Etusivu Ajankohtaista Insignia Grand Sport

Insignia Grand Sport

Insignia Grand Sport

Insignia Grand Sport

Opel Insignia on saksalaista insinööritaitoa parhaimmillaan. Uusi Insignia Grand Sport on urheilullisen tyylikäs muotoilultaan ja sisältää kehittyneintä Intelli-Lux LED Pixel -valotekniikkaa sekä taloudellisia moottorivaihtoehtoja.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

Turvallisuus ja innovaatiot

 

Intelli-Lux LED® Pixel -ajovalot

Esittelyssä uraauurtavat Intelli-Lux LED® Pixel -ajovalot - seuraava vaihe Opelin erinomaisessa valotekniikassa. Tämä järjestelmä tarjoaa huomattavasti paremman näkyvyyden pimeässä kaukovalojen häikäisemättä vastaantulevia kuljettajia. Kummankin puolen ajovalo koostuu 84 segmentistä, jotka sopeutuvat liikenneolosuhteisiin sammuttamalla yksittäiset yksiköt automaattisesti. LED Pixel -ajovalot saatavilla mallista riippuen jopa vakiovarusteena.

 

Tuulilasinäyttö

HUD-tuulilasinäyttö heijastaa kuljettajan tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, navigaattorin suunnan tai automaattisen vakionopeussäätimen varoitukset tuulilasiin. Näyttö auttaa pitämään katseesi turvallisesti tiellä. Varusteet saatavilla valinnaisena.

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden tunnistuksella alhaisissa nopeuksissa valvoo Opel Insignian edessä olevaa liikennetilannetta. Jos tämä järjestelmä havaitsee jalankulkijan, ajoneuvon tai muun kohteen edessä, se lisää ennakolta jarrutustehoa ja jopa jarruttaa itse autoa, jos kuljettaja ei reagoi.

 

Takana risteävän liikenteen varoitin

Valinnaisena saatavilla oleva risteävän liikenteen varoitin tunnistaa liikkuvat esineet auton takana peruuttaessasi. Aiemmin näkymätön vaara on nyt helppo hallita. Järjestelmä on aktiivinen 10 km/h saakka ja se havaitsee liikenteen, jonka vauhti on jopa 36 km/h.

 

Mukautuva vakionopeudensäädin

Mukautuva vakionopeudensäädin mahdollistaa stressittömän ajokokemuksen. Automaattisesti kiihdyttämällä tai hidastamalla vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon. Vakionopeudensäädintä ei tarvitse edes käynnistää uudelleen pysähtyessään. Mukautuva vakionopeudensäädin on saatavilla valinnaisena varusteena. Opelin kuljettajan avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä.