Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Renault kampanjat - Ajankohtaista Wetterillä

Ajankohtaiset Renault kampanjat

Renault yksityisleasing tarjoaa nyt houkuttelevan tavan hankkia auto!

Älä mene naimisiin autosi kanssa.

Miksi ostaisin auton, kun voin nyt tehdä Renault-yksityisleasing -sopimuksen?

 • Saan uuden auton käyttööni edullisesti ja ilman käsirahaa
 • Autoliike ostaa halutessani nykyisen autoni käypään hintaan
 • Jätän huolen uuden auton jälleenmyyntiarvosta taakseni
 • Käytän autoa sopimuskauden (2-4 vuotta), jonka jälkeen voin palauttaa sen tai lunastaa omaksi

Tee Renault yksityisleasing -sopimus! Ei käsirahaa, ei riskiä.

Alk. Clio Hatchback 179 €/kk tai Clio farmari 199 €/kk, 48 kk/40 tkm.

Sopimus on mahdollista tehdä 24, 36 tai 48 kuukaudeksi ja kilometrit sopimuksen mukaan 10, 15 tai 20 tkm / vuosi. Ensimmäinen sarja talvirenkaita sisältyy hintaan. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten huollot, vakuutukset ja käyttömaksut, eivät kuulu hintaan. Yksityisleasing-palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy.

 • CLIO Hatchback TCe 90 Zen, 16 990 € NYT 15 990 €
 • CLIO Sport Tourer TCe 90 Zen, 18 090 € NYT 17 090 €

Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.

Clio TCe 90 Zen -kampanjamalli on 90-hevosvoimaisella turbomoottorilla varustettu ja siinä on erittäin kattava vakiovarustelu mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin…

 

LUE LISÄÄ

 

Nyt automaatti manuaalin hinnalla ja rahoituskorko 0 %, ilman muita kuluja*

Renault Kadjar

Nyt automaatti manuaalin hinnalla ja rahoituskorko 0 %, ilman muita kuluja*

Esim. Kadjar TCe 140 EDC7-aut Zen, 29 490 € NYT 27 590 €
Esim. Kadjar TCe 160 EDC7-aut Bose, 34 390 € NYT 32 490 €

Kolme vuotta sitten esitelty Renault Kadjar nousi nopeasti yhdeksi suosituimmista autoista luokassaan, sillä niitä on myyty viidessäkymmenessä maassa lähes puoli miljoonaa kappaletta. Kadjar on saanut erityisesti kiitosta kauniista linjoistaan.

Uudistuksen yhteydessä Kadjarin korin päälinjat on säilytetty ennallaan, mutta edestä katsottuna se näyttää aiempaa leveämmältä. Etuvalojen C-muoto on aiempaa selkeämpi ja niihin on nyt integroitu myös vilkut ja päiväajovalot. Bose-varustetasossa niin ajo- kuin sumuvalot toimivat LEDeillä. Kadjarin tyylikkäitä linjoja korostetaan uudistuksen myötä entistä runsaammalla kromin käytöllä korissa.

Kadjarin sisätilat ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta niin medialta kuin omistajilta. Uudistuksen yhteydessä on keskitetty laadun parantamiseen entisestään. Työn tulokset näkyvät ja tuntuvat pienissä yksityiskohdissa, kuten osien sovituksessa ja materiaaleissa.

Kojelaudassa on uusi kosketusnäyttö, joka on helppolukuisempi aiempaa kirkkaamman näytön ansiosta. Tietoviihdejärjestelmän käyttöpääte istuu kojelautaan saumattomasti, mikä antaa tyylikkään vaikutelman. Muita parannuksia ovat ilmastointilaitteen entistä ergonomisemmat ja modernimmat kytkimet.

Suurin ero aiempaan on uudistuneessa Kadjarissa konepellin alla. Sieltä löytyvät täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: auton hinta 27 590, vaihtoauto/käsiraha 7 600, rahoitettava osuus 19 990 (maks. 20 000, sis. perustamiskulun 0), rahoitusaika max. 60 kk, poikkeava viimeinen erä 2 300, käsittelymaksu 0 /erä, korko 0 %, kk-erä 299,83. Todellinen vuosikorko 0 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 19 990. Auton todellinen luottohinta yhteensä 27 590. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa. Kampanja on voimassa yksityishenkilöille 31.5.2019 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Mallisto alkaen TCe 140 Life 25 590 €. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Katso video: Uusi Renault KADJAR

 

Suurin ero aiempaan on uudistuneessa Kadjarissa konepellin alla. Sieltä löytyvät täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel. Bensiinimoottori on Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin yhdessä Daimlerin kanssa kehittämä.

Valittavana ovat TCe 140 ja TCe 160, jotka toimivat hienostuneen värinättömästi. Ajaminen on helppoa ja vaihtamistarve vähäinen, sillä 103 ja 118 kilowattia (140 ja 160 hevosvoimaa) kehittävät moottorit antavat suuren tehonsa lisäksi muhkean vääntömomentin jo alhaisilla käyntinopeuksilla. Vaihtamistarpeen saa nollattua valitsemalla 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston, jonka saa uudistuneen Kadjarin myynnin alkaessa veloituksetta.

Suomeen Renault Kadjaria tuodaan vain hyvällä Zen-varustelulla tai vielä täydellisemmällä Bose-varustelulla. Kaikissa meillä myytävissä uudistuneissa Kadjareissa on vähintään 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit, automaattinen kaksialueilmastointi, automaattiset valot ja kaukovaloavustin, kaistavahti, sähkötoimisesti korin myötäisiksi taittuvat sivupeilit ja älyavain.

 

Renault Megane

Nyt automaatti manuaalin hinnalla ja rahoituskorko 0 % ilman muita kuluja*!

Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat ja selväpiirteiset valot, jotka houkuttelevat istumaan ohjauspyörän taakse ja palaamaan todellisen ajonautinnon pariin. Pelkkä tunteen kuvailu ei ole mitään. Se on koettava. 

LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava.

Myös Meganessa on nyt täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

 • Esim. Megane Hatchback TCe 140 EDC7-aut Zen, 25 290 €, NYT 23 290 €
 • Esim. Megane Sport Tourer TCe 140 EDC7-aut Zen, 26 790 €, NYT 24 790 €

 

Katso video: Uusi Renault MEGANE | Muotoilun dynamiikkaa ja uutta teknologiaa

 

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: auton hinta 23 290, vaihtoauto/käsiraha 6 500, rahoitettava osuus 16 790 (maks. 20 000, sis. perustamiskulun 0), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 0 /erä, korko 0 %, kk-erä 279,83. Todellinen vuosikorko 0 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 16 790. Auton todellinen luottohinta yhteensä 23 290. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa. 
Kampanja on voimassa yksityishenkilöille 31.5.2019 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.

 


Renault Captur – kompaktien katumaasturien ykkönen

Captur-etusi nyt lähes 2 700 € - lisäksi rahoituskorko 0% + kulut!

Renault CAPTUR TCe 90 Zen ja CAPTUR TCe 150 EDC-aut Zen -malleihin kaksivärimaalaus, peruutustutkapaketti ja talvirenkaat kevytmetallivantein nyt veloituksetta. Captur-etusi lähes 2 700 €.

Värivaihtoehdot:

 • Atacama oranssi mustalla katolla
 • Flamme punainen mustalla katolla
 • Helmiäisvalkoinen mustalla katolla
 • Ocean sininen mustalla katolla
 • Platine harmaa mustalla katolla
 • Tumman harmaa mustalla katolla

Saatavilla nyt myös 150 hv automaattina!

 • CAPTUR TCe 90 Zen, 19 390 €
 • CAPTUR TCe 150 EDC-aut Zen, 22 390 €

 

Uudistunut Captur on kaunis, ketterä, dynaaminen ja tyylikäs, niin sisältä kuin ulkoa. Renaultin parasta osaamista muotoilun, mukavuuden ja varustelun suhteen. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille. Kyytiin mahtuu!

Jäähdyttäjän säleikkö on muutettu tyyliltään yhtäläiseksi uusimpien Renault-mallien kanssa ja siihen on lisätty kromilista. Capturin kuulumista katumaasturien luokkaan korostetaan entistä näyttävämmillä alleajosuojilla etu- ja takapuskurissa. Capturiin on nyt saatavilla myös kiinteä lasikattoikkuna, mikä lisää sisätilojen valoisuutta.

 

Katso video: UUSI RENAULT CAPTUR

 

Valmis seikkailuun

Tyylikkäät ajovaloyksiköt korostavat Capturin yksilöllistä ulkonäköä. Yksi Capturin menestyksen tukijaloista on ollut mahdollisuus kaksivärisyyteen. Nyt vaihtoehtoja on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on 20. Renault Captur on samalla kertaa jykevä, mutta kevyt ja sen virtaviivainen ja hienostunut ulkomuoto kätkee sisälleen tilavan matkustamon. Rakenteen, korkean maavaran, suurikokoisten pyörien ja helmasuojusten ansiosta Captur sopii moneen käyttöön. Avara ja valoisa matkustamo, tyylikäät verhoilun väriyhdistelmät, ergonominen kojelauta… Captur palveluksessasi!

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi muodostuneet C-muotoiset ledipäiväajovalot. Parhaiten varustelluissa malleissa on lediajovalot, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.

AJOAVUSTIMET JA TURVALLISUUS

Captur on entistä mukavampi ajaa ja käsitellä, sillä siihen on saatavissa nyt muun muassa katvealueen valvontajärjestelmä. Pysäköintiä helpottaa se, että pysäköintitutkan saa nyt myös eteen ja valittavissa on peruutuskamera. Mikäli haluaa päästä vielä vähemmällä, voi hankkia Easy Park aktiivisen pysäköintiavustimen, joka etsii pysäköintipaikan ja ohjaa siihen automaattisesti. Capturilla ajat turvallisesti.

Turvallisuus
Uudessa Renault Capturissa matkustajia suojaavat auton etuosan etu- ja sivuturvatyynyt. Takapenkillä Isofix-kiinnitysjärjestelmä pitää turvaistuimet luotettavasti paikoillaan.

Lisäkaarrevalot
Kun ajat kaarteessa, kaarteen puoleinen sumuvalo syttyy automaattisesti näkökentän laajentamiseksi.

Aktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

Sokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.

Mäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

VARAA KOEAJO

 

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.
Rahoitusesimerkki Renault Captur TCe 90 Zen: auton hinta 19990,13 €, käsiraha 5000 €, rahoitettava osuus 15189,13 €, avausmaksu 199 €, sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 16 €, korko 0 %, kk-erä 199,65 €, viimeinen suurempi erä 2150 €. Todellinen vuosikorko 2,61 %. Luottokustannukset yht. 1351€, luotto ja luottokustannukset yhteensä 16540,13€. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gerbhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 31.5.2019 saakka. 
 

 

Renault Clio TCe 90 Zen nyt 15 990 €!

Lisäksi talvirenkaat veloituksetta sekä rahoituskorko 0% + kulut.

Renault Clio on kokoluokkansa ostetuin auto Euroopassa. Persoonallinen ja moderni Renault Clio herättää intohimoisia tunteita. Sen aistilliset muodot, rohkeat kaaret ja pokkaukset, sekä muotokielen vahva voima viettelevät urheilullisella olemuksellaan. Clio on moderni kaikkia yksityiskohtia myöten.

Hyödynnä etusi heti.

 • CLIO Hatchback TCE 90 Zen, 16 990 € NYT 15 990 €
 • CLIO Sport Touret TCe 90 Zen, 18 090 € NYT 17 090 €

Nyt lisäksi talvirenkaat veloituksetta! Kokonaisetusi 1 990 €.

Uuden mittaustavan (WLTP) mukaisesti CO2 134 g/km, yhd. kulutus 6,0 l/100 km.

 

Katso video: Uusi Renault Clio ulkonäkö

 

VARAA KOEAJO

 

Kampanja on voimassa 31.5.2019 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.
Rahoitusesimerkki Renault Clio Tce 90 Zen: auton hinta 15990 €, käsiraha 5000 €, rahoitettava osuus 11189 €, avausmaksu 199 €, sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 16 €, korko 0 %, kk-erä 128,55 €, viimeinen suurempi erä 3198 €. Todellinen vuosikorko 3,16 %. Luottokustannukset yht. 1 351€, luotto ja luottokustannukset yhteensä 12540€. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gerbhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 31.5.2019 saakka. 

 

Renault Talisman, Espace, Koleos ja Grand Scenic - nyt talvirenkaat veloituksetta!

Renault Talisman-, Espace-, Koleos ja Grand Scenic -malleihin nyt talvirenkaat veloituksetta! Kampanja on voimassa yksityishenkilöille 31.5.2019 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Rekisteröinti 30.6.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

KATSO LISÄÄ

 

Renault ZOE -sähköautoon saat nyt 2 000 € hankintatuen!

Euroopan myydyin sähköauto nyt poikkeuksellisin eduin

Uusi Renault Zoe on yksinkertaisesti vallankumouksellinen sähköauto: 300 km*, 100 % sähköä, CO2 0 g/km. Sähköauton hankkiminen on tänä vuonna edullisempaa kuin aiemmin. Olet yksityishenkilönä oikeutettu valtion sähköauton 2 000 € hankintatukeen. Tämä 2 000 €:n tuki on hyödynnettävissä myös silloin, kun vuokraat auton vähintään 3 vuoden sopimuksella. Nyt on siis oivallinen aika hankkia uusi Renault ZOE -sähköauto. Pitkän toimintamatkan Reunalt ZOE on saatavilla toimitukseen Suomen markkinoilla nyt lyhyelläkin toimitusajalla eikä vasta tulevaisuudessa.

ZOE R90 -moottorilla - hankintatuki nyt tuplana!

ZOE R90 Z.E. 40 Life, 29 990 €, hinta sis. toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €

ZOE R90 Z.E. 40 Intens, 31 990 €, hinta sis. toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €

Autoja vain rajattu erä!

 

Katso video: Renault ZOE

 

Kampanja on voimassa erään autoja yksityishenkilöille 31.5.2019 mennessä tehtyihinuusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

 

Nyt koko Renault tavara-automallistoon rahoituskorko 0 % - ei muita kuluja!

Tarjous ei koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Huippuvarusteltu Renault Navi Edition -mallisto!

Trafic Navi Edition -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

Master Navi Edition -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km.

Rahoitusesimerkki: Trafic dCi 125 TwinTurbo L1H1 5,2 m3 Navi Edition, 33 190 €, vaihtoauto/käsiraha 15 200 €, rahoitettava osuus 17 890 € (sis. perustamiskulun 0 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 0,0 %, kk-erä 299,83€. Todellinen vuosikorko 0,00 %. Luoton (17 890 €) ja luottokustannusten (0,00 €) yhteissumma 17 890 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 33 190 €. Rahoituksen tarjoaa LähiTapiola Rahoitus Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen