Etusivu Ajankohtaista Oulun Wetteri mukana Joulupuu -lahjakeräyksessä! - Ajankohtaista Wetterillä

Oulun Wetteri mukana Joulupuu -lahjakeräyksessä!

Oulun Wetteri mukana Jouluu-keräyksessä

Joulupuu keräys käynnistyy jälleen!

Joulupuu on Nuorkauppakamareiden järjestämä jokavuotinen hyvän mielen keräys, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapselle ja nuorelle, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa.

Oulussa on noin 3000 lasta ja nuorta lastensuojelun sekä muiden lapsiperhepalvelujen piirissä. Näistä lap-sista moni saa ainoan joululahjansa tänäkin vuonna Joulupuu-lahjakeräyksen kautta. Viime vuonna ke-räsimme 3001 pakettia; auta meitä tänä vuonna keräämään joululahja jokaiselle lapselle!

Perinteinen Joulupuu-lahjakeräys järjestetään Oulun toimialueella nyt jo viidennentoista kerran. Keräyksen järjestää tänäkin vuonna Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen kanssa. Kerätyt lahjat toimitetaan Oulun kaupungin hyvinvointipalveluihin, lastensuojeluun ja lapsiperhepalveluille, josta hyvinvointikeskusten työntekijät jakavat ne joulun alla lapsille ja nuorille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Joulupuu-projektilla kerätään joululahjoja Oulun alueen 0-17 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka kuuluvat lastensuojelun ja muiden lapsiperhepalveluiden piiriin. Keräyksen tarkoituksena on jakaa hyvää joulumieltä ja tuoda iloa niin lahjan saajille kuin myös niiden lahjoittajille. Ideana on edellisvuosien tapaan ostaa lahja, kääriä se pakettiin ja laittaa päälle merkintä mitä paketti sisältää ja minkä ikäiselle tytölle tai pojalle lahja on tarkoitettu. Keräystilille lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja lapsille lahjakorttien muodossa paikallisiin (vaate-, kenkä-, urheilu-, lelu tms.) liikkeisiin.

 

Oulu info puh. 020 7788 250

Voit osallistua keräykseen toimittamalla lahjan Oulun Wetterin infopisteeseen alla olevien ohjeiden mukaan.

 

Näin voit osallistua keräykseen:

  • Hanki lahja, joka on joko uusi tai itse tehty ja käyttämätön lahja. Käytettyjä tavaroita tai käteistä rahaa emme valitettavasti voi ottaa vastaan.
  • Paketoi lahja.
  • Nouda keräyspisteeltä (tai valmistele itse) pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).
  • Merkitse pakettikorttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä, kenelle lahja sopii.
  • Kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!
  • Tuo lahja keräyspisteeseen 09.11. – 07.12.2020 välisenä aikana.

 

 

Lisätietoja Joulupuu -keräyksestä

 

Lahjoituksen voi tehdä myös Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ry:n Joulupuu-projektin rahankeräystilille FI35 5744 7720 0600 57, OKOYFIHH tai MobilePay mobiilimaksulla numeroon 87748 09.11.– 07.12.2020 välisenä aikana.

Lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja erilaisten lahjakorttien muodossa lapsille ennen joulua.

HUOM! Emme ota lahjoituksia rahankeräystilille vastaan enää 07.12.2020 jälkeen!

Pienkeräysnumero on myönnetty 16.10.2020 Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ry:lle 01.11.–31.12.2020 väliseksi ajaksi koko Suomessa, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kirje pienkeräyksen hyväksymisestä, Oulun poliisilaitos, Pienkeräysnumero RA/2020/1257.