Etusivu Ajankohtaista Omamekaanikot rantautuivat Kemiin

Omamekaanikot rantautuivat Kemiin

Juuri oikea huolto. Sinulle suunniteltu.
 
Auton omistamisen ei pidä olla monimutkaista vaan mahdollisimman helppoa ja nautinnollista. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen huoltopalvelun, joka sisältää kaikki tarpeelliset elementit mukavaan elämään Volvon kanssa. Kutsumme sitä nimellä Volvo Personal Service.
 
Olemme aloittaneet Volvo Omamekaanikko® toiminnan myös Kemin toimipisteessämme mahdollistaaksemme sinulle helpon ja mutkattoman tavan huolehtia Volvostasi. Voit varata ajan suoraan haluamallesi omamekaanikolle joko OnLine palvelumme kautta tai soittamalla suoraan valitsemallesi mekaanikolle:

1.Huollon varaus
Voit varata huollon suoraan omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän myös hoitaa mahdollisen sijaisauton varauksen.

Kemin Volvo Omamekaanikot®:

Oravakangas Tommi Puh. 044 3266 360

Huotari Arto Puh. 044 7814 676

2. Auton tuonti huoltoon
Tuodessasi autosi huoltoon, asioit suoraan omamekaanikkosi kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset muut toiveet käydään vielä yhdessä läpi.

3. Huoltotyöt
Omamekaanikkosi on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, omamekaanikkosi on itse yhteydessä sinuun. Hän myös ilmoittaa kun autosi huolto on valmis.

4. Auton luovutus
Omamekaanikkosi luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä kaikkea autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen.

5. Yhteydenpito
Jatkossa voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoosi jos sinulla on huoltotöihin liittyviä kysymyksiä. Myös omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä kun auton seuraava huoltoaika on käsillä.

Lue ajankohtainen juttu Pohjolan Sanomat. fi