Etusivu Ajankohtaista Hyundai-merkkihuolto on autosi paras asiantuntija

Hyundai-merkkihuolto on autosi paras asiantuntija

Hyundai-merkkihuolto on autosi paras asiantuntija

Hyundain merkkihuolto on asiantunteva ja luotettava huoltoverkosto. Valtuutetussa merkkihuollossa on viralliset ohjelmistopäivitykset, uusimmat testilaitteistot, merkki- ja mallikohtaiset työkalut ja merkkikoulutetut mekaanikot. Hyundai-merkkihuollossa käytetään Hyundai-autoille suunniteltuja, alkuperäisiä varaosia, jotka täyttävät tehtaan laatuvaatimukset. Lisäksi merkkihuollossa on yhteydet Hyundain huoltojärjestelmiin, tekniseen tukeen ja  takuupalveluun.

Sähköinen huoltokirja

Hyundain merkkihuollot ovat siirtyneet digiaikaan ja ottaneet 1.1.2016 käyttöön sähköisen huoltokirjan. Uusiin Hyundai-autoihin merkkihuollossa tehdyt määräaikaishuollot kirjataan nyt sähköiseen järjestelmään. Näin auton huoltohistoria on aina tallessa ja merkkihuollossa helposti ja nopeasti tarkastettavissa.

MapCare-karttapäivitykset

Vain merkkihuollosta saa maksuttomat karttapäivitykset  Hyundai-autoon integroituun, tehdasasennettuun navigaattoriin, osana määräaikaishuoltoa  –  jopa kymmeneksi vuodeksi tai niin kauan kuin päivityksiä riittää.  Tuoreimman tiedon tieverkoston päivityksistä tarjoaa HERE / NAVTEQ.

Product Line2 -varaosat

Hyundain edullinen Product Line2 -varaosamallisto on suunniteltu yli viisi vuotta vanhoille autoille, joiden takuu on päättynyt. Varaosat ovat mallikohtaisia ja ne täyttävät tehtaan laatuvaatimukset. Hinnoittelussa on huomioitu auton ikä ja ominaisuudet. Product Line2  -varaosat ovat jopa 30 prosenttia edullisemmat kuin alkuperäisosat.

Valtuutettu merkkihuolto pitää Hyundai-autosi kunnossa – ja sen huomaa viimeistään silloin, kun auto myydään: tutkimusten mukaan merkkihuollossa huollettu auto säilyttää arvonsa paremmin.

Hyundai huolenpitosopimus - nyt -30% normaaleista kuukausihinnoista

Hyundai tarjoaa uusiin kampanja-­aikana 1.10.–31.12.2019 tehtyihin huolenpitosopimuksiin 30 % alennuksen normaaleista kuukausihinnoista.

Hyundai-autosi huoltokustannukset saat helposti hallintaan, kun jo uutta autoa ostaessasi teet huolenpitosopimuksen. Tiedät, että maksat kiinteän kuukausierän koko sopimusajalta ilman yllättäviä menoeriä ja että merkkikoulutetut mekaanikot pitävät huolta autostosi ja siksi autosi on kysytty yksilö vaihtoautomarkkinoilla.

Huolenpitosopimus sisältää määräaikaishuollot ja myös luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset, kuten jarrupalat ja -levyt, polttimot tai pyyhkimen sulat.

Huoltosopimuksen kuukausimaksu kattaa Hyundain huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja huoltoihin kuuluvien mekaanisten osien vaihdot ja mm. nestetäydennykset.

Kysy huolenpito- ja huoltosopimuksen hinta autollesi Wetterin Hyundai työnjohdosta.

Sopimusetuja:

 • Kiinteä kuukausimaksu koko sopimusajan, kolme, neljä tai viisi vuotta, kuitenkin enintään 150 000 km.
 • Ei yllättäviä korjauskustannuksia
 • Voimassa kaikissa valtuutetuissa Hyundai-huoltopisteissä Suomessa
 • Merkkikoulutetut mekaanikot, aidot Hyundai-varaosat
 • Hyundai Tieturva, maksuton puhelinpalvelu, apua tien päälle kellon ympäri
 • Hyundai MapCare -karttapäivitykset kerran vuodessa maksutta
 • Autolla mahdollisimman korkea jälleenmyyntiarvo
 • Uudelle autolle tai ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa

Huolenpitosopimus sisältää:

 • Määräaikaishuollot Hyundain huolto-ohjelman mukaisesti
 • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset
 • Nestetäydennykset ja sulakkeet
 • Ajoturvallisuuteen liittyvät polttimoiden vaihdot myös huoltojen välissä

Ihan kaikkea ei huolenpitosopimuskaan kata, kuten vikoja tai vahinkoja, jotka johtuvat auton virheellisestä käytöstä tai huolimattomasta hoidosta, ikääntymisestä tai puhtaanapidosta. Myös veroluonteiset maksut, vakuutukset,  polttoaineet sekä renkaat, pesut, vanteet ja kapselit on rajattu sopimuksen ulkopuolelle.

Sopimuksen rajauksia

– takuiden tai vakuutusten tai ajoneuvon myyjän kaupan vastuun piiriin kuuluvat viat ja vahingot
– virheellisestä tai huolimattomasta hoidosta, käytöstä tai huollosta aiheutuvat viat ja vahingot
– ulkopuolisesta tekijästä tai syystä aiheutuvat viat ja vahingot (esim. ilkivalta, tulipalo, kivien sinkoilu, sääolosuhteet)
– lasit, lyhtyjen lasit, umpiot ja peilit
– renkaat, vanteet, kapselit, pyörien suuntaukset ja näihin liittyvät työt
– kytkin
– korin ja sisustuksen ikääntyminen
– pesu, vahaus ja puhdistus
– polttoainelämmitin
– polttoaine
– vakuutusmaksut, ajoneuvoon tai sen käyttöön kohdistuvat verot, katsastusmaksut tai muut julkiset maksut

 

VARAA HUOLTO