Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaisia Mazda kampanjoita Wetteriltä!

Ajankohtaiset Mazda kampanjat

Uusi Mazda3 - Auto jolla ei ole vain yhtä persoonallisuutta, vaan kaksi

Uusi Mazda3 - Nyt ensiesittelyssä

Mazdan merkkiedustuksen löydät Oulun, Kemin, Rovaniemen, Kuusamon sekä Ylivieskan toimipisteistä.

Auto jolla ei ole vain yhtä persoonallisuutta, vaan kaksi

Tutustu Los Angelesin autonäyttelyssä ensiesiteltyyn, täysin uuteen Mazda3:een. Uuden mallisukupolven ensimmäisenä, se edustaa suurta askelta eteenpäin Mazdan muotoilussa ja innovatiivisessa teknologiassa. Uusi Mazda3 on saatavilla kahdella eri korimallivaihtoehdolla, joista molemmilla on oma erottuva persoonallisuutensa - Sporttinen Hatchback ja Elegantti Sedan.

Täysin uuden Mazda3:n kypsempi KODO – muotoiluteema ilmentää Japanilaista estetiikkaa. Samaan aikaan kun auton muotoilu näyttää yksinkertaiselta, hienovaraiset lainehtivat muodot herättävät KODOn eloon siirtäen valoa ja heijastuksia pitkin korin pintoja.

Tuloksena on rikkaampi ja voimakkaampi ilmaisu ja se on elinvoimaisempi mitä aiemmissa KODO -malleissa on nähty. Huolimatta Mazda3 nimen jakamisesta, hatchback ja sedan -malleilla on erilaiset persoonallisuudet – hatchbackin muotoilu on dynaaminen, sedanin elegantti.

Tämä uutuus sisältää Mazdan uuden SKYACTIV-Vehicle Architecture -koriteknologian, mikä on suunniteltu antamaan ihmisille luonnollisen tasapainon tunteen. Moottorivalikoima sisältää viimeisimmät SKYACTIV-X, SKYACTIV-G ja SKYACTIV-D moottorit, joista jokainen tuottaa luontevan ja responsiivisen nopeudenhallinnan kaikissa ajotilanteissa.

Perustuen sen avainfilosofiaan autojen suunnittelussa ihmisen ympärille, Mazda on dramaattisesti kehittänyt auton perustavanlaatuisia ajo-ominaisuuksia kuten kiihdytyksiä, kääntämistä ja jarruttamista, jotka kaikki tuntuvat Mazda3:ssa täysin luonnollisilta.

LUE LISÄÄ UUTUUDESTA

Mazda CX-5 ja CX-3 - navigaattori vai talvirenkaat?

Molemmat ja paljon enemmän vain 1 499 €.

Tarjoamme uusiin Mazda CX-5 ja CX-3 -katumaastureihin loistavan Tourin Pack -varustelun vain 1 499 €. Tervetuloa koeajolle ja hyödyntämään kevään kampanjaetu.

Touring Pack -varusteet:

 • Navigaattori
 • Talvirenkaat alumiinivanteilla
 • Peruutuskamera
 • Lohko- ja sisätilalämmitin (Defa)
 • Tavaratilan kaukalomatto

Etusi vähintään 2 000 €. Tarjous koskee määräerää uusia asiakastilauksia.

 

VARAA KOEAJO

 

Apple CarPlay -valmius nyt saatavilla kaikkiin Mazdoihin joissa MZD Connect -järjestelmä!

Apple CarPlay -valmius nyt saatavilla kaikkiin Mazdoihin
joissa MZD Connect -järjestelmä!

MZD Connect -järjestelmään USB-liitännän kautta yhdistettynä Apple CarPlayta voidaan käyttää Mazdan HMI Commander -kiertosäätimen avulla ja ajoneuvon ollessa paikallaan keskikonsolin kosketusnäytön kautta. Apple CarPlay tarjoaa runsaasti multimedialisäetuja, kuten Siri -käyttöliittymän, älypuhelimen tukemien kielten valikoiman ja paremman navigointiteknologian,
jatkuvat karttapäivitykset ja lisätoimintoja.

 

Mazda CX-3 - Touring varustepaketti nyt hintaan 1.499€

Mazda CX-3

Suunniteltu puhtaaseen ajonautintoon.

Touring varustepaketti nyt hintaan 1.499€

 • Navigointi
 • Talvirenkaat
 • Lämpöpaketti
 • Peruutuskamera
 • Kaukalomatto


ETUSI ARVO JOPA 2000€!

2018 Mazda CX-3. Suunniteltu puhtaaseen ajonautintoon.

Uusittu pienikokoinen katumaasturimme on suunniteltu sinulle, jolle ajonautinto on kaikki kaikessa. Palkittu SKYACTIV-teknologia tuottaa tinkimättömän urheilullisen suorituskyvyn ja dynaamisen sulavat ohjausominaisuudet, minkä ansiosta CX-3 sopii täydellisesti sekä kaupunki että maantieajoon.

2018 Mazda CX-3 on tyylikkäämpi ja hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Käytämme kaikkein laadukkaimpia materiaaleja maksimaalisen mukavuuden tuottamiseksi. Olemme kehittäneet auton muotoja ja piirteitä ja tehneet matkustamosta entistä tilavamman painottamalla samalla sisustuksen yksityiskohtia.

Tyylikkään ulkoasunsa ja urheilullisen suorituskykynsä lisäksi se antaa sinulle vahvan turvallisuuden tunteen. i-ACTIVSENSE-turvateknologiamme tekevät saumatonta yhteistyötä antaakseen paremman kuvan ympäristöstä, pidentääkseen reaktioaikaa ja parantaakseen tilannekuvaa. Uudessa CX-3:ssa on uuden sukupolven turvaominaisuuksia. Ne kaikki kasvattavat itsevarmuuttasi, jotta voisit keskittyä vain ajamisen iloon. Yhdessä jäykän korin kanssa i-ACTIVSENSE-teknologiat takaavat kokonaisvaltaisen suojan kuljettajalle ja matkustajille mukavuutta tai suorituskykyä heikentämättä.

Mazda CX-3:n kuljettajaa ajatellen suunniteltu istuin ei ole ainoastaan täydellisen mukava, vaan myös ainulaatuinen kuljettajan ja ajoneuvon välinen yksikkö. Näin jokainen ajokerta ketterällä ja pienikokoisella katumaasturillamme on erityinen.

m{zd{3 optimum Huippuvarustelu ja automaattivaihteisto vakiona.

Mazda3 Optimum

Esittelyssä tyylikäs ja sporttinen Mazda3 Optimum – vakiona mm. automaattivaihteisto, LED –ajovalot ja älykäs kaupunkijarrutusavustin.

Mazda3 Optimumin dynaaminen muotoilu antaa vaikutelman voimakkaasta eteenpäin vievästä liikkeestä. Auton näyttävä ulkonäkö on Mazdan palkitun KODO: Soul of Motion -muotoilufilosofian tuotosta. Voimakas ja tasapainoinen muotoilu varastaa huomion minne tahansa menetkin.

Mazda3 Optimumin tarkasti viimeistelty ihmiskeskeinen suunnittelufilosofia sisältää laadukkaat materiaalit ja yleellisen tunnelman aina pieniäkin yksityiskohtia myöten. Uudelleen muotoiltu ja käytännöllisen tilava matkustamo sisältää urheilulliset istuimet, sähkötoimisen käsijarrun ja pehmeät materiaalit luoden kuljettajalle miellyttävän ympäristön ajaa. Uudistettu tikattu nahkainen monitoimiohjauspyörä lämmitystoiminnolla sekä kromisomisteilla viimeistelee vaikutelman korkean laatutason ohjaamosta.


Vakiovarusteina muun muassa:

 • LED -etu- ja takavalot
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutustutka
 • Risteävän - ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä

 

KATSO LISÄÄ MAZDA-MALLISTOSTAMME

 

VARAA KOEAJO

 

Esittelyssä uusi Mazda 6

 

Esittelyssä myös uusi Mazda 6

 

Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO -muotoilu, SKYACTIV -tekniikka ja i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai. Saatavana nyt Sedan ja Sport Wagon -korimalleina.

Uuden Mazda6:n dynaaminen ulkoasu kutsuu sinut tutustumaan uudistuneisiin sisätiloihin, jotka on suunniteltu kuljettajan ympärille parhaan ajonautinnon saamiseksi. Sisätilojen huippulaatuisesta nahasta ja aidosta puusta valmistetut koristeosat, korkealuokkaiset verhoilumateriaalit ja jopa ohjauspyörän ompeleet kutsuvat sekä kuljettajaa että matkustajia nauttimaan korkeasta työnlaadusta.

Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy esimerkiksi uudistetuissa mittareissa ja uudessa heijastusnäytössä. Musta katto yhdessä paranneltujen sisätilojen kanssa luo vaikutelman tyylikkäästä ja edistyksellisestä taideteoksesta, joka säilyttää tenhonsa jokaisella ajokerralla.

Uusi Mazda6 sisältää myös uusia huippuluokan ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm.tuuletetut etuistuimet, jotka pitävät selän vilpoisena pitkälläkin ajomatkalla, tuulilasiin projisoitu, ajotietoja esittävä värillinen heijastusnäyttö ja 360°:een kamera, jonka avulla vaarat voi havaita kaikista suunnista ja kulmista.

Mazda6:n dynaamisella muotoilulla ja matalalla profiililla on luotu auto, joka on vaikuttava näky tiellä. Uusin värimme Soul Red Crystal korostaa elävästi jokaista linjaa ja kaarretta. Ajaminen on ennen kokemattoman rentouttavaa ja nautittavaa uuden i i-ACTIVSENSE -turvateknologian ansiosta, auto on täydellisesti kuljettajan hallinnassa. Uusin SKYACTIV -teknologia lisää erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä vie ajettavuutta entistä lähemmäs Mazdan Jinba Ittai -kokemusta.

Vakiovarusteita mm.:

 • Tuulilasiin heijastettu Heads Up Display -näyttö liikennemerkkien tunnistuksella
 • Mazda Radar Cruise Control -vakionopeudensäädin (automaattivaihteilla Stop and Go)
 • Katvealueen valvontajärjestelmä (BSM), jossa risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä peruutettaessa (RCTA)
 • Älykäs kaupunkijarrustusavustin (SCBS)
 • Kaistallapitoavustin (LKA)
 • 8'' värikosketusnäyttö MZD Connect -tieto- ja viihdejärjestelmä ja multimediaohjain
 • Integroitu navigointijärjestelmä, jossa 3 vuoden ilmaiset päivitykset Euroopan karttoihin
 • Tuulilasinpyyhkimien sulatustoiminto
 • Etu- ja takapysäköintitutkat

TERVETULOA KOEAJOLLE!

 

VARAA KOEAJO