Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Škoda kampanjat

Ajankohtaiset Škoda kampanjat

Uusi ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ -mallisto alk. 21 110,40 €.

Ota rennosti. KAMIQ on urbaani crossover-katumaasturi, jossa suuremman katumaasturin edut ja erityinen ŠKODA-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja sekä teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

 

Itsevarmuus

Vahvuus ja rohkeus kumpuavat aina sisimmästä. KAMIQ ei ole tässä suhteessa poikkeus, vaan sisätilan ja ulkopuolen design sulautuu tunnepitoisesti yhteen. Tyylikäs sisätila on esimerkillisen ergonominen ja täynnä laadukkaita materiaaleja.

 

Rennosti kaupunkiliikenteessä

Päivittäiset matkan kaupungin vilkkailla kaduilla voivat olla haastavia. KAMIQ tarjoaa parhaat ratkaisut kaupunkiviidakkoon, joten voit aina nauttia vaivattoman rennosta ajosta.

 

Turvasatama

Kaikkien ŠKODA-automallien tavoin myös Kamiqissa turvallisuus on etusijalla. Autoon on tarjolla jopa yhdeksän turvatyynyä, sekä lukuisia edistyksellisiä kuljettajan avustinjärjestelmiä, kuten Side Assist -kaistanvaihtovaroitin ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist. Täydet viisi tähteä on kiistaton todiste ŠKODA Kamiqin ensiluokkaisesta turvallisuudesta.

 

Ratkaisut sormenpäissä

ŠKODA-automallit tunnetaan ainutlaatuisista Simply Clever -ratkaisuista. Nämä edistykselliset ratkaisut helpottavat päivittäistä arkeasi, ja niitä on Kamiqissa kaikkialla. Katso itse.

 

Urheilullista ajoa napin painalluksella

ŠKODA KAMIQ perustuu skaalautuvaan MQB-perusrakenteeseen, mikä mahdollistaa edistyksellisten teknologioiden hyödyntämisen autossa. Dynaamisemmasta ajosta kiinnostuneet kuljettajat arvostavat varmasti esimerkiksi Sport-alustansäätöjärjestelmää (Sport Chassis Control) ja säätyvää iskunvaimennusta.

 

Innovaatiot ja tyylikkyys sulavasti yhdessä

Tarjolla olevaa laajaa 16-18-tuumaisten kevytmetallivanteiden valikoimaa täydentävät innovatiiviset Aero-vanteet, jotka on optimoitu minimoimaan ilmanvastus.

 

ŠKODA KAMIQ -mallisto alkaen 21 110,40 €.

 

ŠKODA Karoq ja Kodiaq 4X4 Edition

Neljän vuodenajan nelivedot

Neljän vuodenajan maassa on hyvä olla mahdollisimman hyvin neljään vuodenaikaan soveltuva auto. Škoda 4x4 Edition -mallisto koostuu valikoiduista KAROQ- ja KODIAQ-malleista, joissa yhdistyy muun muassa 4x4-neliveto sekä automaattinen DSG-vaihteisto. Lisäksi tarjoamme nyt veloituksetta sähköisesti esiin taitettavan vetokoukun sekä kauko-ohjaimella varustetun polttoainetoimisen lisälämmittimen.

Valittavanasi on eri moottorivaihtoehdoilla ja varustetasoilla varustettuja erinomaisia autoja, joissa etu vaihtelee mallikohtaisesti. Autoja on rajoitettu erä ja etu on voimassa toistaiseksi. Tarkista mallikohtainen etu oheisesta taulukosta.

Toimi pian ja pääset jo tänä talvena nauttimaan uudesta, upeasta nelivedostasi. Tervetuloa koeajolle!

 

VARAA KOEAJO

 

4x4 Edition -malliston tarkemmat hinnat ja tiedot:

 

 

Ensiesittelyssä uusi ŠKODA SUPERB

Simply Clever

Hienostunut muotoilu, houkutteleva mukavuus, saumaton toimivuus - tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen huippumalliin!

Malliuudistuksen myötä Superbin kauniiseen muotoiluun on tehty pieniä, kokonaisuuden täydelliseksi hiovia muutoksia. Lopputuloksena muotoilu on ikonisen tyylikäs täynnä dynaamisuutta ja arvokkuutta. Škoda Superb Combi jatkaa Škoda Superbin ikonista ja dynaamista muotokieltä. Linjakas muotoilu sopii mainiosti myös farmarimalliin.

Škoda Superb -mallisto alkaen 30 020,28 €.

 

VARAA KOEAJO

 

Škoda Superb iV -hybridin hinnat julkaistu:

 

ŠKODA SUPERB -mallisto alkaen 30 020,28 € CO2-päästöllä 146 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 6,4 l/100 km. ŠKODA SUPERB -malliston CO2-päästöt 146–198 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 5,7–8,7 l/100 km. Kuvien autot erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

Scala on uusi ŠKODA

Aina valmis uuteen.

ŠKODA Scala vie Škodan muotoilun uusiin ulottuvuuksiin ja mukautuu elämäsi muutoksiin. Mihin ikinä elämä vie, Scala on aina valmis uuteen. ŠKODA SCALA -mallisto alkaen 19 618,91 €. Tervetuloa koeajamaan!

 

Uusi uljas maailma

Täysin uuden ŠKODA Scalan myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

Sitä on Simply clever. Sitä on ŠKODA.

 

VARAA KOEAJO

 

Škoda Karoq -mallin ostajalle Samsung 55" älytelevisio kaupan päälle!

ŠKODA Karoq

Uusi ŠKODA KAROQ SPORTLINE ja SCOUT

Urheilullinen look kaikkialla.

Kuka sanoi, että katumaasturin pitää näyttää katumaasturilta? Uusi ŠKODA KAROQ SPORTLINE on todiste siitä, että voit näyttää sporttiselta milloin ja missä tahansa.

Hienostunut tyyli urheilullisine yksityiskohtineen paljastaa auton luonteen välittömästi niin ulkopuolella kuin sisätilassa. Aidon ŠKODA-mallin tavoin siinä on lukuisia Simply Clever -ratkaisuja, runsaat tilat ja paljon moderneja liitettävyysominaisuuksia. Niiden ansiosta nautit maksimaalisesta mukavuudesta aina, on kyse sitten tavallisista arkiaskareista tai elämysmatkoista.

KAROQ SPORTLINE on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit akoinaan.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE -mallisto alk. 36 134,19 €

ŠKODA KAROQ -mallisto alkaen 27 496,19 € CO2-päästöllä 145 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 6,4 l/100 km. ŠKODA KAROQ SCOUT -mallisto alkaen 43 881,01 € CO2-päästöllä 186 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 8,2 l/100 km. ŠKODA KAROQ -malliston CO2-päästöt 145–190 g/ km ja yhdistetty EU-kulutus 5,6–8,4 l/100 km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

 

VARAA KOEAJO

 

Uusi ŠKODA OCTAVIA BusinessLine

Nyt entistäkin runsaammin varusteltu.

Uusi ŠKODA OCTAVIA BusinessLine. Uudessa BusinessLine-mallistossa vakiona lisää lämpöä, turvaa, mukavuutta ja näyttävyyttä.* Octavia on enemmän - ja BusinessLine-mallina vielä enemmän. Katso BusinessLine-paketin saatavuus ja mallikohtainen sisältö osoitteessa skoda.fi.

ŠKODA OCTAVIA BusinessLine -mallisto alk. 23 474,83 €.

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA OCTAVIA BUSINESSLINE -mallisto alk. 23 474,83 €, CO2-päästöllä 125 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 4,8 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA BUSINESSLINE COMBI -mallisto alk. 24 621,86 €, CO2-päästöllä 115 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 5,0 l/100 km. OCTAVIA -malliston CO2-päästöt 115–187 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 4,7–8,3 l/100 km. *Katso BusinessLine-paketin saatavuus ja mallikohtainen sisältö skoda.fi. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Katso tarkat hintatiedot malleittain osoitteesta skoda.fi/hinnastot. Kysy myös ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

Uusi ŠKODA KAROQ SPORTLINE ja SCOUT

Urheilullinen look kaikkialla.

Kuka sanoi, että katumaasturin pitää näyttää katumaasturilta? Uusi ŠKODA KAROQ SPORTLINE on todiste siitä, että voit näyttää sporttiselta milloin ja missä tahansa.

Hienostunut tyyli urheilullisine yksityiskohtineen paljastaa auton luonteen välittömästi niin ulkopuolella kuin sisätilassa. Aidon ŠKODA-mallin tavoin siinä on lukuisia Simply Clever -ratkaisuja, runsaat tilat ja paljon moderneja liitettävyysominaisuuksia. Niiden ansiosta nautit maksimaalisesta mukavuudesta aina, on kyse sitten tavallisista arkiaskareista tai elämysmatkoista.

KAROQ SPORTLINE on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit akoinaan.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE -mallisto alk. 36 134,19 €

 

Seikkailuluonne on sen geeneissä.

Tutustu autoon, joka janoaa uusia elämyksiä. ŠKODA KAROQ SCOUT - tämä auto on valmis viemään sinut täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Auton kristallimaista muotokieltä korostavat sen eri puolilla sijaitsevat suojaavat elementit, kuten etu- ja takapyöräkaarien ja kynnyspalkkien suojukset sekä spoileri. Nelivedon ansiosta maastoajo tuntuu siltä kuin ajaisit edelleen tiellä. Se on sydämeltään ŠKODA, eli siinä on runsain mitoin tarkoin harkuttuja Simply Clever -ratkaisuja, jotka ovat käteviä kaikilla matkoilla.

KAROQ SCOUT on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

ŠKODA KAROQ SCOUT -mallisto alk. 43 881,01 €

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA KAROQ SPORTLINE -mallisto alk. 36 134,19 €, CO2-päästöllä 154 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 6,8 l/100 km. ŠKODA KAROQ SCOUT -mallisto alk. 43 881,01 €, CO2-päästöllä 186 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 8,2 l/100 km. ŠKODA KAROQ -malliston CO2-päästöt 145–190 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 5,6–8,4 l/100 km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvien autot erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus. 

 

ŠKODA KODIAQ - Kattava varustepaketti veloituksetta, etusi jopa 2700 €

Tarjoamme nyt ŠKODA KODIAQ -mallistoon veloituksetta kattavan varustepaketin. Style, Scout ja RS -malleihin saat mm. Area View 360 -kamerajärjestelmän, peruutus- ja kaistanvaihtovaroittimen sekä laminoidut etusivulasit, Exclusive ja L&K -malleihin mm. näyttävän digitaalisen mittariston. Katso varustepaketin tarkempi sisältö mallikohtaisesti osoitteesta skoda.fi.

Technology-paketti (Style, Scout ja RS -malliehin):

 • Area View 360 -kamerajärjestelmä
 • Laminoidut etusivulasit
 • Family-paketti (Irrotettava roskakori, sähköinen lapsilukko)

Manuaalivaihteistolla varustetuissa malleissa:

 • Lane Assistant - Kaista-avustin
 • Rear Traffic Alert - Peruutusvaroitin
 • Blind Spot Detection - Kaistanvaihtovaroitin

DSG-vaihteistolla varustettuihin malleihin edellä mainittujen lisäksi:

 • Emergency Assistant - Hätätila-avustin
 • Traffic Jam Assistant - Ruuhka-avustin

Digi-paketti (Exclusive ja L&K -malleihin):

 • Digitaalinen mittaristo
 • Laminoidut etusivulasit
 • Family-paketti (Irrotettava roskakoria, sähköinen lapsilukko)

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA KODIAQ Style -mallisto alk. 45 667,00 €, CO2-päästöllä 176 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 7,8 l/100 km. ŠKODA KODIAQ RS alk. 66 721,14 €, CO2-päästöllä 210 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 8,0 l/100 km. ŠKODA KODIAQ -malliston CO2-päästöt 158–210 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 6,0–8,9 l/100 km. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Technology-paketti saatavilla Style, Scout ja RS -malleihin. Digi-paketti saatavilla Exclusive ja L&K -malleihin. Tutustu pakettien sisältöihin ja hintaetuun tarkemmin osoitteessa skoda.fi/kodiaq. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus. 

 

SIMPLY CLEVER -VIIKONLOPPU LA 12.1. JA SU 13.1. Oulun, Kemin sekä Ylivieskan Wetterillä! Tervetuloa!

Uusi inspiroiva ŠKODA FABIA Soleil

Hinta alkaen 14 990 €

Yhteistyömme Cirque du Soleilin perustuu meitä yhdistäviin asioihin: nerokkaat ideat ja inspiroiva asenne. Tämä lähtökohta on inspiroinut myös uuden FABIA-erikoismallin. Tule tutustumaan uutuuteen paikan päälle ja vakuutu sen varustelusta.

Vakuuttavassa varustelussa mm.
•    Kevytmetallivanteet Alore 16”
•    Swing Plus -audiojärjestelmä 6,5” värillisellä kosketusnäytöllä (sis. Bluetooth ja SmartLink+)
•    Ajonvakautus ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
•    Vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin
•    Easy Start -avaimeton käynnistys
•    Kauko-ohjattava keskuslukitus
•    Peruutustutka takana
•    Etusumuvalot ja LED-päivävalot
•    Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
•    6 kaiuttimen ŠKODA Surround -järjestelmä

ŠKODA FABIA SOLEIL -mallisto alk. 14 989,76 €, (WLTP, uusi mittaustapa) CO2 -päästöllä 130 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 5,7 l/100 km. ŠKODA FABIA -malliston CO2 -päästöt 124–136 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 5,5-6,0 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA TDI -mallisto alk. 25 561,77 €, CO2 -päästöllä 123 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 4,7 l/100 km.

 

Škoda KODIAQ RS

KAIKKI TÄMÄ JA EDELLEEN KODIAQ

Sisätilat

 • Sähkötoimiset lapsilukot
 • Sleep-paketti
 • Huomioliivin pidin
 • Jumbo Box -kyynärnoja

Ulkopuoli

 • Virtuaalinen poljin
 • Esiin kääntyvä vetokoukku
 • Ovien reunasuojukset
 • Sateenvarjolokerot etuovissa

Mukavuus

 • Avaimeton keskuslukitus ja käynnistys KESSY
 • LED-tunnelmavalaistus
 • Panoraamakattoikkuna
 • Tuulilasilämmitys

Tavaratilat

 • Irrotettava LED-taskulamppu
 • Siirrettävät kiinnikkeet kuljetettavan tavaran tuentaan
 • Kassikoukut tavaratilassa
 • Tavaraverkot tavaratilassa

LUE LISÄÄ MALLISTA

 

Škoda Fabia - Sopivasti särmää

Sopivasti särmää.

FABIA on itsevarmasti erilaisen näköinen ja tilava pieni auto, johon ihastuvat yhtä lailla kaupungin kulkijat kuin nuoret perheet.

Uudistunut FABIA-malliperhe

 • Škoda FABIA
 • Škoda FABIA MONTE CARLO
 • Škoda FABIA COMBI
 • Škoda FABIA MONTE CARLO

Hinta alk. 13 987 € ŠKODA Yksityisleasing esim. 291 €/kk

ŠKODA FABIA -mallisto alk. 13 986,06 €, (uusi mittaustapa, WLTP) CO2 -päästöllä 126 g/km. ŠKODA FABIA COMBI -mallisto alk. 14 789,60 €, (uusi mittaustapa, WLTP) CO2 -päästöllä 127 g/km.
ŠKODA FABIA -malliston (uusi mittaustapa, WLTP) CO2 -päästöt 124–141 g/km, yhdistetty EU-kulutus 5,5–6,1 l/100 km. ŠKODA FABIA 1.0 CLEVER alkaen 13 986,06 €, CO2-päästöllä 126 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 5,6 l/100km. Yksityisleasinghinta esim. 290,97 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 13 966,56 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.
Kuvan autot erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

SimplyClever päivät 8.-9.9 sekä ensiesittelyssä uusi Fabia Clever

Uusi ŠKODA FABIA Clever

Erikoismalli tarjoaa kattavan vakiovarustelun lisäksi runsaasti näyttäviä yksityiskohtia. 

Positiivinen itsevarmuus ei rajoitu keskustelunaiheeksi. Itsevarmuus voi olla asenne, joka kantaa koko elämäsi. Jos et saanut sitä syntymälahjaksi, voit omaksua sitä ŠKODA Fabialta.

Se näyttäytyy vahvalinjaisena, selkeämuotoisena ja kaikkea muuta kuin ujona. Sen itsevarmuus ei kuitenkaan rajoitu pelkkään ulkonäköön. Aitona ŠKODA-automalliston jäsenenä sen luonnetta vahvistavat lukuisat Simply Clever -ratkaisut. Ne ovat suuria ja pieniä nerokkaita yksityiskohtia – kuten multimedialaitteen pidike, jossa vaikkapa musiikkisoittimesi on turvallisesti paikallaan ja kätevästi käden ulottuvilla.

Tämä auto on jälleen yksi esimerkki Škodan edistyksellisestä ajattelusta. Se tarkoittaa intohimoa valmistaa laadukkaita autoja, jotka tarjoavat käyttäjälleen nautintoa.

Tätä on Simply Clever. Tätä on ŠKODA FABIA.

Uusi ŠKODA FABIA Clever alkaen 13 987 €. ŠKODA Yksityisleasinghinta esim. 291 €/kk.

 

VARAA KOEAJO

 

ŠKODA FABIA CLEVER -mallisto alk. 13 986,06 €, (WLTP, uusi mittaustapa) CO2 -päästöllä 126 g/km. ŠKODA Fabia Clever -malliston CO2 -päästöt 126–127 g/ km. Yhdistetty EU-kulutus 5,6 l/100 km. SKODA FABIA HB 1.0 MPI CLEVER alk. 13 986,06 €, (WLTP, uusi mittaustapa) CO2 -päästöllä 126 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella 5,6 l/100km, yksityisleasinghinta esim. 290,97 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 13 966,56 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Katso tarkat hintatiedot malleittain osoitteesta skoda.fi/hinnastot. ŠKODA Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa Axus Finland Oy.

 

 

 

ŠKODA SUPERB Businessline

Uusi upea ŠKODA SUPERB Businessline -mallisto vastaa vaatimuksiin ja ylittää odotukset.

Vakuuttava varustelu, runsaat sisätilat. Tervetuloa koeajamaan.

Yksityisleasinghinta esim. 453 €/kk.

 

Avustinjärjestelmät

 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Front Assist
 • Kaistanvaihtovaroitin
 • Ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist
 • Kuljettajan vireystilan tunnistusjärjestelmä
 • Kaista-avustin
 • Liikenneruuhka-avustin
 • Emergency Assist - Hätätilanneavustin
 • Esc ja Multi-Collision Brake -monitörmäysjarrutusjärjestelmä

 

ŠKODA SUPERB 1.4 TSI ACT ACTIVE BUSINESSLINE alk. 28 971,19 €, CO2 -päästöllä 119 g/km. ŠKODA SUPERB BUSINESSLINE -malliston CO2 -päästöt 110–164 g/km. Yhdistetty EU-kulutus 4,2–7,2 l/100 km.
ŠKODA Yksityisleasinghinta esim. 453 €/kk, sopimuskausi 48kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 21 744 €. *Metallivärietu on voimassa rajoitetun ajan. Etu ei koske FABIA CLEVER- ja RAPID CLEVER -mallistoja eikä Premium-metallivärejä. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

 

KATSO LISÄÄ ŠKODA-MALLISTOSTAMME

 

Škoda yksityisleasing

ŠKODA Yksityisleasing

ŠKODA Yksityisleasingin hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin. Kaikki kulut kattava kuukausivuokra on helppo budjetoida taloutesi kokonaismenoihin.

ŠKODA Yksityisleasing on suunniteltu olemaan helppo, riskitön ja vaivaton. Sinulle tämä merkitsee mm. sitä, että kuukausihinnalla saat polttoaineita ja pesuja lukuun ottamatta kaiken autoiluun tarvitsemasi. ŠKODA Yksityisleasing sisältää auton, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kesä- ja talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot ja uusimiset, sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi sekä halutessasi myös vakuutuksen (liikenne- & kaskovakuutus).

Sopimusajan (12–60 kk) ja ajokilometrimäärät (10 000– 200 000 km) huomioiden laskemme mieleisellesi ŠKODA-mallille juuri sinun tilanteeseesi sopivan kuukausivuokran.

 

ŠKODA Yksityisleasing sisältää:

 • Autoon liittyvät rahoituskustannukset
 • Määräaikaishuollot
 • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
 • Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)
 • Auton öljyt ja jäähdytysnesteet
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Kesärenkaat vanteineen
 • Talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden vaihdot
 • Renkaiden uusinnan
 • Katsastukset
 • ŠKODA Yksityisleasing -tiepalvelun 24/7
 • Halutessasi myös: Liikennevakuutuksen sekä kaskovakuutuksen

 

Esimerkkejä ŠKODA Yksityisleasingista:

 • ŠKODA FABIA 1,0 TSI 95 Active - 244,76 €/kk
 • ŠKODA KAROQ 1,0 TSI Ambition - 304,71 €/kk
 • ŠKODA KODIAQ 1,5 TSI ACT AmbitionEdition DSG Autom. - 451,65 €/kk
 • ŠKODA KAMIQ 1,0 TSI 115 AmbitionDSG Autom. - 282,44 €/kk
 • ŠKODA SCALA 1,0 TSI 95 Active - 244,87 €/kk
 • ŠKODA SUPERB 1,4 TSI PHEV Ambition iV DSG Autom. - 444,20 €/kk
 • ŠKODA OCTAVIA Combi 1,5 TSI Ambition BusinessLine DSG - 337,56 €/kk

Kaikki laskelmat ovat 30 tkm/36 kk, 3 500 € käsirahalla ja sisältävät talvirenkaat aluvanteilla.

 

VARAA KOEAJO