Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Dacia kampanjat

Ajankohtaiset Dacia kampanjat

Kattavasti varusteltu järkimaasturi - Dacia Duster

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Kattavasti varusteltu järkimaasturi – Go Duster.

Täysin uudessa Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan.

Valitse etuveto tai neliveto – 21 cm:n maavaralla varustettu Duster kulkee mainiosti niin kylällä ja kaupungissa kuin maastossakin. Uusi Duster tarjoaa entistä enemmän mukavuutta ja turvallisuutta, ja tietysti reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Nyt saatavilla uusi SCe 115 -bensiinimoottori, myös nelivetona. Go Duster!

 

VARAA KOEAJO

 

Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x2 Access, 15 999 €. Neliveto alkaen: Duster SCe 115 4x4 Comfort, 20 599 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Duster SCe -malliston CO2-päästöt 152–190 g/km, WLTP-yhd.5,8–8,4 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Dacia Duster

 

Uusi Dacia Duster kunnioittaa Dusterin jo omistavia asiakkaita

Vaikka auto on kokonaan uusi, se ei tee nykyisistä Dustereista yhdessä yössä vanhanaikaisia. Huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin. Renault-konsernin pääjohtaja Carlos Ghosn kertoi olevansa hämmästynyt siitä, ettei Dusterille ole tullut kilpailijoita. Kommentille on hyvät perusteet, sillä suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Auton korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusia, mutta siitä huolimatta vanha malli ei näytä vanhanaikaiselta. Uuden Dusterin linjat ovat tarkkaan harkitut. Se on entistä jykevämmän näköinen ja autosta huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

Ulkoasu

Uusi Dacia Duster on nyt linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Pienillä yksityiskohdilla korostetaan auton maasturimaisuutta. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan uuden muotoilun ansioista Duster näyttää aiempaa leveämmältä. Uudet etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on entistä suojaavampi. Dusterin takavalot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle.

Sisätilat - mukavuutta ja ergonomiaa

Uudessa Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyväisyys liikenteeseen on erinomainen. Istuimet ja niiden materiaali on uudistettu tyylikkäästi. Matkustamo on päivitetty entistä mukavammaksi, mikä tekee Dusterista käytännöllisemmän sekä arjen ajoissa että vapaa-ajan vietossa.

Uuteen Dusteriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla viimeistelet autosi itsesi näköiseksi. Dusteriin on saatavilla mm. turvakaari, astinlaudat, lisäkattovalot, kromatut putkisarjat, ovilistat ja lokasuojien levikkeet, valaistut kynnyslistat, tekstiilimatot, integroitu liikennekamera tallennusmahdollisuudella, 180° etukamera sekä tehdasasenteinen MultiView-kamera, jonka kuvan auton edestä, takaa ja sivuilta näet navigointinäytössä...

 

KATSO LISÄÄ DACIA-MALLISTOSTAMME

 

Huippuvarusteltu crossover - Dacia Sandero Stepway

Huippuvarusteltu crossover - Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepwayn tyyli, ajettavuus, kattava vakiovarustelu ja maasturiluokan 20,7 cm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Sandero Stepwayssä on vakiona mm. ilmastointi, suomenkielinen navigaattori, vakionopeudensäädin ja peruutustutka. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Sisätilat

Dacia Sanderon mukavat sisätilat houkuttelevat. Laadukkaat istuinverhoilut materiaaleineen ja kuviointeineen antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, nelipuolainen ohjauspyörä kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat täysin kojelaudan kokonaisuuteen*. Tilavassa Sanderossa on reilusti käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa ja ovissa, hansikaslokero, mukitelineet, lehtitaskut selkänojissa, puhelintasku matkustajan istuimen selkänojan sivussa ja pulloteline takana keskikonsolissa. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

Uudistuneessa ja tilavassa Sanderossa on lisätty entisestään käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, ovissa säilytyslokerot, selkänojissa lehtitaskut, matkustajan istuimen selkänojan sivussa puhelintasku ja keskikonsolin sivussa verkkotasku pienille esineille ja uudistuneessa keskikonsolissa on pulloteline takana. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Uudistuneessa Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

Dacia Sandero -mallisto alkaen 9 999 €. Dacia Sandero Stepway -mallisto alkaen 13 999 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Dacia Sandero -malliston CO2-päästöt 126–167 g/km. WLTP-yhd. 4,8–7,4 l/100 km. Kuvan autot erikoisvarustein.

 

Markkinoiden edullisin cross country - Dacia Logan MCV Stepway

Vihdoin varustelu, tilat ja hinta kohtaavat! Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, XXL-koon tavaratila, Media Nav -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruutustutka, vakionopeudensäädin, ilmastointi ja kattokaiteet. Nämä kaikki siis vakiona tällä hinnalla – sisältää myös toimituskulut! Tervetuloa tutustumaan!

Dacia Logan MCV -mallisto alk. 10 999 €. Dacia Logan MCV Stepway -mallisto alk. 14 999 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Dacia Logan MCV -malliston CO2-päästöt 120–167 g/km. WLTP-yhd. 4,6–7,4 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Uudistuneen muotoilunsa ansiosta uusi Dacia Logan MCV on auto, jota on yhtä mukava katsella kuin ajaa. Tyylikkäisiin uutuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa uudet alumiinivanteet, etusumuvalot, entistä näyttävämpi etumaski ja uudistetut kattokaiteet. Niiden ansiosta Dacia Logan MCV:n ilme on entistäkin modernimpi ja dynaamisempi. Ihastut siihen taatusti ensi silmäyksellä. Tilavassa ja muunneltavassa matkustamossa on viisi reilunkokoista istumapaikkaa ja tavaratilan tilavuus on 573 litraa ja takapenkit alas taitettuina peräti 1 518 litraa.

Uusi Dacia Logan MCV Stepway – vihdoin maavara, tilat ja hinta kohtaavat! Uudessa vetovoimaisessa Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, tummanharmaat muotovanteet, XXL-koon tavaratila, Media Nav -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruutustutka, vakionopeudensäädin, miellyttävän tuntuinen ja tyylikäs Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, kattokaiteet, kromatut puskureiden alaosat, leveämmät mustat rengaskoteloiden kaaret ja kynnyslistat. Nämä kaikki siis vakiona!

Kuten kaikissa Dacia-ajoneuvoissa, myös Logan MCV ja Logan MCV Stepwayssä on 3 vuoden tai 100 000 km:n* takuu. Takuun voimassaolon aikana on veloituksetta käytössä lisäturvana myös 24 h Tiepalvelu. Modernien moottoreiden ja ECO-ajotoiminnon ansiosta uusi Logan MCV ja Logan MCV Stepway ovat polttoainetaloudellisia ja tarkkoja myös CO2-päästöjen suhteen. Taloudellinen, lujatekoinen ja hinnaltaan edullinen – Dacia Logan MCV:stä ja Dacia Logan MCV Stepwaystä saat pitkän, yhteisen tien kulkijan!

* Sen mukaan, kumpi ehdoista täyttyy ensin.

Tavaratilan koko: XXL – Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen (ja vähän ylimääräistäkin) 

Joissain elämäntilanteissa tarvitset enemmän tilaa: kun autat kavereita muutossa, viet koiran lenkille vähän kauemmas kotoa, kuljetat polkupyörät mukana lomalle… Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn tavaratilat on suunniteltu monenlaisia kuljetustarpeita varten. Kun ajoneuvon viisi istumapaikkaa on käytössä, tavaratilan tilavuus on 573 litraa, mikä riittää reilusti arkipäivän tarpeisiin.

Tarvitsetko vielä enemmän lastaustilaa? Tavaratilaa saadaan jopa 1 518 litraa, kun käytössä on kaksi istumapaikkaa. Pitkien ja tilaa vievien tavaroiden kuljetus onnistuu myös! Logan MCV:n ja Logan MCV Stepwayn suuret sisämitat ja käytännöllinen muunneltavuus tekevät autostasi hyvän yhteistyökumppanin moneen menoon.

Tilaa riittää: ole matkalla kuin kotonasi.

Dacia Logan MCV:ssä ja Logan MCV Stepwayssä on tilaa myös isommalle perheelle. Viidellä mukavalla ja reilunkokoisella istumapaikalla jokainen matkustaja tuntee olevansa kotonaan. Tällainen on todellinen perheauto! Avarat sisätilat, matkustamon värit ja materiaalit sekä käytännölliset säilytystilat tasapuolisesti jokaiselle matkustajalle… Logan MCV -perhefarmarissa ja Logan MCV Stepway cross country tilafarmarissa viihtyvät kaikki. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan mukavuuteen monipuolisten istuinsäätöjen ja ohjauspyörän korkeussäädön avulla*. Ajoitpa sitten lyhyen työmatkan, pitkän etapin lomalle, retkelle tai minne vain – jokainen matka on nautinto!

Turvallisuutta, luotettavuutta ja taloudellisuutta.

Turvallisuutesi on meille aina etusijalla, joten emme ole tinkineet Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden varustelusta. Vahvistettu korirakenne antaa matkustajille parhaan mahdollisen suojan. Hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut lukkiutumattomat ABS-jarrut, ESC-ajovakaudenhallintajärjestelmä ja ASR-luistonestojärjestelmä takaavat tehokkaan jarrutuksen ja parantavat ajovakautta. Varusteluun kuuluvat myös etu- ja sivuturvatyynyt, mäkilähtöavustin ja peruutustutka, turvaistuimen ISOFIX-kiinnikkeet takaistuimen reunapaikoilla, molemmilla etuistuimilla ja takapenkin kaikilla istuinpaikoilla on 3-pisteturvavyöt. Näiden ominaisuuksien ansiosta matkasi taittuu aina turvallisesti ja huolettomasti.

Dacia Logan MCV Hinta alkaen vain 11 399 €