Etusivu Ajankohtaista Dacia huollon tarjoukset

Dacia huollon tarjoukset

Dacia huollon tarjoukset Wetterillä

Dacia Optimal-vuosihuolto on tarkoitettu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille Dacia-ajoneuvoille. Huollettu auto takaa turvalliset ajokilometrit. Optimal-vuosihuollon on laadukas ja hinnaltaan vertailukelpoinen merkkihuolto 4-vuotiaille ja vanhemmille Dacia-henkilöautoille. Tervetuloa valtuutettuun Dacia-huoltoon Wetterille.

Tarjoukset voit lunastaa valtuutetuissa Dacia-merkkihuolloissa.

Ota yhteyttä Dacia -huoltoomme!

VARAA HUOLTO

 


 

DACIA OPTIMAL-VUOSIHUOLTO 169 €

4-vuotiaille ja vanhemmille Dacia-ajoneuvoille. Huollettu auto takaa turvalliset ajokilometrit. Olemme kehittäneet Dacia-autollesi Optimal-vuosihuollon, joka on laadukas ja hinnaltaan vertailukelpoinen merkkihuolto 4-vuotiaille ja vanhemmille Dacia-henkilöautoille. Tervetuloa valtuutettuun Dacia-huoltoon.

OPTIMAL-VUOSIHUOLLON EDUT

  • Käytössä Dacia-erikoistyökalut ja alkuperäiset varaosat.
  • Merkkikoulutetut ja autosi parhaiten tuntevat Dacia-mekaanikot.
  • Takuukampanjoiden tarkastus.
  • Huoltoon sisältyy koritakuun edellyttämä koritarkastus.
  • Valtuutettun Dacia-huoltoliikkeen leima käyttöoppaan huoltoesitteet-osioon.

TARJOUKSET OPTIMAL-VUOSIHUOLLON YHTEYDESSÄ.*

  • Raitisilmasuodatin vaihdettuna 49 €
  • Jarrunesteet vaihdettuina 59 €
  • Sytytystulpat vaihdettuina 129 €
  • Etujarrupalat vaihdettuina 139 €

*Hinnat sisältävät osat ja työt.

 


 

Ilmastointihuolto 80 €

Huollata autosi ilmastointilaite säännöllisesti ylläpitääksesi sen tehokkaan toiminnan ja pidemmän käyttöiän. Samalla varmistat, että korjausten tarve vähenee. Huollon hintaan ei sisälly kylmäaineen lisäystä, vaan se veloitetaan erikseen.

Valitse lisätyönä ilmastointilaitteen desinfiointi 65 €, sis. osat ja työt. Säännöllinen desinfiointi varmistaa raikkaan ja puhtaan sisäilman autossasi, jolloin nautit matkanteostakin enemmän.


 

Kattoteline 169 €

Seuraaviin Dacia-malleihin:

  • Duster II, Jogger

Lisää autosi kuljetuskapasiteettia ja varmista, että kaikki haluamasi kulkee aina matkassasi.

Nyt hintaan 169 € (svh. alk. 220 €), mahdollinen asennus veloitetaan erikseen.

 


 

Pyyhkimen sulat (flatblade) 39,90 €, takasulka 14,90 €/kpl

Turvallisuutesi ja mukavuutesi varmistamiseksi pyyhkijän sulat kannattaa vaihtaa vähintään kerran vuodessa. Valtuutettu Dacia-huolto tarjoaa ohittamattoman sulkatarjouksen! Lisäksi vaihdamme uudet sulat tarvittaessa.

 


 

Polkupyöräteline katolle

Nappaa polkupyörä matkaan ja lähde tienpäälle! Kattotelineeseen kiinnitettävään polkupyörätelineellä kuljetat yhden pyörän, voit kuitenkin kiinnittää auton katolle useamman pyörätelineen – riippuen pyörien ja auton mallista. Kattoteline myydään erikseen.

Nyt hintaan 139 € (svh. 195,50 €), mahdollinen asennus veloitetaan erikseen.

 


 

Polkupyöräteline vetokoukkuun / 2 pyörää

Polkupyörät matkaan, mutta mieluummin auton perään kuin katolle? Sekin onnistuu! Vetokoukkuun kiinnitettävällä pyörätelineellä kuljetat kerrallaan kahta polkupyörää. Voit halutessasi kipata pyörätelineen helposti alas, päästen edelleen hyödyntämään tavaratilaa muille matkatavaroillesi. Vetokoukku myydään erikseen.

Nyt hintaan 549 € (svh. 736,08 €), mahdollinen asennus veloitetaan erikseen.

 


 

Irrotettava tai kiinteä vetokoukku

Irrotettava tai kiinteä vetokoukku? Valitse vetokoukku mieltymyksesi mukaan ja hyödynnä Daciasi kuljetuskapasiteettia myös vetäen!

Irrotettava vetokoukku 749 € (svh. alk. 912 €), hinta asennettuna
Kiinteä vetokoukku 599 € (svh. alk. 672 €), hinta asennettuna

Kampanjaan kuuluvat mallit: Duster II ja Jogger

 


 

Easyflex-tavaratilansuoja

EasyFlex-tavaratilansuojalla suojaat niin autoasi kuin itseäsi! EasyFlex peittää myös tavaratilan sivut, joten se suojaa Daciasi tavaratilaa kauttaaltaan. Suojan etureuna kääntyy kätevästi suojaamaan kuormauskynnystä, jolloin voit huoletta vaikka istua sen päälle ja vaihtaa esimerkiksi sopivaa harrastusvarustusta, vailla huolta vaatteidesi likaantumisesta. EasyFlex suojaa lisäksi takaistuinten taustat. Jos kaadat penkit osittain, avaa vain EasyFlexissä oleva vetoketju ja suoja pysyy edelleen kiinni sekä kaadetun että pystyssä olevan istuimen selkänojan takaosassa. EasyFlex on saatavilla koko mallistoon ja se sopii myös 7-paikkaiseen Joggeriin, kun kolmannen rivin istuimet on poistettu autosta. EasyFlex saatavilla myös Logan MCV -malliin.

Nyt hintaan 129 € (svh. alk. 149,51 €), mahdollinen asennus veloitetaan erikseen.

 


 

Tarjoukset voimassa 30.6.2023 asti, ellei toisin mainita. Tarjoukset voit lunastaa valtuutetuissa Dacia-merkkihuolloissa.