Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Renault kampanjat - Ajankohtaista Wetterillä

Ajankohtaiset Renault kampanjat

Syyskuun Renault huippuedut Wetterillä

Renault CLIO - Sport Tourer farmari huippueduin - nyt 14 990 € 18 090 €

Clio TCe 90 Fete on turbomoottorilla ja erittäin kattavasti varusteltu; mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin, 16" muotovanteet, led-päiväajovalot...

CLIO Sport Tourer -farmari TCe 90 Fete nyt 14 990 €. WLTP CO2 134 g/km, yhd. kulutus 6,0 l/100km.

 

Renault CAPTUR - tyylikäs kaksivärinen crossover - nyt 18 990 € 19 990 €

 • Kampanjamallin hinnan alennus -1 000 €
 • Kaksivärimaalaus 0 €
 • Peruutustutkapaketti 0 €
 • Captur-etusi lähes 2 500 €

TCe 90 Fete 18 990 €. WLTP CO2 139 g/km, yhd. kulutus 6,2 l/100 km. Captur TCe 150 EDC-aut Fete 21 990 €. WLTP CO2 146 g/km, yhd. kulutus 6,4 l/100 km.

 

Uusi Renault KADJAR - koko perheen katumaasturi - nyt automaatti 17 990 € 29 890 €

Nyt huippueduin:

 • Automaattivaihteisto 0 €
 • Talvirengaspaketti 0 €
 • Kadjar-etu yhteensä 3 700 €

Esim. TCe 140 EDC7-aut Zen 27 990 €. WLTP CO2 148 g/km, yhd. kulutus 6,5 l/100 km.

 

VARAA KOEAJO

 

Kampanjat on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 15.12.2019 mennessä. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinta sis. toimituskulut 600 €.

 

Renault Clio Fête

Sport Tourer -farmari huippueduin

Kampanjamallin paluu. Clio TCe 90 Fête on turbomoottorilla ja erittäin kattavasti varusteltu; mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtö- avustin,16” muotovanteet, led-päiväajovalot…

 • Renault CLIO Hatchback TCe 90 Fête, 16 990 € NYT 13 990 €
 • Renault CLIO Sport Tourer TCe 90 Fête, 18 090 € NYT 14 990 €

 

Katso video: Uusi Renault Clio ulkonäkö

 

VARAA KOEAJO

 

Uuden mittaustavan (WLTP) mukaisesti CO2 134 g/km, yhd. kulutus 6,0 l/100 km.
Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 15.12.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvan auto erikoisvarustein. Autoja saatavilla rajoitettu erä.

 


Renault Captur – tyylikäs cross-over 199 €/kk*

Captur-etusi nyt lähes 2 500 € - autoja saatavilla heti toimitukseen!

Renault Captur - tyylikäs crossover. Fete -erikoismalli on erittäin hyvin varusteltu: vakiona mm. 90 tai 150 hevosvoimainen turbomoottori, ilmastointi, suomenkielinen Media Nav -multimediajärjestelmä navigoinnilla, handsfree-älyavainkortti, 16" kevytmetallivanteet, mäkilähtöavustin. Autoja saatavilla heti toimitukseen eri väreissä, kysy lisää myyjiltämme!

 

 • Kampanjamallin hinnan alennus - 1 000 €
 • Kaksivärimaalaus veloituksetta
 • Peruutustutkapaketti veloituksetta
 • Captur-etusi lähes 2 500 €

 

 • Renault Captur TCe 90 Fete 19 990 € NYT 18 990 €!
 • Renault Captur TCe 150 Fete automaatti 22 990 € NYT 21 990 €!

 

VARAA KOEAJO

 

Uudistunut Captur on kaunis, ketterä, dynaaminen ja tyylikäs, niin sisältä kuin ulkoa. Renaultin parasta osaamista muotoilun, mukavuuden ja varustelun suhteen. Captur on paitsi kaunis myös käytännöllinen: säilytystilaa on niin retkeilijän kuin urbaanin seikkailijan varusteille. Kyytiin mahtuu!

Jäähdyttäjän säleikkö on muutettu tyyliltään yhtäläiseksi uusimpien Renault-mallien kanssa ja siihen on lisätty kromilista. Capturin kuulumista katumaasturien luokkaan korostetaan entistä näyttävämmillä alleajosuojilla etu- ja takapuskurissa. Capturiin on nyt saatavilla myös kiinteä lasikattoikkuna, mikä lisää sisätilojen valoisuutta.

 

Katso video: UUSI RENAULT CAPTUR

 

Valmis seikkailuun

Tyylikkäät ajovaloyksiköt korostavat Capturin yksilöllistä ulkonäköä. Yksi Capturin menestyksen tukijaloista on ollut mahdollisuus kaksivärisyyteen. Nyt vaihtoehtoja on uusien korin ja katon värien myötä entistä enemmän, sillä erilaisia yhdistelmiä on 20. Renault Captur on samalla kertaa jykevä, mutta kevyt ja sen virtaviivainen ja hienostunut ulkomuoto kätkee sisälleen tilavan matkustamon. Rakenteen, korkean maavaran, suurikokoisten pyörien ja helmasuojusten ansiosta Captur sopii moneen käyttöön. Avara ja valoisa matkustamo, tyylikäät verhoilun väriyhdistelmät, ergonominen kojelauta… Captur palveluksessasi!

Edessä on puskurin alaosassa Renaultin tavaramerkiksi muodostuneet C-muotoiset ledipäiväajovalot. Parhaiten varustelluissa malleissa on lediajovalot, jotka parantavat sekä auton ulkonäköä että turvallisuutta.

AJOAVUSTIMET JA TURVALLISUUS

Captur on entistä mukavampi ajaa ja käsitellä, sillä siihen on saatavissa nyt muun muassa katvealueen valvontajärjestelmä. Pysäköintiä helpottaa se, että pysäköintitutkan saa nyt myös eteen ja valittavissa on peruutuskamera. Mikäli haluaa päästä vielä vähemmällä, voi hankkia Easy Park aktiivisen pysäköintiavustimen, joka etsii pysäköintipaikan ja ohjaa siihen automaattisesti. Capturilla ajat turvallisesti.

Turvallisuus
Uudessa Renault Capturissa matkustajia suojaavat auton etuosan etu- ja sivuturvatyynyt. Takapenkillä Isofix-kiinnitysjärjestelmä pitää turvaistuimet luotettavasti paikoillaan.

Lisäkaarrevalot
Kun ajat kaarteessa, kaarteen puoleinen sumuvalo syttyy automaattisesti näkökentän laajentamiseksi.

Aktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

Sokean kulman valvontajärjestelmä
Järjestelmä, joka tunnistaa katvealueella olevat ajoneuvot. Se ilmoittaa tilanteesta kuljettajalle automaattisesti vasempaan tai oikeaan taustapeiliin ilmestyvällä merkkivalolla.

Mäkilähtöavustin
Kun auto on pysähtynyt mäkeen, mäkilähtöavustin pitää auton automaattisesti paikallaan kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii rauhassa lähteä liikkeelle ilman, että auto luisuu mäkeä alas.

 

VARAA KOEAJO

 

TCe 90 Fête 18 990 €, WLTP CO2 139 g/km, yhd. kulutus 6,2 l/100 km. Captur TCe 150 EDC-aut Fête 21 990 €, WLTP CO2 146 g/km, yhd. kulutus 6,4 l/100 km. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 15.12.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvien autot erikoisvarustein.
*Rahoitusesimerkki Renault Captur Tce 90 Féte: auton hinta 18990 €, käsiraha 5000 €, rahoitettava osuus 14189 €, avausmaksu 199 €, sopimusaika 60 kk, käsittelymaksu 16 €, korko 0,9 %, kk-erä 199,01 €, viimeinen suurempi erä 3798 €. Todellinen vuosikorko 3,52%. Luottokustannukset yht.1565,34 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 15754,34€. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gerbhardinaukio 1, 00510 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa toistaiseksi.

 

Tyylikäs Renault Kadjar nyt huippueduin!

Automaattivaihteisto ja talvirengaspaketti 0 €

Saat nyt automaattivaihteiston manuaalin hinnalla sekä talvirenkaat alkuperäisin kevytmetallivantein veloituksetta. Etusi yhteensä jopa 3 700 euroa! Kampanja voimassa vain rajattuun erään autoja. Tule ja varaa omasi!

 • Esim. Kadjar TCe 140 EDC7-aut Zen, 29 890 € NYT 27 990 €
 • Esim. Kadjar TCe 160 EDC7-aut Bose, 34 790 € NYT 32 890 €

 

VARAA KOEAJO

 

Uusi Renault Kadjar

Kolme vuotta sitten esitelty Renault Kadjar nousi nopeasti yhdeksi suosituimmista autoista luokassaan, sillä niitä on myyty viidessäkymmenessä maassa lähes puoli miljoonaa kappaletta. Kadjar on saanut erityisesti kiitosta kauniista linjoistaan.

 

Muotoilu

Uudistuksen yhteydessä Kadjarin korin päälinjat on säilytetty ennallaan, mutta edestä katsottuna se näyttää aiempaa leveämmältä. Etuvalojen C-muoto on aiempaa selkeämpi ja niihin on nyt integroitu myös vilkut ja päiväajovalot. Paremmassa Bose-varustetasossa niin ajo- kuin sumuvalot toimivat LEDeillä. Kadjarin tyylikkäitä linjoja korostetaan uudistuksen myötä entistä runsaammalla kromin käytöllä korissa. Kadjarin sisätilat ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta niin medialta kuin omistajilta. Uudistuksen yhteydessä on keskitetty laadun parantamiseen entisestään. Työn tulokset näkyvät ja tuntuvat pienissä yksityiskohdissa, kuten osien sovituksessa ja materiaaleissa.

Kojelaudassa on uusi kosketusnäyttö, joka on helppolukuisempi aiempaa kirkkaamman näytön ansiosta. Tietoviihdejärjestelmän käyttöpääte istuu kojelautaan saumattomasti, mikä antaa tyylikkään vaikutelman. Muita parannuksia ovat ilmastointilaitteen entistä ergonomisemmat ja modernimmat kytkimet.

Matkustusmukavuus nousee vielä aiempaakin korkeammalle tasolle uudelleen suunniteltujen etuistuinten ansiosta. Istuimissa on nyt reisituen pituussäätö, mikä auttaa kaiken pituisia kuljettajia löytämään erinomaisen ajoasennon. Istuinten pehmustus on suunniteltu niin, että tuntejakaan kestävä matkustaminen ei väsytä. Lisäksi istuimien tarjoama sivuttaistuki on entistä parempi ja edessä istuvien mukavuuden kruunaa pituussuunnassa säädettävä keskikyynärnoja.

 

Katso video: Uusi Renault KADJAR

 

Suurin ero aiempaan on uudistuneessa Kadjarissa konepellin alla. Sieltä löytyvät täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel. Bensiinimoottori on Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin yhdessä Daimlerin kanssa kehittämä.

Valittavana ovat TCe 140 ja TCe 160, jotka toimivat hienostuneen värinättömästi. Ajaminen on helppoa ja vaihtamistarve vähäinen, sillä 103 ja 118 kilowattia (140 ja 160 hevosvoimaa) kehittävät moottorit antavat suuren tehonsa lisäksi muhkean vääntömomentin jo alhaisilla käyntinopeuksilla. Vaihtamistarpeen saa nollattua valitsemalla 7-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston, jonka saa uudistuneen Kadjarin myynnin alkaessa veloituksetta.

Suomeen Renault Kadjaria tuodaan vain hyvällä Zen-varustelulla tai vielä täydellisemmällä Bose-varustelulla. Kaikissa meillä myytävissä uudistuneissa Kadjareissa on vähintään 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit, automaattinen kaksialueilmastointi, automaattiset valot ja kaukovaloavustin, kaistavahti, sähkötoimisesti korin myötäisiksi taittuvat sivupeilit ja älyavain.

Kampanja on voimassa 31.10.2019 asti uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään 15.12.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Renault yksityisleasing tarjoaa nyt houkuttelevan tavan hankkia auto!

Älä mene naimisiin autosi kanssa.

Miksi ostaisin auton, kun voin nyt tehdä Renault-yksityisleasing -sopimuksen?

 • Saan uuden auton käyttööni edullisesti ja ilman käsirahaa
 • Autoliike ostaa halutessani nykyisen autoni käypään hintaan
 • Jätän huolen uuden auton jälleenmyyntiarvosta taakseni
 • Käytän autoa sopimuskauden (2-4 vuotta), jonka jälkeen voin palauttaa sen tai lunastaa omaksi

Tee Renault yksityisleasing -sopimus! Ei käsirahaa, ei riskiä.

Alk. Clio Hatchback 179 €/kk tai Clio farmari 199 €/kk, 48 kk/40 tkm.

Sopimus on mahdollista tehdä 24, 36 tai 48 kuukaudeksi ja kilometrit sopimuksen mukaan 10, 15 tai 20 tkm / vuosi. Ensimmäinen sarja talvirenkaita sisältyy hintaan. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten huollot, vakuutukset ja käyttömaksut, eivät kuulu hintaan. Yksityisleasing-palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy.

 • CLIO Hatchback TCe 90 Zen, 16 990 € NYT 15 990 €
 • CLIO Sport Tourer TCe 90 Zen, 18 090 € NYT 17 090 €

Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.

Clio TCe 90 Zen -kampanjamalli on 90-hevosvoimaisella turbomoottorilla varustettu ja siinä on erittäin kattava vakiovarustelu mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin…

 

LUE LISÄÄ

 

Renault Megane

Nyt automaatti manuaalin hinnalla!

Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat ja selväpiirteiset valot, jotka houkuttelevat istumaan ohjauspyörän taakse ja palaamaan todellisen ajonautinnon pariin. Pelkkä tunteen kuvailu ei ole mitään. Se on koettava. 

LED-teknologialla varustetut ajopäivävalot luovat selkeän vaikutelman ja takavaloyksiköissä on jatkuvasti palavat LED-valot, joiden 3D-efekti korostaa auton luonnetta. 18″ timanttihiotut vanteet tuovat oman lisänsä auton tyylikkyyteen. Urheilullinen, räväkkä ja joustava.

Myös Meganessa on nyt täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

 • Esim. Megane Hatchback TCe 140 EDC7-aut Zen, 25 290 €, NYT 23 290 €
 • Esim. Megane Sport Tourer TCe 140 EDC7-aut Zen, 26 790 €, NYT 24 790 €

 

Katso video: Uusi Renault MEGANE | Muotoilun dynamiikkaa ja uutta teknologiaa

 

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: auton hinta 23 290, vaihtoauto/käsiraha 6 500, rahoitettava osuus 16 790 (maks. 20 000, sis. perustamiskulun 0), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 0 /erä, korko 0 %, kk-erä 279,83. Todellinen vuosikorko 0 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 16 790. Auton todellinen luottohinta yhteensä 23 290. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa. 
Kampanja on voimassa 31.10.2019 asti uusiin asiakastilauksiin, jotka rekisteröidään 15.12.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Renault ZOE -sähköautoon saat nyt 2 000 € hankintatuen!

Euroopan myydyin sähköauto nyt poikkeuksellisin eduin

Uusi Renault Zoe on yksinkertaisesti vallankumouksellinen sähköauto: 300 km*, 100 % sähköä, CO2 0 g/km. Sähköauton hankkiminen on tänä vuonna edullisempaa kuin aiemmin. Olet yksityishenkilönä oikeutettu valtion sähköauton 2 000 € hankintatukeen. Tämä 2 000 €:n tuki on hyödynnettävissä myös silloin, kun vuokraat auton vähintään 3 vuoden sopimuksella. Nyt on siis oivallinen aika hankkia uusi Renault ZOE -sähköauto. Pitkän toimintamatkan Reunalt ZOE on saatavilla toimitukseen Suomen markkinoilla nyt lyhyelläkin toimitusajalla eikä vasta tulevaisuudessa.

ZOE R90 -moottorilla - hankintatuki nyt tuplana!

ZOE R90 Z.E. 40 Life, 29 990 €, hinta sis. toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €

ZOE R90 Z.E. 40 Intens, 31 990 €, hinta sis. toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €

Autoja vain rajattu erä!

 

Katso video: Renault ZOE

 

Kampanja on voimassa erään autoja yksityishenkilöille 31.8.2019 mennessä tehtyihinuusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

 

Nyt koko Renault tavara-automallistoon rahoituskorko 0 % - ei muita kuluja!

Tarjous ei koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Huippuvarusteltu Renault Navi Edition -mallisto!

Trafic Navi Edition -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

Master Navi Edition -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km.

Rahoitusesimerkki: Trafic dCi 125 TwinTurbo L1H1 5,2 m3 Navi Edition, 33 190 €, vaihtoauto/käsiraha 15 200 €, rahoitettava osuus 17 890 € (sis. perustamiskulun 0 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 0,0 %, kk-erä 299,83€. Todellinen vuosikorko 0,00 %. Luoton (17 890 €) ja luottokustannusten (0,00 €) yhteissumma 17 890 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 33 190 €. Rahoituksen tarjoaa LähiTapiola Rahoitus Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen