Etusivu Ajankohtaista Mercedes-Benz merkkihuolto laajentunut pakettiautoihin - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz merkkihuolto laajentunut pakettiautoihin

Mercedes-Benz merkkihuolto laajentunut pakettiautoihin

Oulun Wetteri huoltaa jatkossa myös mallisarjat Vito, V-sarja, X-sarja & Citan

Mercedes-Benz merkkihuolto Oulun Wetterillä kattaa jatkossa myös Mercedes-Benz pakettiautojen määräaikaishuollot, korjaukset, takuuasiat, huolenpitosopimukset ja laadunparannuskampanjat. Valtuutetussa merkkihuollossamme teitä palvelevat työnjohtajat Janne Jäväjä, puh. 050 4065 724.

Ota yhteyttä:

Janne Jäväjä

Puh. 050 4065 724

 

 

 

Säännöllinen huolto varmistaa Mercedes-autosi turvallisuuden, luotettavuuden ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Huolto-ohjelma sisältää tarpeen mukaiset huollot ja varmistaa, ettei matkanteko katkea kesken. Huollot perustuvat auton ajokilometreihin ja käyttöolosuhteisiin. Mercedes-Benz-huollot suunnitellaan yksilöllisesti Mercedes-autollesi. Valmistajana tunnemme Mercedes-autosi paremmin kuin kukaan muu, ja meillä on tarvittavat erikoistyökalut. Koulutettu ja ammattitaitoinen Mercedes-Benz-huoltohenkilökunta tarjoaa moninaisia huoltopalveluja, jotka on suunniteltu säilyttämään Mercedes-autosi suorituskyky pitkällä aikavälillä. Parasta tähtimerkin autollesi – taatusti.

 

VARAA HUOLTO

 

 

Mercedes-Benz MobiloVan

Mercedes-Benz MobiloVan on pakettiautoille suunnattu liikkuvuuspalvelu, joka varmistaa matkasi jatkumisen - jopa 30 vuoden ajan. Ajo Citanilla tai Vitolla on jatkossa entistä huolettomampaa, sillä palvelu kattaa kaiken pikaisesta tienvarsiavusta tai taksi- ja hotellikuluista aina vara-autoon asti edellyttäen, että huollatat autosi säännöllisesti valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä.

Markkinoilla on monenlaisia liikkuvuuspalveluita. Mercedes-Benz MobiloVan on kuitenkin jotain erityistä. Autosi pysyy käytännöllisesti katsoen jatkuvasti liikkeellä. Muista myös, että jos joku työntekijöistäsi ajaa yrityksesi autolla, hekin kuuluvat Mercedes-Benz MobiloVan -liikkuvuuspalvelun piiriin.

 


Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi

Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Hae luottoa helposti kotona etukäteen verkkohakemuksella tai tee hakemus paikan päällä toimipisteissämme.

Wetteri-tilin luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 

HAE LUOTTOA