Etusivu Ajankohtaista Huollon noutopalvelu - auto kotipihastasi huoltoon ja takaisin - Ajankohtaista Wetterillä

Huollon noutopalvelu - auto kotipihastasi huoltoon ja takaisin

Huollon noutopalvelu Wetterillä

Auto kotipihastasi huoltoon ja takaisin

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 29 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 58 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.

 

VARAA HUOLTO

 

Ostaessasi nyt Wetteri-tilillä, saat laskun vasta elokuussa 2020.

Wetteri-tilin maksuaikakampanja - osta nyt, saat laskun vasta elokuussa 2020!

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa huolto- ja varaosaostoksesi. Osta nyt Wetteri-tilillä, saat laskun vasta elokuussa 2020. Saatuasi laskun voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Kampanja-aika: 15.3.-15.5.2020.

Rahoituksen edut:

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi,  jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
 • Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoahdoista.
 • Voit maksaa luoton kerralla pois milloin vain.

Wetteri-tili hakemuksen voit täyttää toimipisteissämme, jolloin saat luottopäätöksen heti paikan päällä. Voit hakea luottoa myös verkkohakemuksella, saat vastauksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa. Voit myös hakea tiliä lähettämällä tekstiviestin: WETTERI numeroon 18 311

Esimerkki:

 • Luotto-ostos: 1 500 €
 • Maksettava kokonaismäärä: 1 500 €
 • Osamaksuerät: 12 kpl
 • Osamaksuerä/kk: 125 €
 • Käsittelymaksu/kk: 0 €
 • Järjestelypalkkio: 0 €
 • Vuosikorko: 0 %
 • Todellinen vuosikorko: 0 %


Esimerkki kampanjaostoksesta, jolle asiakas valitsee 12 kuukauden maksuvaihtoehdon. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Laskelma on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia 1.9.2019 jälkeen tehtyjä sopimuksia. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Turvaa autosi Wetterin valtuutetussa merkkihuollossa

Huoltopalvelut Kajaanin, Kemin, Kuusamon, Oulun, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Pitkä kokemuksemme autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltotoiminnasta takaa, että tunnemme autosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Mekaanikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Se tarkoittaa, että käytössäsi on aina ajankohtaisin mahdollinen tieto autosi tarvitsemista huoltotoimenpiteistä yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta. Autotehtaan valtuuttamassa merkkihuollossa mekaanikot myös suorittavat autosi huollon aina parhailla mahdollisilla merkkikohtaisilla laitteilla, työkaluilla ja testereillä. Kaikissa huolloissa käytetään vain alkuperäisiä varaosia, jotka ovat samanlaisia, kuin autossasi oli sen lähtiessä ensi kertaa tehtaalta. Samalla autosi toimintaa ohjaaviin tietokoneisiin tehdään aina kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, joiden ollessa ajan tasalla autosi toimii sekä turvallisemmin että taloudellisemmin.

Huoltosi valmistumista voit odottaa viihtyisissä kahviotiloissamme, joissa käytössäsi on langaton verkkoyhteys. Tällöin myös työnteko onnistuu tarvittaessa autosi ollessa huolettavana.

Merkkihuoltomme palvelee KajaaninKemin, KuusamonOulunRovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme, tarkista oman toimipisteesi merkkihuollot yhteystiedoistamme. Varaa huoltoaika suoraan netissä 24/7 OnLine-palvelussamme. Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Wetteri-Tilin maksuaikakampanjalla voit varata huollon nyt ja saat laskun vasta elokuussa!

 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 29 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 58 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.

 

VARAA HUOLTO