Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaisia Volvo kampanjoita Wetteriltä

Ajankohtaiset Volvo kampanjat

Jaa tämä sivu:

Seuraa meitä!

Volvo Hybrid-kiertue Wetterillä 25.3.-3.4.2019!

Suomen suosituimmat ladattavat kiertueella

Volvon laaja T8 -lataushybridimallisto kiertää 25.3-3.4. Wetterillä. T8 Twin Engine -hybridimalleissa sähkö- ja polttomoottori toimivat yhdessä ja tarjoavat suuren tehon (390 hv), pienen polttoaineenkulutuksen ja mahdollisuuden ajaa puhtaasti sähköllä. Käytössä on neljä eri ajotilaa ja AWD-neliveto. Volvo on sitoutunut sähköistämiseen koko mallistossaan ja on hyvässä vauhdissa, sillä Volvo on ladattavien autojen markkinajohtaja Suomessa ja tänä keväänä tarjonta laajentuu kattamaan myös kevythybridit.

Kiertueaikataulu:

 • 25.-27.3. Rovaniemi & Kuusamo
 • 28.-30.3. Kemi & Kajaani
 • 1.-3.4. Oulu & Ylivieska

Kiertueella on mukana yhteistyökumppani DEFA:n edustaja esittelemässä latausasemapakettia sekä antamassa hybridiautojen lataamiseen liittyvää tietoa seuraavan aikataulun mukaisesti: 25.3. Rovaniemi, 27.3. Kuusamo, 28.3. Kajaani, 29.3. Kemi, 2.4. Oulu & Ylivieska.

Kiertueella koajettavana:

 • S90 T8 AWD R-Design
 • S90 T8 AWD Inscription
 • V90 T8 AWD R-Design
 • V90 T8 AWD Inscription
 • XC90 T8 R-Design
 • XC90 T8 Inscription
 • V60 T8 R-Design
 • V60 T8 Inscription
 • XC60 T8 AWD R-Design
 • XC60 T8 AWD Inscription

Sekä lisää toimipistekohtaisesti vaihtelevia Volvon hybridimalleja.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo lataushybridit

Nelisylinterinen bensiinimoottori ja voimakas sähkömoottori kehittävät tehoa yhteensä 390 hv. Suorituskyky on huomattavasti suuremman moottorin luokkaa, mutta kulutus merkittävästi pienempi. 303 hevosvoiman bensiinimoottori käyttää etupyöriä ja sähkömoottori takapyöriä. Kokonaisuus tarjoaa välitöntä kiihtyvyyttä ja tarvittaessa AWD-nelivedon. Kun pelkkä sähkömoottori on käytössä, ajaminen on hiljaista ja päästötöntä. Toimintasäde on runsaat 40 km, mikä riittää monien jokapäiväisiin työmatkoihin.

Neljä ajotilaa

Neljä eri ajotilaa tarjoaa tarkkaa voimansiirron hallintaa. Hybrid -tila käyttää bensiini- ja sähkövoimaa ja tuottaa parhaan tasapainon tehon ja taloudellisuuden välillä. Pure-tila käyttää vain sähkömoottoria, mikä pitää päästöt nollassa. Power-tila yhdistää bensiini- ja sähkömoottorin täyden tehon ja varmistaa parhaan suorituskyvyn. Constant AWD kytkee jatkuvan nelivedon. XC-malleissa on lisäksi Offroad-tila, joka maksimoi auton etenemiskyvyn ajettaessa hankalassa maastossa.

Ensimmäiset Volvo-kevythybridit

Volvon ensimmäisen kevythybridi esitellään 2019. Ensimmäiset kevythybridit nähdään mallivuosivaihdoksen myötä keväällä 2019, jonka jälkeen ne täydentävät Volvo -mallistoa seuraavan kahden vuoden aikana. Kevythybridijärjestelmä on tehokas keino vähentää polttomoottorin päästöjä ja lisätä ajomukavuutta.

 

LUE LISÄÄ VOLVON HYBRIDIMALLISTOSTA

 

Uusi Volvo XC40 nyt vain 399 €/kk

Nyt talvirenkaat veloituksetta, etusi yli 2 000 €**!

Uusi Volvo XC40 on Volvo -katumaasturi, jonka näyttävän moderni ulkoasu ja kokoluokkansa tilavimpiin lukeutuvat sisätilat vakuuttavat heti ensisilmäyksestä lähtien. Tule tutustumaan Volvon uraauurtaviin turvaominaisuuksiin, suorituskykyisiin moottorivaihtoehtoihin, varustetasoihin sekä lisävarusteisiin.

Saat uuden Volvo XC40:n Wetteriltä nyt huolettomalla Volvo paketilla 399 €/kk*!

Uusi Volvo XC40, huollot, autorahoitus, ja taattu hyvityshinta - koko paketti edullisella kiinteällä kuukausihinnalla. Volvo Paketti tarkoittaa sinulle autoa, joka pysyy uudenveroisena koko sopimuskauden ajan. Maksat vain auton käytöstä ja kulujen budjetointi on helppoa kiinteän kuukausimaksun avulla.

Vuoden Auto Euroopassa 2018 – Täysin uusi Volvo XC40

Volvon Ensimmäinen kompakti katumaasturimalli Volvo XC40 on äänestetty selvin numeroin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018. Tuomaristo kiitti erityisesti mallin laatua, muotoilua, jykevyyttä sekä tietenkin turvallisuutta.

Volvo XC40 on myös Tekniikan Maailman Kompaktit Premium-katumaasturit -vertailun voittaja (TM 1/2019). Volvo XC40 otti testivoiton tasaisen vahvalla suorittamisella. TM:n mielestä Volvon kaikki ajo-ominaisuudet ovat selvästi keskivertoa paremmat. Kehuja saavat myös sisätilat, tavaratila, alhainen melutaso sekä kosketusnäyttö.

 

VARAA KOEAJO

 

VOLVO XC40 T3 Business aut. autoveroton hinta 32 300 €, alennus -458 €, autovero 9 247,88 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 41 689,88 €. CO2 170 g/km. Kuvien autot erikoisvarustein.
*Volvo Paketti rahoitusesimerkki Volvo XC40 T3 Business aut: hinta toimituskuluineen 41 689,88 €, käsiraha 5 000 €, avausmaksu 190 €, rahoitusosuus 36 879,88 €, käsittelymaksu 9,00 €, maksuaika 36 kk, korko 0,9 %, kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1,5 %, kuukausimaksu 399 €, suurempi viimeinen erä 26 545,71 €, luottokustannukset 1 370,83 €, luottokustannukset ja rahoitusosuus yhteensä 38 250,71 €. Rahoitusesimerkin maks. ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa  Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. **Voimassa maaliskuun 2019 ajan uusiin, yksityisasiakkaiden tekemiin tilauksiin. 

 

 Wetteriltä erä Volvo V60 T5 malleja huolettomalla Volvo paketilla. Nyt talvirenkaat veloituksetta.

Wetteriltä erä Volvo V60 T5 malleja huolettomalla Volvo paketilla.

Nyt myös talvirenkaat veloituksetta.

Volvo V60 T5 Business aut. 538 €/kk*

 

Volvo V60

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön. V60 Sportswagon yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Olemme yli 60 vuoden ajan rakentaneet farmariautoja rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

 

Sinun V60 sinun tavallasi

Olemme luoneet V60 varustetasot heijastamaan omaa tyyliäsi ja sopimaan elämäntilanteeseesi. Päädytpä sitten eksklusiivisen tyylikkääseen Momentumiin tai ylelliseen Inscriptioniin, valinta on täysin sinun.

Valitse oma V60 varustetasosi

Volvo V60 Inscription

Upeaa käsityötä ja modernia ruotsalaista ylellisyyttä

Eksklusiivinen vaikutelma

Volvo V60 Inscription ilmentää ruotsalaista modernia ylellisyyttä. Ulkoiset yksityiskohdat, kuten kromikoristeet, erityiset alumiinivanteet ja integroidut pakoputket korostavat Volvo V60 Inscriptionin dynaamista tyylikkyyttä. Sisällä pehmeä nahkasistus ja huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat luovat hienostuneen tunnelman. Intuitiivinen teknologia tekee jokaisesta matkasta nautittavamman.

Volvo V60 Momentum

Eksklusiivisen tyylikäs huipputeknologialla

Fiksu ratkaisu

Erottuva muotoilu, intuitiivinen teknologia ja hiotut yksityiskohdat ovat uuden Volvo V60 Momentumin tunnusmerkit. Hiilenmustalla värillä viimeistellyt tunnusmerkit kuten etusäleikkö, sivulasien koristelistat ja integroidut kattokiskot tekevät siitä älykkään ratkaisun. Sisätiloihin valikoidut materiaalit yhdistävät kestävyyden  ja ylellisyyden . Kosketusnäytöllä varustettu keskikonsolimme pitää sinut jatkuvassa yhteydessä maailmaan.

V60 R-Design

Urheilullista ja dynaamista ajamista

Luotu ajettavaksi

V60 R-Design on monipuolinen sportswagon, joka huokuu dynaamisuutta. Yksilölliset ulkoiset muotoiluelementit kuvastavat auton sporttista luonnetta, ja Contour-istuimet ja matkustamon R-Design-yksityiskohdat luovat ajonautintoa korostavan ympäristön. Jäykempi ja matalampi jousitus tuottaa tarkan ajotuntuman, joka auttaa sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä tien päällä.

Volvo V60 Cross Country

Aina valmiina

Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Yksilölliset muotoiluyksityiskohdat kuvastavat auton voimakasta suorituskykyä, ja sisustus yhdistää monikäyttöisyyden intuitiiviseen tekniikkaan ja kauniiseen muotoiluun. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle.


 
*Volvo Paketti Rahoitusesimerkki Volvo V60 T5 Business aut: Hinta toimituskuluineen 47 225,14 €, käsiraha 5 000 €, sopimusaika 36 kk, ajomäärä 45 000 km, luoton korko 1,90 %, kuukausierä 537,43 €, viimeinen erä 18 090,62 €, perustamismaksu 190 €, käsittelykulu 9 €/kk, todellinen vuosikorko 2,7 %, luottokustannukset yhteensä 2 464,83 €, rahoitettava osuus yht. 42 374,14 €, luottohinta 49 689,97 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää talvirenkaat, määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

 

Uusi Volvo V60 Sportswagon on Talviauto 2019 ja voittaja Tekniikan Maailman suuressa talvivertailussa*.

Volvo V60 Sportswagon

Uusi Volvo V60 Sportswagon on Talviauto 2019
ja voittaja Tekniikan Maailman suuressa talvivertailussa*.

TM kirjoittaa: ”V60 on joukon ainoa täyden kympin maantieauto. Vaikka tie on liukas, kuljettajalla on sopivan tarkka, mutta levollinen tuntuma tapahtumiin. Sama pätee hallittavuuteen: auto ei tee mitään yllättävää tai äkkinäistä, vaan etenee tyylikkäästi.” Tervetuloa talviselle koeajolle vakuuttumaan itse. Tekniikan Maailman vertailuun pääset tästä>>

Visiomme farmariautosta

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön. V60 Sportswagon yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Olemme yli 60 vuoden ajan rakentaneet farmariautoja rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

Uusi Volvo V60 on Talviauto 2019 ja voittaja Tekniikan Maailman talvivertailussa, testin ainoa viiden tähden auto ja ”joukon ainoa täyden kympin maantieauto”. Tämä on jo viides kerta, kun Volvo voittaa Talvitestin!

Volvo V60 Sportswagon -mallisto alkaen: autoveroton hinta 36 000 €, autovero 5 135,52 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 41 635,52 €. EU-yhd. 2,2 - 8,7 l/100 km, CO2 50 - 198 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvan auto V60 R-Design lisävarustein. * Vertailussa kaikkiaan 15 uutuusautoa.

 

Koeajettavaksi auto saapunut jo osaan toimipisteistä!

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön. V60 Sportswagon yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Olemme yli 60 vuoden ajan rakentaneet farmariautoja rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

Ennakkohinnat ovat saapuneet

Katso hinnasto täältä>>

Volvo V60 Sportswagonin kohokohdat

Enemmän ajamista, vähemmän päästöjä

T8 Twin Engine plug-in hybridi tarjoaa lähes äänetöntä, sähköistä ja nollapäästöistä matkantekoa poikkeuksellisella polttoainetehokkuudella.

T8 Twin Engine plug-in hybridi tarjoaa lähes äänetöntä, sähköistä ja nollapäästöistä matkantekoa poikkeuksellisella polttoainetehokkuudella.

Tilaa viidelle

Viisi mukavaa istuinta tuovat mukavuutta kaikille. Takaistuimessa on 60/40 -jakotoiminto. Sähköisesti taittuva takaistuimen selkänoja on valinnainen varuste.

Viisi mukavaa istuinta tuovat mukavuutta kaikille. Takaistuimessa on 60/40 -jakotoiminto. Sähköisesti taittuva takaistuimen selkänoja on valinnainen varuste.

Tilaa kuormalle

 

Uusi V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on 529 litraa.

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA VOLVO-VALIKOIMASTAMME

VARAA KOEAJO

Uusi Volvo XC90 Kehittynyt, kaunis, kestävä. Tämä on ylellisen katumaasturin evoluutio.

Uusi Volvo XC90

Uudenlaista ylellisyyttä

Sähköistetyt voimansiirrot, älykkäät yhteyspalvelut ja ainutlaatuinen skandinaavinen käsityö – tätä on uusi XC90. Se on ylellinen auto, jolla on tarkoitus.

Volvo XC90:n kohokohtia

Nauti tehosta vastuullisesti

XC90 tasapainottaa tehon ja kestävän kehityksen. Sähköistettyjen voimansiirtojen valikoima sisältää kevythybridejä sekä T8 Twin Engine -malleja, jotka voivat kulkea ilman päästöjä.

Ylellisyyttä jopa 7 henkilölle

XC90 on saatavilla neljän, viiden, kuuden tai seitsemän istuimen kera varustetasosta riippuen. Valitsitpa minkä version tahansa, jokainen matkustaja saa istua paikallaan ylellisesti.

Kaunista tilaa

XC90:n matkustamo tekee elämästä helpompaa. Se tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille, minkä lisäksi takana on mukautumiskykyinen, jopa 1 868 litran tavaratila.

Hienostunutta muotoilua

Itsevarman elegantti skandinaavinen muotoilu antaa uudelle XC90-mallille hienostuneen voimakkaan ilmeen.


Uusi Volvo V60 Cross Country

Jokainen päivä voi olla seikkailu.

Seikkailun ei aina tarvitse olla kaukana. Uusi jämerä Volvo V60 Cross Country vie sinut minne tahansa, turvallisesti ja mukavasti. Korkea maavara, AWD-neliveto ja alamäkihidastin auttavat sinua pääsemään pidemmälle. Tervetuloa koeajolle. Hienostunut seikkailu odottaa sinua.

Aina valmiina.

Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Yksilölliset muotoiluyksityiskohdat kuvastavat auton voimakasta suorituskykyä, ja sisustus yhdistää monikäyttöisyyden intuitiiviseen tekniikkaan ja kauniiseen muotoiluun. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle.

Volvo V60 Cross Country tarkemmin.

Vaikuttava ajokokemus. Vakiovarustukseen kuuluvan nelivedon avulla hallitset kaikki sääolosuhteet ja tienpinnat ja saat lisää varmuutta ajamiseen liukkaissa olosuhteissa ja vetotilanteissa.

Aja rohkeasti. V60 Cross Country kuvastaa seikkailunhaluaan rohkeilla muotoiluelementeillä, kuten yksilöllisellä etusäleiköllä ja takapuskurin logolla.

Tavoittele unelmiasi. Korkeampi maavara ja vahvat korin suojaelementit auttavat sinua pääsemään pidemmälle.

Ota tilanne haltuun. Alamäkihidastin tekee rinteiden laskeutumisesta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Se jarruttaa autoa automaattisesti, jotta eteneminen on vakaata.

 

Volvo V60 Cross Country alkaen 52 461 €.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo V60 Cross Country alkaen: autoveroton hinta 42 200 €, autovero 9 660,80 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 52 460,80 €. EU-yhd. 6,1 l/100 km, CO2 159 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

 

Suomen ostetuin neliveto nyt huippueduin tammikuun ajan Wetteriltä! Lue lisää!

Suomen ostetuin neliveto nyt huippueduin

Edistyksellinen AWD-neliveto on saatavana kaikkiin Volvo -malleihin*. Tervetuloa  Wetterille kokemaan sinua kiinnostava nelivetomalli. Kysy meiltä myös AWD-huippuetua.

 • Volvo S90 D5 ja T8 AWD neliveto lisähintaan 1.990€. Etusi jopa 3 500 €.
 • Volvo V90 AWD neliveto lisähintaan 1.990€. Etusi jopa 3 500 €.
 • Volvo XC60 D4 AWD neliveto lisähintaan 1.990€. Etusi yli 3.800 €

Suomen ostetuin nelivetomallisto

Volvo on vuoden 2018 ostetuin nelivetoauto Suomessa. Edistyksellinen All Wheel Drive eli AWD-neliveto on saatavana kaikkiin Volvo -malleihin (ei V40/V40 Cross Country). Vakiona AWD on kaikissa V60 Cross Country-, V90 Cross Country- ja XC90 malleissa. Nelivedon hyödyt näkyvät erityisesti talviajossa, mutta neliveto voi myös parantaa vetoa ja helpottaa ajamista liukkaissa olosuhteissa, metsäteillä, vedettäessä asuntovaunua tai nostettaessa venetraileria ramppia pitkin ylös. 

Volvo AWD -ostajana Sinulla on valinnanvaraa sekä korimalleissa että voimanlähteissä. Voit valita klassisen kartanoauton tai sedanin, suurella maavaralla varustetun jännittävän Cross Country -mallin tai jämerän XC -mallin. Voit valita useista diesel- ja bensiinimoottoreista tai ladattavan Twin Engine -hybridin. Modernit diesel- ja bensiinimoottorit täyttävät uusimmat Euro 6d-TEMP-päästönormit. Volvon ainutlaatuisen tehokkaat ja matalapäästöiset Twin Engine -lataushybridimallit ovat aina nelivetoisia: taka-akselia pyörittää sähkömoottori ja etuakselia polttomoottori. 

Volvo AWD -neliveto

AWD-nelivedossaan Volvo käyttää Active On Demand Coupling- eli AOC -järjestelmää, jossa neliveto kytkeytyy päälle automaattisesti ja aina tarvittaessa. Käytännössä neliveto on päällä aina liikkeelle lähdettäessä. Sen sijaan esimerkiksi kuivalla asvaltilla ja hyvissä oloissa auto etenee etuvetoisena. AOC-järjestelmässä anturit tarkkailevat jatkuvasti pyörien liikettä. Jos jokin pyörä alkaa luistaa, taka-akselissa perävaihteen ja kardaaniakselin välissä sijaitseva elektrohydraulinen kytkinyksikkö kytkee nelivedonpäälle. Neliveto alkaa jarruttaa luistavaa pyörää ja samalla voimaa siirretään muille pyörille.

Volvo AWD -mallisto alkaen (V60 D3 AWD Momentum aut): autoveroton hinta 38 600 €, autovero 7 158,62 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 46 358,62 €. Volvo AWD-malliston EU-yhd. 2,4-10,8 l/100 km, CO2 54-245 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvan autot lisävarustein. *Ei V40/V40 Cross Country.  ** Ei koske Volvo V60 , V60CC, XC40 AWD -malleja.

 

Uusi Volvo V40 Classic

V40 Classic T2 Business aut. 29 665 € tai 345 € / KK Volvo Paketilla

Uusi Volvo V40 Classic sisältää mm.

 • Automaattivaihteisto
 • Volvo On Call -järjestelmä
 • Nahka-kangasverhoilu
 • Digitaalinen mittaristo 8”
 • Avaimeton ajo
 • Alumiinivanteet 17”
 • Polttoainetoiminen lämmitin
 • City Safety -turvajärjestelmä
Volvo V40 Classic T2 Business aut. alkaen: autoveroton hinta 23 950 €, autovero 5 114,31 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 29 664,31 €. EU-yhd. 6,9 l/100 km, CO2 156 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvan auto lisävarustein.
*Volvo Paketti Rahoitusesimerkki Volvo V40 T2 Business Classic aut: Hinta toimituskuluineen 31 014,31 €, käsiraha 5 000 €, sopimusaika 36 kk, ajomäärä 45 000 km, luoton korko 1,90 %, kuukausierä 345,10 €, viimeinen erä 18 090,62 €, perustamismaksu 190 €, käsittelykulu 9 €/kk, todellinen vuosikorko 2,7 %, luottokustannukset yhteensä 1 777,61 €, rahoitettava osuus yht. 26 204,31 €, luottohinta 32 791,92 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää talvirenkaat, määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

 

Täysin uusi Volvo V60 Sportswagon - nyt ennakkomyynnissä

 

 

 

Ensimmäinen kompakti katumaasturimallimme Volvo XC40 on äänestetty selvin numeroin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018. Tuomaristo kiitti erityisesti mallimme laatua, muotoilua, jykevyyttä sekä tietenkin turvallisuutta.

Vuoden Auto Euroopassa 2018 – Täysin uusi Volvo XC40

Ensimmäinen kompakti katumaasturimallimme Volvo XC40 on äänestetty selvin numeroin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018. Tuomaristo kiitti erityisesti mallimme laatua, muotoilua, jykevyyttä sekä tietenkin turvallisuutta.

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA VOLVO-VALIKOIMASTAMME