Etusivu Ajankohtaista Opel ja Wetteri aloittavat merkittävän yhteistyön Pohjois-Suomessa - Ajankohtaista Wetterillä

Opel ja Wetteri aloittavat merkittävän yhteistyön Pohjois-Suomessa

Opel ja Wetteri aloittavat merkittävän yhteistyön Pohjois-Suomessa

 

Opelia maahantuova LänsiAuto-konserni on sopinut Wetteri Oy:n kanssa Opelin jälleenmyynnistä neljällä paikkakunnalla Pohjois-Suomessa. Pohjois-Suomen johtava autokaupan ketju Wetteri tarjoaa Opelille vankan autokaupan osaamisen, pohjoisen parhaat liikepaikat sekä ammattitaitoisen henkilöstön.

Wetteri aloittaa Opel-jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot elokuussa Oulussa, Rovaniemellä, Kemissä sekä Kajaanissa. Tämän lisäksi Opel-huoltopalvelut avataan samaan aikaan myös Ylivieskassa ja Kuusamossa.

Opelia maahantuovan LänsiAuto-konsernin johtaja Tommi Köninki odottaa uudelta yhteistyöltä paljon. ”Opel-verkosto Suomessa on uudistunut ja täydentynyt useilla uusilla liikkeillä viimeksi kuluneen vuoden aikana. Investoinnit merkkiin jatkuvat, kun Wetteri avaa peräti neljä uutta Opel-myymälää samalla kertaa. Tässä yhteydessä myös Opel-huoltoverkosto täydentyy olennaisesti Pohjois-Suomessa. Wetterin markkina-asema alueella on vaikuttava, mikä antaa Opelille erinomaiset eväät markkinaosuuden parantamiseen myös pohjoisessa.”

”Opel on meitä kiinnostava merkki, jolla on erittäin laaja ja kilpailukyinen mallisto sekä henkilö- että hyötyajoneuvopuolella. Useasta mallista on saatavana lähitulevaisuudessa myös sähköauto, mikä kertoo merkin panostuksesta tulevaisuuteen. Tavoitteemme on tarjota Pohjois-Suomen alueella kattava Opel myynti- ja huoltopalveluverkosto kaikkien asiakasryhmiemme tarpeisiin”, sanoo Wetteri Oy:n toimitusjohtaja Aarne Simula.

Opelin mallisto uudistuu lähitulevaisuudessa vauhdilla, ja erityisesti sähkökäyttöisten versioiden tarjonta laajenee. Täysin sähköinen Corsa-e on juuri saapunut Suomeen. Seuraava sähköautomalli tulee hyötyajoneuvopuolelle, täysin sähköinen Vivaro-e on Suomessa syys-lokakuussa. Odotettu uutuus, täysin uusi Mokka saapuu Suomeen vuoden 2021 alkupuoliskolla – ja siitä on saatavilla alusta alkaen myös täyssähköautoversio. 


Lisätietoja:
Konsernijohtaja Tommi Köninki, LänsiAuto-konserni, tommi.koninki@lansiauto.fi 
Toimitusjohtaja Aarne Simula, Wetteri Oy, aarne.simula@wetteri.fi