Etusivu Ajankohtaista Dacia ja Hyundai Myyntinäyttely Pudasjärven Nesteellä la 25.3. klo 10-14 - Ajankohtaista Wetterillä

Dacia ja Hyundai Myyntinäyttely Pudasjärven Nesteellä la 25.3. klo 10-14

Myyntinäyttely Pudasjärven Nesteellä La 25.3. klo 10-14

Dacia ja Hyundai Myyntinäyttely Pudasjärven Nesteellä

La 25.3.2023 klo 10-14 

Maksamme 2000€ minimihyvityksen autosta kuin autosta.
(pihaan ajettu, katsastettu ja kahdet renkaat.)

Ohittamattomassa myyntinäyttelyssämme koeajettavissa ovat Dacia- ja Hyundai-malliston uutuudet. Tervetuloa tutustumaan molempien merkkien mallistoon ammattitaitoisen henkilökuntamme opastamana! Tutustu malleihin lisää alta. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

DACIA JA HYUNDAI MYYNTI

Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@wetteri.fi.

 

VARAA KOEAJO
 
 
 

Dacia Duster

Dacia Duster

Älä maksa turhasta. Dacia Dusterissa on kaikki tarvittava, järkevään hintaan. Se on jämäkkä, näyttävä, mukava ja helppokäyttöinen järkimaasturi – aina nelivedon kytkimestä suomenkieliseen multimedia- ja navigointijärjestelmään.

1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu Duster sopii mainiosti suomalaisille teille
ja se etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa

 

 

Tutustu lisää Dacia Duster-malliin.

 


 

Hyundai i20

Hyundai i20

Turvallinen ja kaunis valinta

Täysin uuden i20:n muotoilu hivelee silmää. Sen houkuttelevissa muotoiluelementeissä näkyyy suorituskykyisen Hyundai N -malliston dna. Uutuus on varustettu älykkäällä tekniikalla, joka tuo mukanaan innovatiivista turvallisuutta ja luokkansa parasta liitettävyyttä.

Herätä huomiota tyylikkäästi

Elegantti ja huomiota herättävä i20 havahduttaa esteettisellä ja urheilullisella muotoilullaan. Edeltäjäänsä verrattuna se on leveämpi, pidempi ja matalampi. Muotoilu on saanut inspiraationsa Hyundain Sensuous Sportiness -ajattelusta – se on harmoninen yhdistelmä energisiä mittasuhteita, tyyliä ja tekniikkaa.

Uutuuden korkeus on 1 450 mm (- 24 mm), leveys 1 775 mm (+ 30 mm) ja pituus 4 040 mm (+ 5 mm). Akseliväli on 2 580 mm (+ 10 mm). Kokonaisuuden viimeistelevät uudelleen suunnitellut 17-tuumaiset alumiinivanteet. Tavaratilaa on 351 litraa, 25 litraa aiempaa enemmän

 

Tutustu lisää Hyundai i20 - malliin.