Etusivu Ajankohtaista BMW Brand Weeks - Ajankohtaista Wetterillä

BMW Brand Weeks

BMW kesäviikot Oulun ja Rovaniemen Wetterillä kesäkuun loppuun saakka.

BMW Brand Weeks

Oulun ja Rovaniemen Wetterillä kesäkuun loppuun saakka.

 

BMW Brand Weeks -kampanjan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua laajaan BMW hybrid ja kevythybrid -mallistoomme. Tervetuloa koeajamaan BMW:n huippu-uutuudet ja hyödyntämään ohittamattomat edut Oulun ja Rovanimen Wetterille!

Ladattavat hybridimme tarjoavat sekä ilmeikästä muotoilua että älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. Tarjoamme upean malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan mallin. Katso lisää alta eduista sekä malleista ja suuntaa kohti kesää uudella BMW:llä!

 

 

BMW Brand Weeks huippuetuina

  • Korkotarjous koko mallistoon 0,95 % + kulut** (Koskee myös varastoautoja.)

  • BMW Essential Wallbox 299 € (Asennus ei sisälly hintaan.)

  • Ohittamaton yksityisleasing -tarjous BMW 3-sarja G21 Touring 320e zDrive A Charged Edition alk. 569€/kk

  • Varastossa oleviin autoihin ohittamattomat huippuedut - kysy lisää myyjiltämme!

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

 

Tarjoukset voimassa 30.6.2021 saakka. BMW Wallbox -etu koskee Essential -latausasemaa, asennus ei sisälly hintaan. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW 3-sarja - Saatavana myös ladattavana Plug-in hybridinä ja kevythybridinä

BMW 3-sarja - ohittamaton yksityisleasingetu

BMW 3-sarja Touring G21 320e xDrive A Charged Edition yksityisleasing esim. 569 €/kk.*  (36kk/30 tkm)

 

Saatavana myös ladattavana Plug-in hybridinä ja kevythybridinä


BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä turvallisesti, sillä 3-sarja sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestistä. Monipuoliset Sedan ja Touring ovat nyt saatavana myös ladattavana Plug-in Hybridinä ja kevythybridinä sekä älykkäällä xDrive-nelivedolla.

 

Tutustu lisää BMW 3-sarjaan.

 
BMW 3-sarja G21 320e xDrive A Charged Edition, alk. 48.224,50 €, sis. autoveron ja toimituskulut. Autoveroton hinta 46.100,00 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 1.524,50 €. EU-yhd. kulutus 1,6 l/100 km, CO2- päästöt 36 g/km (WLTP). Vapaa autoetu 880 €/kk, käyttöetu 715 €/kk. (320e xDrive A Charged Edition).
*Leasing-vuokran esimerkkilaskelma (36kk/30 tkm) : Kuukausivuokra tasaerin (1-36) alkaen 568,16 € sis.alv. Sisältää auton käyttöoikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, BMW talvirenkaat 17´ alumiinivanteineen. Yhteenlasketut vuokrat koko sopimusajalta alkaen 20.648,76 €. BMW yksityisleasing-rahoitustuotteen tuottaa Axus Finland Oy.

 

 


 

 

BMW Essential Wallbox

BMW Essential Wallbox

Kompakti BMW Wallbox Essential on täydellinen latausasema BMW-sähköautoille ja -hybridiautoille. BMW Wallbox voidaan liittää joustavasti ja helposti kiinteistön sähköverkkoon. Se mahdollistaa jopa 22 kW:n lataustehon (kolmivaihevirralla), joten se lyhentää latausaikaa tehokkaasti. Wallboxissa on viiden metrin pituinen kaapeli, joten se tarjoaa erinomaisen joustavuuden pysäköintipaikkaa valittaessa. Wallboxissa yhdistyvät muotoilu, turvallisuus ja kestävä tuotanto.

 


 

Täysin uusi BMW iX3 – kaikki mitä odotat BMW:ltä, mutta täysin sähköisenä.

BMW iX3

Täysin uusi BMW iX3 – kaikki mitä odotat BMW:ltä, mutta täysin sähköisenä. Aina on ollut hyviä syitä valita BMW, nyt niitä on vielä enemmän. Tämän täyssähköisen mestariteoksen toimintamatka on jopa 459 kilometriä. Aktiiviharrastajille avara 510 litran tavaratila mahdollistaa helpon kuljettamisen.

 

Uusi BMW iX3 on hyvä valinta monesta eri syystä. Siinä on kaikki, mitä voit odottaa X-mallilta. Sen valmistuslaatu, kapasiteetti, muotoilu ja tekniset ratkaisut ovat ehdotonta huippua. Se antaa 100-prosenttista sähköistä ajamisen iloa tänään ja on yhtä lailla hyvä valinta tulevien sukupolvien hyväksi. Olemme koonneet tälle sivulle joitain monista syistä valita BMW iX3, mikä on sinun syysi?

 

Tutustu lisää BMW iX3 -malliin.

 


 

 

BMW X1 tarjoaa urheilullisuutta ja liikkumisen vapautta kaikkialla – myös haastavammillakin teillä. X1 xDrive25e Plug-in Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo.

BMW X1

BMW X1 tarjoaa urheilullisuutta ja liikkumisen vapautta kaikkialla – myös haastavammillakin teillä. X1 xDrive25e Plug-in Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. Nelivetoinen, 450 litran tavaratilalla varusteltu X1 on turvallinen ja käytännöllinen valinta. Ladattava X1 on nyt saatavana kattavasti varusteltuna Charged Edition -mallina, johon voit valita joko Sport -tai xLine-varustepaketin.

 

Toimintamatka

BMW eDrive -teknologia mahdollistaa pelkällä sähköllä ajaessa jopa 57 kilometrin toimintamatkan sekä huomattavasti pienemmän C02 -päästöt.

Plug-In Hybrid käyttövoima

Plug-In Hybridin käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin sekä suorituskykyisen sähkömoottorin.

Auton yleiskonsepti

BMW X1 Plug-In Hybrid täyttää käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- sekä tehokkuusvaatimukset. Pelkällä sähköllä ajettaessa autolla voi ajaa jopa ilman paikallisia päästöjä.

 

Tutustu lisää BMW X1 -malliin.

 


 

Täysin uusi ladattava hybridi BMW X3, jossa on xDrive-neliveto, on uusin esimerkki BMW:n aidosta hybridiajattelusta.

BMW X3

Täysin uusi ladattava hybridi BMW X3, jossa on xDrive-neliveto, on uusin esimerkki BMW:n aidosta hybridiajattelusta. Hybridiajattelu tarkoittaa meille sitä, että yhdistämme insinööritaidon todelliseen ajamisen iloon ja tehokkaat polttomoottorit huippumoderneihin sähkömoottoreihin. BMW X3 xDrive 30e:llä voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 46 kilometriä, ja sen suurin sallittu vetopaino on 2 000 kg, joten se on oiva valinta elämän kaikkiin seikkailuihin.

 

Tervetuloa koeajamaan BMW uutuudet Oulun ja Rovaniemen Wetterille!

 

Tutustu myös BMW Plug-in Hybridi -mallistoon.

 

BMW Plug-in Hybrid -mallisto, alk. 44.628,79 €, sis. autoveron ja toimituskulut. *EU-yhd. kulutus 1,3 l/100 km, CO2-päästöt 30 g/km (320e A Charged Edition). Sähköinen toimintamatka 57 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajoolosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot erikoisvarustein. Tarjoukset voimassa uusiin kauppa- ja tilaussopimuksiin 30.6.2021 saakka. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

**Esimerkki rahoituslaskelma BMW 3-sarja G21 Touring 320e xDrive A Charged Edition: kokonaishinta 48 224,50 €, käsiraha 9 050 €, avausmaksu 199 €, rahoitusosuus 39 373,50 €, käsittelymaksu 16 €/kk, maksuaika 60 kk, korko 0,95 %, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,86 %, kuukausimaksu 499,79 €/kk, suurempi viimeinen erä 12 056,13 €, luottokustannukset yht. 2 385,19€, luotto ja luottokustannukset yht. 41 758,69 €. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gerbhardinaukio 1, 00510 Helsinki.