Etusivu Ajankohtaista Joulupuu lahjakeräys Oulun Wetterillä

Joulupuu lahjakeräys Oulun Wetterillä

Joulupuu lahjakeräys Oulun Wetterillä

Joulupuu lahjakeräys Oulun Wetterillä

Jokainen lapsi ja nuori on lahjan arvoinen.

Joulupuu on Joulupuu ry:n ja paikallisjärjestäjien organisoima jokavuotinen hyvän mielen keräys, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa.

 

Vuonna 2021 Joulupuu Oulun keräysajat

  • perinteinen joulun pakettikeräys ajalla 22.11. - 9.12.2021.
  • eJoulupuu ajalla 1.11. - 26.12.2021.

 

Lahjan voit tuoda keräysajalla 22.11. - 9.12.2021. Oulun Wetterin Infopisteeseen (Äimäkuja 2)

Oulun toimipisteen Infopiste palvelee ma-pe 09.00 - 18.00

Lisätietoja tarvittaessa info.oulu@wetteri.fi tai numerosta 020 7788 250 

 

Tutustu lisää Joulupuu keräykseen.

  

Perinteinen Joulupuulahjakeräys järjestetään Oulun toimialueella nyt jo kuudennentoista kerran.

Oulussa on yli 3000 lasta ja nuorta lastensuojelun sekä muiden lapsiperhepalvelujen piirissä. Näistä lapsista moni saa ainoan joululahjansa tänäkin vuonna Joulupuu-lahjakeräyksen kautta. Viime vuonna keräsimme 3300 pakettia; auta meitä tänä vuonna keräämään joululahja jokaiselle lapselle!

Perinteinen Joulupuulahjakeräys järjestetään Oulun toimialueella nyt jo kuudennentoista kerran. Keräyksen järjestää tänäkin vuonna Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointi-palvelujen kanssa. Kerätyt lahjat toimitetaan Oulun kaupungin hyvinvointipalveluihin, lastensuojeluun ja lapsi-perhepalveluille, josta hyvinvointikeskusten työntekijät jakavat ne joulun alla lapsille ja nuorille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

 

Keräykseen voi osallistua:

  • Lähtemällä yrityksenä lahjoja kerääväksi yhteistyökumppaniksi
  • Lahjoittamalla eJoulupuun kautta rahaa, joilla ostetaan lahjoja
  • Tuomalla lahjan yhteistyökumppaneidemme keräyspisteisiin aukioloaikojen puitteissa

 


 

Joulupuukeräykseen on helppo osallistua:

Keräykseen on helppo osallistua:


Hanki lahja, joka on uusi tai itse tehty käyttämätön lahja. Keräykseen ei saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja/lottokuponkeja tai vastaavia eikä käteistä rahaa. Rahalahjoitukset otetaan vastaan ainoastaan eJoulupuun kautta ja kertyneet varat käytetään paikallisesti nuorten ja lasten hyväksi. Suositeltu maksimiarvo lahjalle on noin 65-70 euroa.

HUOM: syötävissä lahjoissa tulee huomioida parasta ennen -päiväys, ja että pakkaukset ovat avaamattomia (esim. irtokonvehteja ei voida ottaa vastaan, mikäli ne eivät ole avaamattomassa alkuperäispakkauksessa).

  1. Paketoi lahja.
  2. Nouda keräyspisteeltä (tai valmistele itse) pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).
  3. Merkitse pakettikorttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Kaupungin hyvinvointipalveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.
  4. Kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!
  5. Tuo lahja keräyspisteeseen 22.11.– 09.12.2021 välisenä aikana. eJoulupuun keräysaika on 01.11.- 26.12.2021.

 

Lahjavinkkejä voit kurkata Joulupuu-keräyksen sivuilta.

 

Rahalahjoitukset voi tehdä eJoulupuu-sivuilla verkkopankkimaksuna, Pivon tai MobilePayn kautta. eJoulupuu-keräys on Joulupuu ry:n koordinoima valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan yhteistyössä Kotimaanavun kanssa. Lahjoitukset kohdentuvat ja käytetään kuitenkin paikallisesti. Lahjoitussumman ja paikkakunnan voi valita itse. Lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja lapsille ja nuorille ennen joulua.

 

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan, joten lähde sinäkin mukaan levittämään hyvää joulumieltä!


Kiitos avustasi ja hyvää joulua!

 

Joulupuu ry:n keräyslupa RA/2020/639.