Etusivu Ajankohtaista Opel Crossland

Opel Crossland

Opel Crossland

Opel Crossland 

Crossland on täynnä fiksuja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan turvallisuutta, kätevyyttä ja mukavuutta. Huomiota herättävää muunneltavuutta. Tyyliä, joka sopii kaikkialle. Ulkoa rohkea ja edistyksellinen, sisältä ylellinen ja tilava.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Opel-myynnistämme!

Oulu 020 7788 902 

Kemi 020 7788 880 

Rovaniemi 020 7788 360

Ylivieska 08 4133 201

Kajaani 020 7788 480

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Ulkopuoli

Uusi Crossland antaa rohkean puhtaan ulkomuodon puhua puolestaan. Saksalaista suunnittelua kiireisen arjen ja seuraavan seikkailusi vaatimuksiin.

 

Sisätilat

Päitä kääntävä muotoilu jatkuu tilavaan ja käytännölliseen matkustamoon. Nauti ensiluokkaisesta mukavuudesta laadukkaiden istuinten, tarkan ohjattavuuden ja hyvän näkyvyyden ansiosta.

 

Takaosan muotoilu

Tummansävyiset LED-takavalot lisäävät tyyliä ja näkyvyyttä. Kiiltävän mustat takaluukun yksityiskohdat ja uudet merkinnät madaltavat autoa visuaalisesti korostaen uuden Crosslandin vahvaa asennetta.

 

Vanteet

Crosslandin uusi ilme on valmis jokapäiväiseen seikkailuun - ja paranee entisestään, kun valitset itsellesi sopivan mallin vanteita myöten. Vanteet korostavat tyylikkyyttä ja viimeistelevät juuri Sinun Crosslandin.

 

Panorama- ja värikatto

Viimeinen silaus ulkonäölle on valinnaisena tilattava värikatto. Diamond Black tai Jade White -väri katossa viimeistelee Crosslandin tyylikkään profiilin. Vaativimpaan makuun löytyy myös valinnaisena tilattava panoraamakatto.