäksi, mm. pikalatauskaapelin. Nyt myös BMW Wallbox -pikalatausasema vain 990 € (sis. Alv). Tervetuloa koeajamaan.

BMW 225xe Charged Edition -varustelu:

 • Automaattivaihteisto (6-vaihteinen)
 • LED-ajovalot
 • Monitoimisäätimet ohjauspyörään
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta, taakse
 • Takaluukun automatiikka
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Keskikyynernoja edessä, säädettävä

Korkealle, tehokkaasti: Plug-in-Hybrid -autolle on ominaista erinomaisen tehokas voimansiirtokonsepti. Sen keskeisimpiä osia ovat keulan polttomoottori ja taka-akselin tuntumaan sijoitettu sähkömoottori. Kumpikin niistä saa Plug-in-Hybrid -auton liikkeelle ajotilanteesta ja lataustilasta riippuen joko erikseen tai yhdessä. Kun vain polttomoottori on käynnissä, vetävä voima ohjataan etupyörille. Sähkömoottori puolestaan käyttää takapyöriä. Näin BMW 225xe iPerformance Active Tourerista tulee tietyissä tilanteissa xDrive-järjestelmällä varustettu BMW.

BMW 225xe A Charged Edition alkaen 39.733,13 €. Autoveroton hinta 37.550 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.583,13 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 62 g/km ja kulutus 2,8 l/100 km. Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW 225xe A Charged Edition). Kuvan auto erikoisvarustein.

VARAA KOEAJO

 

UUSI BMW i3 120 Ah -TÄYSSÄHKÖAUTO. 30 % PIDEMPI TOIMINTAMATKA.

BMW i3 - 120 Ah -TÄYSSÄHKÖAUTO.
30 % PIDEMPI TOIMINTAMATKA

Uusi BMW i3 tarjoaa vakuuttavan 310 kilometrin toimintamatkan. Entistäkin suorituskykyisempi 120 Ah akku tarjoaa tehokkaalle sähkömoottorille nyt aikaisempaa pitkäkestoisempaa virtaa. Sinulle se tarkoittaa enemmän sähköllä ajamisen iloa.
 
Nyt saat BMW i3 120 Ah Charged Edition -malliin 2.000 euron hankintaedun ja Charged Edition -paketin, pikalatausmahdollisuuden sekä Wallbox -pikalatausaseman, ja pikalatauskaapelin julkisiin latausasemiin
(asiakasetusi 3.690 €)

BMW i3 Charged Edition alkaen 42.299,88 €. Autoveroton hinta 42.590€, toimituskulut 600 €, valtion hankintatuki* 2.000 €, arvioitu autovero 1109,88 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä energiankulutuksella 15,2 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Vapaa autoetu 710 €/kk, käyttöetu 665 €/kk. (BMW i3 120 Ah Charged Edition.) Kuvan auto erikoisvarustein. *Valtion hankintatuki myönnetään autolle, jonka kokonaishinta on enintään 50.000 €.
 

BMW X6 Exclusive edition Hinnat alkaen 109.608,68 € (X6 xDrive30d A Exclusive Edition).

BMW X6 EXCLUSIVE EDITION.

Paras pääosan esittäjä: BMW X6. Energisen läsnäolonsa ansiosta tämä Sports Activity Coupé herättää huomiota kaikkialla. Missä roolissa se esiintyy, sen päätät Sinä. Design Pure Extravagance -varustepaketti on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia. M Sport -paketti puolestaan saa BMW X6:n näyttämään entistä atleettisemmalta. BMW Individual -varusteet taas tuovat autoon ainutlaatuista luksusta. Voit yksilöidä autoa myös alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

Exclusive Edition -varusteet:

 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Urheiluistuimet edessä
 • Etuistuinten sähkösäätö
 • Navigointijärjestelmä Professional

Pure Extravagance -varustepakettien ansiosta BMW X6 -mallin itsenäisen luonteen tunnistaa heti − katselukulmasta riippumatta. Sen varmistavat mm. ylelliset Cerium Grey -väriset yksityiskohdat, ulkopuolen tarkat geometriset muodot ja jäähdyttimen BMW-säleikkö. Sisätilassa tämä tunnelma jatkuu laadukkaiden väri- ja materiaaliyhdistelmien muodossa.

Pure Extravagance -ulkovarustepaketti.

Pure Extravagance -ulkovarustepaketti tekee BMW X6 -mallin ulkonäöstä vieläkin tyylikkäämmän. Voimakkaat 20" kevytmetallivanteet 597 V-spoke luovat vahvan korostuksen. Pilarien katteet ja peilikolmio ovat korkeakiiltoisen mustat, kun taas lukuisat yksityiskohdat sivulasien kehyksistä ja ulkopeilin koteloista aina BMW-jäähdyttimen säleikköön ja takaluukun tehostukseen on toteutettu värillä Cerium Grey, joka korostaa väkevän crossover-mallin olemusta. Myös kaikkien ovien kynnyslistat sopivat pinnaltaan ja väriltään kokonaisuuteen, edessä ne ovat valaistut ja BMW tekstilogon koristamat. Alumiiniset astinlaudat ja optinen jaloteräksinen alleajosuoja edessä ja takana, jotka myös ovat väriltään Cerium Grey, ovat muotoilullinen viittaus Offroad-segmenttiin. LED-tekniikkaa hyödyntävien hightech-sumuvalojen värilämpötila muistuttaa päivänvaloa. Vaihtoehtoisesti on tarjolla monenlaisia kevytmetallivanteita, joiden koko on 19'' tai 20''.

Pure Extravagance -sisävarustepaketti

Pure Extravagance -sisävarustepaketti luo BMW X6 -mallin sisätilaan erityisen ylellisen ilmapiirin. Heti kun avaat etuovet, katse havaitsee valaistut, BMW-tekstilogon koristamat kynnyslistat. Huippuluokan tyylikkyyttä huokuvat ylelliset, laajennetut kaksiväriset Ivory White/Black-nahkaverhoilut ja harmaat kontrastiompeleet. Myös ovipaneelit ovat saaneet sopivat Walknappa-nahkaverhoilut Black. Kojelaudan alaosan väri on Ivory White, ja jalopuiset American Oak -sisäkoristelistat luovat harmonisen, laadukkaaseen nahkaan sointuvan korostuksen.
Sisäkoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla jalopuuversiot Fineline Pure pintakuvioitu, Fineline Stripe tai Poplar Grain sekä alumiini hienohiottu ja BMW Individual -versioista jalopuumalli Ash Vulcano Brown, jalopuumalli Sen Light Brown tai Piano Finish Black. BMW-auton ulkopuolellakaan huipputyylikäs Pure Extravagance -sisätila ei pääse unohtumaan, sillä siitä muistuttaa ylellinen auton avain, jossa on näppäimet ja koristeosa Pearl Chrome. Pure Extravagance -sisävarustepaketti voidaan yhdistää upeasti M Sport -pakettiin.

Exclusive Edition -varustelun saat BMW X6 -malleihin ilman lisähintaa. Hinnat alkaen 109.608,68 € (X6 xDrive30d A Exclusive Edition).

 

BMW 1-sarja esittelyssä

BMW 1-sarja

Se tekee vaikutuksen. Se on hauska. Sen huomaa heti. Urheilullisen muotoilunsa, dynaamisten ajo-ominaisuuksiensa ja täydellisen verkottuneisuutensa ansiosta uusi Urban Hero valloittaa sydämet myrskyisästi. Se pääsee nopeasti vauhtiin ja liikkuu myös verkossa rivakasti – joten se selviää mistä tahansa haasteesta. Se on se pieni ero, joka merkitsee niin paljon.

Automatic Edition.

Saat kampanjaetuna automaattivaihteiston uuteen BMW 1-sarjaan ilman lisähintaa. Kysy lisää BMW-myyjiltämme!

Muotoilu

Ulkoa dynaaminen. Sisältä ylellinen. Jännittävä muotoilu edustaa äärimmäistä urheilullisuutta, voimakasta dynamiikkaa ja aitoa ajamisen iloa. Progressiivisten linjojensa, atleettisen muotokielensä ja laadukkaiden varusteidensa ansiosta BMW 1-sarja sopii täydellisesti urbaaniin elämäntapaan. Se saa päät kääntymään ja vetää katseet puoleensa.

BMW 1-sarjan keula, sen näyttävä kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö ja kookkaat ilmanottoaukot kertovat väkevästä atleettisuudesta ja pitelemättömistä menohaluista. Matalat ajovalot korostavat urheilullista luonnetta entisestään. Jo vakiovanteet tarjoavat dynaamisen ulkonäön ja erinomaisen pidon. Samoin kuin lisävarusteiset, vieläkin urheilullisemmat 18" kevytmetallivanteet 719 M Jet Black, joihin on saatavilla M Sport -jarrut ja siniset jarrusatulat.
Perä ihastuttaa urheilullisiksi muotoilluilla pyöränkoteloilla, näyttävällä puskurilla ja luonteikkailla, L-kirjaimen muotoisilla LED-takavaloilla. Vielä lisää dynamiikkaa tuovat mustakromatut pakoputken päät, jotka kuuluvat BMW M140i ja Business M Sport -mallien vakiovarusteisiin.

Ajodynamiikka ja tehokkuus

Innostavan urheilullinen. Kulutuksen suhteen rauhallinen. Vahvasti vääntävillä ja kierrosherkillä turbomoottoreillaan BMW 1-sarja takaa temperamenttiset ja uskomattoman ketteräliikkeiset ajohetket. Etenkin yhdessä lisävarusteisten adaptiivisen M alustan ja mukautuvan sport-ohjaustehostuksen kanssa. Olitpa liikkeellä kaupungissa, maantiellä tai moottoritiellä. Ja tehokaskin se on: ECO PRO -tilassa auton polttonesteen tarve on ällistyttävän vähäinen, joten huoltoasemalle voi mennä levollisin mielin.

Esittelyssä BMW 1-sarja

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA BMW-VALIKOIMASTAMME