Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset BMW kampanjat

Ajankohtaiset BMW kampanjat

BMW 530e xDRIVE Plug-in Hybrid alk. 479 €/kk!

BMW Yksityisleasing -sopimuksella tasaerin ilman käsirahaa.

BMW 530e Plug-in Hybrid luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo hybridivoimansiirtonsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta. Charged Edition sisältää vakiovarusteiden lisäksi mm. lämmitettävän ohjauspyörän, navigoinnin sisältävän BMW Live Cockpit Professionalin ja pikalatauskaapelin. Lisäksi saatavilla BMW Wallbox -pikalatausasema hintaan 490 €.

 

Talven ladatuin autotarjous - toimi nopeasti!

Saat nyt Wetteriltä uuden BMW 530e xDrive Charged Edition Sedanin alk. 479 €/kk tasaerin ilman käsirahaa (36 kk/30 tkm). Saatavilla myös BMW 530e xDrive Charged Edition Sport -malli alk. 513 €/kk tasaerin ilman käsirahaa. Kyseessä on alkuvuoden ehdottomasti kovin BMW-tarjous ja autoja on saatavilla vain rajattu erä, joten toimi nopeasti!

Lue lisää BMW Yksityisleasing -sopimuksen sisällöstä: BMW Yksityisleasing - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 530e xDrive A Charged Edition alkaen 59.939,77 €. Autoveroton hinta 57.270 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 2.069,77 €  uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 45 g/km ja kulutus 1,9 l/100 km. Vapaa autoetu 1.050 €/kk, käyttöetu 885 €/kk. Yksityisleasing: BMW 5-sarja 530e xDrive A Charged Edition Yksityisleasing alk. 479 €/kk (36 kk / 30tkm). Tasaerin ilman käsirahaa. Kokonaiskulut (1-36) koko sopimuskaudelta 17.244 €. Sisältää auton, täyden huolenpidon, kuluvat osat, takuun koko sopimusajan sekä talvirengaspaketin. BMW EasyLease-rahoitustuotteen tuottaa Nordea Rahoitus Suomi Oy. Autoja rajoitettu erä, tarjous voimassa niin kauan kuin autoja riittää. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

BMW 1-sarja F40 Wetteri uudet autot

Täysin uusi BMW 1-sarja.

BMW 1-sarjan 118i Business alkaen 30 544 € tai 279 €/kk*.

Urheilullisempi, turvallisempi ja ainutlaatuisempi kuin koskaan aiemmin. Modernilla suunnittelulla ja huipputeknologialla viemme BMW 1-sarjan seuraavalle tasolle.  Ensimmäistä kertaa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto sekä uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamisen ja ketterän ajoelämyksen. Innovatiivinen teknologia ja kuljettajan avustinjärjestelmä huolehtivat, että saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

Talvirenkaat 0 € - nyt talvirenkaat alkuperäisillä BMW 16" alumiinivanteilla. Etu koskee yksityisasiakkaita, uusia asiakastilauksia. Etusi arvo 1 850 €, etu on voimassa 29.2.2020 saakka.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW 1-sarjan mallisto alk. 30.543,84€ uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 136 g/km, kulutus 6,0 l/100 km. Vapaa autoetu 640 €/kk, käyttöetu 475 €/kk. Hinta sis. toimituskulut 600 € (BMW 118i Business man). *BMW 118i Business man. BMW Osamaksulla: kuukausierä esim. 279,00 € / kk käsiraha 2.150 €, rahoitettava määrä 29.213,00€. Luoton perustamiskulut 220 €, käsittelymaksu 9 €/kk. Luottokorko 1,90 %, luottoaika 72 kk ja viimeinen suurempi erä 12.457,20 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,63 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta kokonaisuudessaan 34.402,72 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

 

Jätä lumityöt muille. BMW 5-sarjaan xDrive-neliveto vain 490 €.

Jätä lumityöt muille. BMW 5-sarjaan xDrive-neliveto vain 490 €.

Nyt saatavilla erä BMW 5-sarjan Sedan ja Touring xDrive -nelivetoja.

Winter-paketti, alk. 990 € - Säädä autosi lämpötila etänä mieluisaksi jo ennen ajoon lähtöä. Sen lisäksi BMW Display Key, kosketusnäytöllinen monitoimiavain kertoo sinulle mm. ovatko ovet ja ikkunat kiinni.

Connected-paketti, alk. 1 490 € - Voit esimerkiksi seurata liikennetiedotuksia reaaliajassa, ladata puhelinta langattomasti ja nauttia Connected Navigation -palvelun avulla yksilöidystä navigointielämyksestä koko matkan ajan.

BMW 5-sarja Sedan xDrive Edition alk. 53.296,02 €. Autoveroton hinta 43.840 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 8.856,02 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 153 g/km ja kulutus 5,7 l/100 km. Vapaa autoetu 960 €/kk, käyttöetu 795 €/kk. Rajattu erä. Kuvan auto erikoisvarustein.
BMW 5-sarja Touring xDrive Edition alk. 58.394 €. Autoveroton hinta 46.800 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 10.994 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 160 g/km ja kulutus 6,0 l/100 km. Vapaa autoetu 1030 €/kk, käyttöetu 865 €/kk. Rajattu erä. Kuvan auto erikoisvarustein.

VARAA KOEAJO

Täysin uusi BMW 1-sarja - BMW EasyLease alk. 399 €/kk

The One.

Herättää intohimoja: Uusi BMW 1-sarja on tullut vetääkseen kaikki katseet puoleensa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Saman vaikutuksen tekee myös sisätila, jonka yleisilme on laadukas ja avoin. Tehokkaat moottorit, ensimmäistä kertaa uudessa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto ja uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamiset ja ketterät ajoelämykset. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että aina saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

 

Nämä kohokohdat ylittävät kaikki odotukset:

Tutustu BMW 1-sarjan muotoiluun, ajodynamiikkaan ja teknisiin kohokohtiin.

 • Muotoilu: Edistyksellistä urheilullisuutta - alkaen keulasta, jossa on kookkaat ilmanottoaukot, joustavaan siluettiin ja uudenlaisen Hofmeister kinkin omaavaan hartiaosaan saakka: BMW 1-sarjan ulkopuolen kaikki yksityiskohdat ja tarkat linjat osoittavat dynaamisuutta ja ajamisen iloa.
 • Sisätila: Kaikki ajonautintoa varten: korkealaatuiset materiaalit, ergonomisesti optimoidut varusteet ja edistykselliset teknologiat. BMW 1-sarjan sisätilassa huomiota herättää korkean toiminnallisuuden lisäksi sen premium-vaikutelma sekä avoin ja avara tilantuntu.
 • Digitaalinen avain: Käytännöllinen avaintapahtuma: Kun sinulla on Digital Key -avain, voit jättää BMW:si avaimet tästä lähtien kotiin. BMW 1-sarjan auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen käy mukavasti älypuhelimella*. Halutessasi voit antaa digitaalisen autonavaimen BMW Connected -sovelluksella helposti ja turvallisesti enintään viidelle henkilölle. *Toiminto on käytettävissä vain tiettyjen Samsung-mallien yhteydessä.


"Uusi BMW 1-sarja on nuori, cool, urbaani. Kompaktit mittasuhteet, sulava kattolinja ja voimakkaat dynaamiset linjat lupaavat jo ensi silmäyksellä käsittelyn ketteryyttä ja ajamisen iloa. Sisätilan suunnittelu on moderni ja selkeästi jäsennelty, ja se tarjoaa matkustajille enemmän tilaa kuin koskaan aikaisemmin."
- Domagoj Dukec, BMW:n muotoilujohtaja.


Linjakkaan itsetietoinen. BMW 1-sarjan urheilullinen ulkopuolen ja sisätilojen muotoilu.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: Uuden BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.

 

VARAA KOEAJO

 

Täysin uusi BMW 1-sarja EasyLease tasaerin alkaen 399 €/kk. Kysy lisää myyjiltämme!

Täysin uusi BMW 1-sarja EasyLease tasaerin alkaen 399 €/kk (36 kk/30 tkm). Leasing-vuokrat (erät 1-36) yhteensä 14.364 € (sis. alv.) sisältää auton käyttöoikeuden, täyden huolenpidon kuluvine osineen, takuun, sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi, BMW liikkuvuusturvan koko sopimusajan sekä BMW Talvirengaspaketin. CO2-päästö 136 g/km ja kulutus 6,0 l/100 km (WLTP-päästömittaustapa).  (BMW 118i Business F40). Lue lisää osoitteesta BMW.fi. 

 

BMW 3-sarjan Touring

Koe monipuolisuus. Joka metrillä.

Uusi BMW 3-sarjan Touring on täydellinen yhdistelmä innovatiivisuutta, toimivuutta ja urheilullista dynamiikkaa. Se erottuu muista all-rounder-malleista aidolla sporttisuudellaan, ja sen erittäin tehokkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, täydellisesti sovitetut alustakomponentit ja huippumodernit avustinjärjestelmät takaavat ajodynamiikan, joka on ylivertainen tässä segmentissä. Auto ilmentää tätä suvereeniutta myös paikallaan ollessaan. Sisätilan innovatiiviset ratkaisut ja älykäs, digitaalinen BMW Personal Assistant avustavat sinua monipuolisesti, jos niin haluat – näin saat enemmän aikaa elämän tärkeille asioille.

Täysin uusi BMW 3-sarjan Touring alkaen 46.146,87 €

 

VARAA KOEAJO

 

Täysin uusi BMW 3-sarjan Touring alkaen 46.146,87 €. Autoveroton hinta 39.640 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 5.906,87 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 139 g/km ja kulutuksella 5,4 l/100 km. Vapaa autoetu 860 €/kk, käyttöetu 695 €/kk. (BMW 320d A Business) Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Ensimmäinen BMW X7

Täysin uusi BMW X7

Luksusluokan ilmestys: ensimmäinen BMW X7 yhdistää elegantisti vahvan ilmeen ja persoonallisuuden. Vaikuttavasta koostaan huolimatta tämä auto henkii selkeän designin ja atleettisen muotokielen ansiosta keveyttä ja ripeyttä. Upean väljissä sisätiloissa yhdistyvät edistyksellinen ylellisyys, mainio toiminnallisuus ja liikkumisen vapaus vertaansa vailla olevaan mukavuuteen, jonka voi kokea myös kolmannella istuinrivillä. Sulava on sen olemus. Elegantti on sen luonne.

BMW uutuus X7

UUSIN TEKNIIKKA LUO VERTAISTAAN HAKEVAN MUKAVUUDEN

Edistyksellinen tekniikka ja upeat innovaatiot synnyttävät poikkeuksellisen hienon ajoelämyksen. Liitettävyys ja digitaaliset palvelut muodostavat yhden BMW X7:n ehdottomista kohokohdista. Auton keskuslukituksen saa kätevästi avattua ja lukittua lataamalla älypuhelimeen Digital Key -avaimen. Auton järjestelmiä on intuitiivisen helppo käyttää uuden käyttökonseptin ansiosta. Ajamisen ja pysäköimisen avustimet sekä pysäköintipaikka-avustin ja peruutusavustin helpottavat auton käyttöä: Erilaiset toiminnot ja avustimet sekä BMW Personal CoPilot -avustinjärjestelmien innovatiiviset ominaisuudet tekevät jokaisesta ajomatkasta yksilöllisten toiveidesi mukaisen ja varmistavat maksimaalisen mukavuuden.

BMW X7 M50d säteilee voimaa ja itsevarmuutta. Huomiota herättävä ulkonäkö ja tehokas moottori ovat adrenaliinitasoa nostava yhdistelmä, jolla moottoriurheilun ystävän sydän alkaa lyödä tiheämmin. Tyylikäs ja voimakas – muotoilussa ja toimivuudessa.

VARUSTEET

Huippuunsa viety persoonallisuus: BMW Individual -varusteet nostavat BMW X7:n ylellisyyden ja ainutlaatuisuuden aivan erityiselle tasolle. Metalliväri Ametrin tekee autosta kiehtovan ja huomiota herättävän. Sisätiloissa korkealaatuisen nahkan ja kontrastikoriste-elementit luovat vertaansa vailla olevan ilmapiirin.

BMW X7. 265-400 hv. Uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 216-256 g/km ja kulutus 8,4-12,2 l/100 km. 

 

BMW X1 Business Pro 18i A alkaen 399 €/kk

Rajoitettu erä BMW EasyLease -yksityisleasingrahoituksella!

BMW X1 on täydellinen auto niille, jotka elävät omien toiveittensa mukaan. SAV-mittasuhteet osoittavat vaikuttavaa suvereeniutta, auton sisätila uskomatonta joustavuutta. Business xLine ja Business Sport ovat designmaailmoja, joiden avulla luot erityisiä korostuksia auton ulkopuolelle ja sisätilaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ja tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottorien yhteispelin ansiosta BMW X1 vakuuttaa jokaisella moottoriversiollaan.

Business Pro varusteet vakiovarusteiden lisäksi:

 • Automaattivaihteisto (8-vaihteinen, 18i / 20 i sDrive 7-vaihteinen)
 • LED-ajovalot laajennetuin toiminnoin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Takaluukun automatiikka
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Urheiluistuimet edessä
 • Lämmitettävä ohjauspyörä

 

VARAA KOEAJO

 

Leasing-vuokran esimerkkilaskelma (36kk/30 tkm) : 1.isompi erä 4200 euroa, kk-erä (2-36) 399,00 eur sis.alv, vuokrakustannus koko sopimusajalta (erät 1-36 ) yhteensä 18 165,00 eur sis.alv. Leasingvuokra tasaerin 510 eur/kk sis.alv. Vuokra sisältää: huolenpitosopimuksen, takuun ja BMW talvirengaspaketin. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

 

BMW Yksityisleasing - Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW Yksityisleasing

BMW EasyLease – Nykyaikainen ja järkevä tapa hankkia auto.

BMW EasyLease on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan, sillä BMW EasyLease sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. Voit valita haluatko maksaa isomman ensimmäisen maksuerän, joka pienentää leasing-kuukausimaksua, tai vaihtoehtoisesti tasaerin alusta alkaen. Valitset miten vain, me haluamme varmistaa, että saat nauttia ajamisen ilosta uudella BMW-autollasi!

Valitse haluamasi malli ja arvioi vuosittainen ajomääräsi.

Kuukausierälaskurillamme voit arvioida autoilusi kustannuksia vuotuisen ajomääräsi ja tarpeidesi mukaan. BMW-jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan unelmiesi auton ja räätälöimään siihen haluamasi varustelun.

Allekirjoittamalla leasingsopimuksen voit saada uuden BMW autosi käyttöön muutaman päivän kuluttua tai erikseen määritellyn toimitusajan jälkeen.

LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ
 

BMW EasyLeasy sopimukseen kuuluu:

 • Sovittu ajokilometrimäärä
 • BMW Liikkuvuuspalvelu (lue lisää tästä)
 • CBS-järjestelmän mukaiset määräaikaishuollot
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset
 • Normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat
 • Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi (a/b-kokoluokka / max 1 vkr/100 km)
 • Öljyn vaihdot ja -lisäykset sekä jäähdytysnesteiden lisäykset
 • Pyyhkimien sulat ja polttimot vain määräaikaishuoltojen yhteydessä
 • Ensirekisteröinti ja katsastusmaksu
 • Uuden auton toimituskulu
 • Arvonlisävero

 

 

 SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI. Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa

SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI.

Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Olemme valmistaneet sähköautoja yli 40 vuoden ajan, joten tiedämme, mistä puhumme. Kestävä kehitys ja ympäristö ovat lähtökohtamme ja olemme luoneet tuotantoketjun, jonka ansiosta meistä on kehittynyt suurin sähköisten autojen valmistaja Euroopassa. Maailman teillä liikkuu tällä hetkellä yli 320 000 ladattavaa BMW-autoa – enemmän kuin muita vastaavia premium-autoja yhteensä.

Vihreä on ajamisen uusi väri. Ladattavien autojen erojen ymmärtäminen ja omiin tarpeisiin sopivan auton valitseminen voi olla joskus vaikeaa. Tähän on siksi koottu tarvittavat tiedot sähköisistä autoista ja yleisesittely koko sähköautomallistostamme. Täältä löydät myös yleiskatsauksen mittavasta ympäristö- ja kestävyystyöstämme, jolla pyritään luomaan vihreämpää autokantaa.

SÄHKÖAUTO – KUN HALUAT ASETTAA YMPÄRISTÖN YKKÖSEKSI.

Kaikki sähköautot saavat käyttövoimansa ainoastaan akusta. Ne ladataan helposti niin kotona kuin matkan varrella hyväksytyillä latausasemilla. Sähköautot ovat vähäpäästöisiä, sillä ne eivät tuota lainkaan päästöjä fossiilisista polttoaineista. Lisäksi ne ovat perinteisiä autoja helpommin huollettavia. Ne kiihtyvät portaattomasti ja siten uskomattoman pirteästi sekä ovat lähes äänettömiä.

PLUG-IN-HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in-hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in-hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.

MONTA SYYTÄ VALITA SÄHKÖAUTO.

 • Ympäristöystävällisin vaihtoehto.
 • Tasainen vääntö ja nopea kiihtyvyys.
 • Edullisempi perinteisiin autoihin verrattuna.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa
 • Hiljainen moottori lisää kaupunkien viihtyisyyttä.
 • Valtion hankintatuki.

PLUG-IN-HYBRIDI VAI SÄHKÖAUTO?

Tutustu näiden autotyyppien eroihin ja katso, mikä auto sopii sinulle parhaiten.

Valinnan tekeminen voi olla joskus vaikeaa. Aloita miettimällä todelliset autotarpeesi. Miten pitkiä matkoja ajat yleensä? Mitä latausmahdollisuuksia sinulla on kotona ja muualla? Tutustu sen jälkeen alla olevan linkin mallivalikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva ladattava hybridi.

MONTA SYYTÄ VALITA PLUG-IN-HYBRIDI.

 • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
 • Voit ajaa niin lähipäiväkotiin kuin tunturilomalle.
 • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
 • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.
 • Valtion hankintatuki.
LISÄTIETOJA MALLEISTA
 

 

BMW X2 - Talvirenkaat + LÄMMITINPAKETTI nyt 490 €.

 

BMW X2

Ehdottoman ainutkertainen. Äärimmäisen poikkeuksellinen. BMW X2 tekee urheilulliset pyrkimyksensä selviksi ensi vilkaisulta. Rohkealla atleettisuudellaan se tarjoaa dynaamisen ja hallittavan suorituskyvyn, joka hakee vertaistaan tässä autoluokassa. Kun tämä yhdistetään laadukkaaseen sisätilaan ja moniin innovatiivisiin teknisiin ratkaisuihin, tulokseksi saadaan uuden ajan ekstrovertti päähenkilö. Oletko valmis?

5 FAKTAA:

 1. BMW X -mallin vahva tyyli yhdistyy Coupé-mallin urheilullisuuteen
 2. Ensi kertaa saatavilla M Sport X -varustelu
 3. Ylivoimainen ajodynamiikka ja suorituskykyiset moottorit
 4. Innovatiivinen käyttökonsepti ja saumaton verkottuneisuus
 5. Erinomainen muotoilu ja käytännöllisyys kohtaavat
BMW X2 alkaen 39.799,12 €. Autoveroton hinta 35.090 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 4.109,12 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 128 g/km ja kulutus 4,9 l/100 km. Vapaa autoetu 755 €/kk, käyttöetu 605 €/kk. (BMW X2 sDrive 16d). Kuvan auto erikoisvarustein.

 

BMW uutuus X5 - huippuvarusteet vakiona

BMW X5 - Täysin uusi BMW X5

Täysin uusi BMW X5. Sen asema ja arvo on kirjoitettu keulaan – ylväs, vahva ja tyylikäs. Jäähdyttimen yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Valonheittimien terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. Uusimmalla tekniikalla varustettuna uusi BMW X5 on entistä turvallisempi ja suorituskykyisempi kaikenlaisilla teillä ja teiden ulkopuolella. Se kulkee edellä.

BMW X5:N ULKOPUOLEN JA SISÄTILOJEN MUOTOILU.

Tyypillisesti BMW X5 – jokainen yksityiskohta on statement. Alkaen auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.
 

Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -tuoksutusjärjestelmän neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

 

BMW X5 auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.                   BMW uutuus X5

  BMW X5 sisätilat                 BMW X5 Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla.

PERFECT MANAGEMENT.

BMW X5:n tavaratilan käyttömukavuus on täysin uutta tasoa. Kaksiosaisen takaluukun alempi ja ylempi osa voidaan avata ja sulkea sähkötoimisesti, joten tavaratilan kuormaaminen ja kuorman purkaminen on äärettömän vaivatonta. Comfort Access -järjestelmän yhteydessä takaluukun avaamiseen riittää jalan heilauttaminen takapuskurin alla. Tavaratilapaketti varmistaa hyvän järjestyksen ja turvallisuuden: Takaluukun avaamisen myötä tavaratilan sähkötoiminen peite avautuu myös, ja napin painalluksella peite kätkeytyy tavaratilan välipohjan alle. Integroidut liuku- ja liukuestekiskot pitävät tavarat ajon aikana turvallisesti paikallaan.

BMW X5 Exclusive Edition alkaen 85.012,79 €. Autoveroton hinta 64 860 €, arvioitu autovero 20.347,33 €, toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 1.395 €/kk, käyttöetu 1.245 €/kk. EU-yhd. kulutus 5,6 l/100 km, CO2-päästöt 146 g/km. (X5 xDrive25d A Exclusive Edition). Ajotietokoneen kieli suomi.

 

VARAA KOEAJO

 

UUSI BMW i3 120 Ah -TÄYSSÄHKÖAUTO. 30 % PIDEMPI TOIMINTAMATKA.

BMW i3 - 120 Ah -TÄYSSÄHKÖAUTO.
30 % PIDEMPI TOIMINTAMATKA

Uusi BMW i3 tarjoaa vakuuttavan 310 kilometrin toimintamatkan. Entistäkin suorituskykyisempi 120 Ah akku tarjoaa tehokkaalle sähkömoottorille nyt aikaisempaa pitkäkestoisempaa virtaa. Sinulle se tarkoittaa enemmän sähköllä ajamisen iloa.
 
Nyt saat BMW i3 120 Ah Charged Edition -malliin 2.000 euron hankintaedun ja Charged Edition -paketin, pikalatausmahdollisuuden sekä Wallbox -pikalatausaseman, ja pikalatauskaapelin julkisiin latausasemiin
(asiakasetusi 3.690 €)

BMW i3 Charged Edition alkaen 42.299,88 €. Autoveroton hinta 42.590€, toimituskulut 600 €, valtion hankintatuki* 2.000 €, arvioitu autovero 1109,88 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä energiankulutuksella 15,2 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Vapaa autoetu 710 €/kk, käyttöetu 665 €/kk. (BMW i3 120 Ah Charged Edition.) Kuvan auto erikoisvarustein. *Valtion hankintatuki myönnetään autolle, jonka kokonaishinta on enintään 50.000 €.

 

KATSO LISÄÄ LAAJASTA BMW-VALIKOIMASTAMME